Η Rihanna λέει ότι την «έγδυσε» ο λογιστής της

Τον μηνύει για κακές συμβουλές και για λανθασμένη διαχείριση των χρημάτων της, με αποτέλεσμα να χάσει 9 εκατ. δολάρια
Στα δικαστήρια ενάντια στον πρώην λογιστή της βρίσκεται η διάσημη pop τραγουδίστρια Rihanna, καθώς τον κατηγορεί ότι την οδήγησε στα όρια της... χρεοκοπίας!

Johnny Depp-Amber Heard: Ομορφοι και ερωτευμένοι

Η 27χρονη Heard, χαμογελαστή και φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι, έλαμπε φορώντας το διαμαντένιο δαχτυλίδι που της έκανε δώρο ο ηθοποιός τα Χριστούγεννα
Στην πρεμιέρα του κινηματογραφικού έργου «3 Days To Kill» στο Λος Αντζελες εμφανίστηκε χέρι χέρι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του Hollywood, ο Johnny Depp και η αρραβωνιαστικιά του Amber Smith, οι οποίοι τράβηξαν με την παρουσία τους όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Νέα Υόρκη: Οι ωραιότερες εμφανίσεις από την πρώτη ημέρα της Εβδομάδας Μόδας

Μπορεί τα βλέμματά μας αυτή τη στιγμή να είναι στραμμένα προς το καλοκαίρι που έρχεται, αλλά η μόδα είναι μπροστά και προχωράει
Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μόλις ξεκίνησε και μας έδωσε μία πρώτη γεύση για το τι θα φορεθεί το Φθινόπωρο του 2014!

Νέα Υόρκη Εβδομάδα Μόδας Michael Kors: Lively, Douglas και Pinto στις πρώτες θέσεις του fashion show

Η 26χρονη πρωταγωνίστρια του «Gossip Girl» Blake Lively εμφανίστηκε ιδιαίτερα μαυρισμένη από το σολάριουμ και δήλωσε στην κάμερα: «Το fashion show του Michael είναι πάντα το πιο cool από όλα. Τον λατρεύω»
Φανατική με τη μόδα εδώ και πολλά χρόνια η Αμερικανίδα ηθοποιός Blake Lively επισκέφτηκε την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Φωτογράφηση για την εταιρεία Guess Hailey Clauson: Το πανέμορφο μοντέλο από την Καλιφόρνια

Η Clauson, η οποία έχει 1.80.ύψος και μπλε μάτια, γεννήθηκε πριν από 18 χρόνια και έγινε γνωστή ως το πρόσωπο των οίκων Dsquared2, Jill Stuart και Gucci
Για το τεύχος του περιοδικού «Guess Magazine» Ανοιξη- Καλοκαίρι 2014 της εταιρείας Guess πόζαρε η
πανέμορφη Hailey Clauson, η οποία είναι ανερχόμενο μοντέλο από την Καλιφόρνια.

Candice Swanepoel: Από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο

Ο σέξι άγγελος της Victoria’s Secret είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου και εργάζεται στο χώρο του μόντελινγκ από τα 16 της όπου, ακόμα και τότε, κέρδιζε 5 χιλιάδες ευρώ τη μέρα
Στο Μαϊάμι βρίσκεται αυτές τις μέρες η 25χρονη καλλονή από τη Νότια Αφρική Candice Swanepoel, την οποία συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός στην παραλία να ετοιμάζεται για μια ακόμα φωτογράφηση.

Βίντεο: Χιμπατζής αποχαιρετά διευθύντρια κέντρου ζώων με μία σφιχτή αγκαλιά! (Φωτό+Βίντεο)

Όταν ήρθε η ώρα για έναν θηλυκό χιμπατζή να γυρίσει πίσω στην άγρια φύση, εκείνος έκανε κάτι που συγκινεί όποιον το δει...
Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου. Το βίντεο που αποτυπώνει την αγάπη που μπορεί να αισθανθεί για τον άνθρωπο ένας χιμπατζής, αλλά και το πόσο ισχυρό μπορεί να γίνει το δέσιμό τους, κάνει και τους πιο δυνατούς να... λυγίσουν.

Oυρά οι επενδυτές: Στο «σφυρί» το νησί Χώρα απέναντι από το Σούνιο για 35 εκατ. ευρώ

Ποιοι το διεκδικούν και ποια η εκτιμώμενη αξία του αυτή τη στιγμή
Το ενδιαφέρον πάμπλουτων Αμερικανών, Αράβων, Ρώσων αλλά και Κινέζων έχει τραβήξει το νησί «Χώρα» που βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα, απέναντι σχεδόν από το Σούνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εspressο», ιδιοκτήτης - φάντασμα πουλάει το όμορφο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου για 35 εκατ. ευρώ.

Χαλυβουργική: Τι απαντά για τη διαθεσιμότητα του προσωπικού της

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η εταιρεία επισημαίνει ότι επιλέχθηκε το λιγότερο επώδυνο μέτρο, καθώς και το γεγονός πως ήταν η μόνη επιχείρηση του κλάδου, που δεν προχώρησε σε απολύσεις
Σε διαθεσιμότητα θέτει η Χαλυβουργική το 95% των εργαζομένων της για έξι εβδομάδες, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014, καθώς ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος αποφάσισε να βάλει «στοπ» στην παραγωγή μέχρι τον Απρίλιο.

Νοέμβριος του 2013 ΕΛΣΤΑΤ: Νέο άλμα της ανεργίας στο 28%

Στο 61,4% η ανεργία των νέων-1.069.341 οι άνεργοι, σύμφωνα με τον ΟΑΕΔΣε νέο ρεκόρ κινείται η ανεργία στην Ελλάδα καθώς τον Νοέμβριο του 2013 αυξήθηκε στο 28% από 27,7% τον Οκτώβριο του 2013 και 26,3% το Νοέμβριο του 2012, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

AssociatedPress: Spectacular Ice Caves on Lake Superior

Droves of people are braving the cold to hike a frozen Lake Superior to see dramatic ice caves in northern Wisconsin. Since the caves were deemed accessible in January, more than 35,000 have hiked to see the ice formations.

WSJDigitalNetwork: Valentine's Day Procrastinator's Guide

You've put off buying a gift for Valentine's Day. Are you in deep trouble? Not at all. Steve Schaffer CEO of Offers.com joins the News Hub with last minute shopping tips.

RT: Extremist Greek group vows attacks on German firms, blaming Berlin for crisis

Popular anger in Greece, torn by political and financial turmoil, is reaching alarming levels. A radical anti-capitalist movement has published a manifesto, blaming Germany for the dire state of the Greek economy, and threatening to launch attacks on the country's companies and politicians. The Popular Fighters' Group has admitted to firing shots at the German ambassador's residence in December last year.

Ιταλία Στα άκρα η σύγκρουση μεταξύ Λέτα και Ρέντσι

Αντιμέτωπη με νέα κυβερνητική κρίση βρίσκεται η Ιταλία καθώς οδηγείται στα άκρα η σύγκρουση μεταξύ του πρωθυπουργού Ενρίκο Λέτα και του γενικού γραμματέα του Δημοκρατικού Κόμματος Ματέο Ρέντσι για τις διαπραγματεύσεις και τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται.

Ανοιγμα Παχατουρίδη σε Σγουρό τον οποίο χαρακτήρισε «εργατικό και φίλο της πόλης»

Βήμα από Παχατουρίδη για την Αττική

Εν αναμονή της επισημοποίησης της απόφασης του κ. Ανδρ. Παχατουρίδη για τη διεκδίκηση του αξιώματος του περιφερειάρχη Αττικής τελεί η ΝΔ, στελέχη της οποίας εκτιμούν ότι πρόκειται για μια υποψηφιότητα ικανή να εκφράσει την πλειοψηφία της κοινής γνώμης στην περιφέρεια, καθώς γνωρίζει τα προβλήματα και προέρχεται από την αυτοδιοίκηση.

ALCO Νέα δημοσκόπηση φέρνει πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ με μικρή διαφορά

Μικρό προβάδισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι της ΝΔ, χαμηλό ποσοστό για τη Χρυσή Αυγή και ρευστή εικόνα για τα υπόλοιπα κόμματα καταγράφει νέα δημοσκόπηση.
Νέα δημοσκόπηση φέρνει πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ με μικρή διαφορά

Μετά τους «μεγάλους», ξεσηκώθηκαν και οι «μικροί» του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της στήριξης της υποψηφιότητας του Οδ. Βουδούρη

Μέτωπο νεολαίων κατά... Βουδούρη!

Μετά τους «μεγάλους», ξεσηκώθηκαν και οι «μικροί» του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της στήριξης της υποψηφιότητας του Οδ. Βουδούρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, 36 μέλη οργανώσεων της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ σε έξι πόλεις (Καλαμάτα, Κόρινθος, Αργος, Τρίπολη, Ξυλόκαστρο και Σπάρτη) εξέφρασαν τη διαφωνία τους, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Οδ. Βουδούρη «πολιτικό γυρολόγο»...
Μέτωπο νεολαίων κατά... Βουδούρη!

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ-- Με νέα όπλα η μάχη της Αθήνας

Ενα νέο, εντελώς διαφορετικό πολιτικό τοπίο διαμορφώνεται στον Δήμο Αθηναίων μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των επίσημων ανακοινώσεων των κομμάτων για τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν το αξίωμα του δημάρχου.
Με νέα όπλα η μάχη της Αθήνας