Αυστρία: Πρωτοφανής νίκη των Κομμουνιστών στο Γκρατς

Σε μια χώρα, όπου το ίδιο ποτέ δεν διέθετε αξιοσημείωτα εκλογικά αποτελέσματα και στην οποία ήταν πάντα έντονα αισθητός ο αντικομουνισμός, το Κομμουνιστικό Κόμμα κατέκτησε σήμερα μια εντυπωσιακή νίκη στις δημοτικές εκλογές, στη δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Αυστρίας, στο Γκρατς, αποσπώντας, με ποσοστό 20,1 ο/ο, τη δεύτερη θέση μετά το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα..

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεν είχε νικητή

Για 88’ λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.
Από το 27’ ήταν μπροστά στο σκορ με ασύλληπτο σουτ του Τζεμπούρ.
Όμως ο ΠΑΟΚ δεν τα παράτησε και με τους «ερυθρόλεκους» να μην εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες τους ισοφάρισε σε 1-1 στο φινάλε, με «δράστη» τον Αθανασιάδη. .

Το Κατάρ ήθελε να προσλάβει Αμερικανούς για να εξαπολύσουν κυβερνοπόλεμο

Πριν μερικές εβδομάδες, ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Λίον Πανέτα, σε μια ομιλία του προειδοποίησε για το ενδεχόμενο ενός «Περλ Χάρμπορ» στον κυβερνοχώρο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, κυβερνητικοί αξιωματούχοι από το Κατάρ.

Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια του καναλιού Fox ειρωνεύεται τους φτωχούς

Η ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα Αντρέα Τάνταρος, παρουσιάστρια του καναλιού Fox News έχει προκαλέσει έναν μικρό σάλο στο μιντιακό σύμπαν των ΗΠΑ με ατυχέστατο σχόλιό της σχετικά με τα κουπόνια τροφίμων..

Planet Stars Αθλητικά:ERT SPORT.

SUPER LEAGUE

Ο Ατρόμητος με γκολ του Φυτανίδη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε τη νίκη με 1-0 στο Περιστέρι επί της Ξάνθης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Με τη νίκη αυτή…
Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 19:55 | SUPER LEAGUE


Ο ΠΑΣ Γιάννενα επικράτησε με 1-0 στους «Ζωσιμάδες» του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και ξέφυγε πλέον σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο…
Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 19:42 | SUPER LEAGUE


Με τον Δημήτρη Σιόβα, αλλά χωρίς τον Αριέλ Ιμπαγάσα θα παραταχθεί την Κυριακή στην Τούμπα ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Ο Αργεντινός μέσος των «ερυθρόλευκων»…
Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 19:16 | SUPER LEAGUE

Ισπανία: Ηττα σοκ για τη Ρεάλ από τη Μπέτις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Μπέτις 1-0 και πιθανότατα βγαινει  εκτός διεκδίκησης  τίτλου. Αν η Μπαρτσελόνα νικήσει  τη Λεβάντε, η διαφορά θα φτάσει τους ένδεκα βαθμούς και όλα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την ομάδα του Μουρίνιο. .

Το άγαλμα του σερ Αλεξ έξω από το Ολντ Τράφορντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τίμησε τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον για τα 26 χρόνια που είναι στον πάγκο της ομάδας, με ένα άγαλμα έξω από το Ολντ  Τράφορντ.

Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος έγιναν σήμερα παρουσία αρκετών  παικτών που συνεργάστηκαν με τον Φέργκιουσον  σε αυτά τα 26 χρόνια, αλλά και πολλών φίλων της ομάδας.

Η παραμυθένια ζωή του Τζορτζ Μπεστ δεν είχε δράκους, κάστρα και πριγκίπισσες, αλλά πολύ μπάλα, γυναίκες και άφθονο αλκοόλ.VIDEO

Η ζωή του Τζορτζ Μπεστ, ένα παραμύθι, από εκείνα όμως που δεν έχουν χάπι εντ. Μια συνεχής περιπλάνηση που ταλαντευόταν από το ποτό στα μαγικά γκολ και από τις γυναίκες στις απίστευτες ντρίμπλες. Μια περιπλάνηση που σταμάτησε πριν από 7 χρόνια.
Η παραμυθένια ζωή του Τζορτζ Μπεστ δεν είχε δράκους, κάστρα και πριγκίπισσες, αλλά πολύ μπάλα, γυναίκες και άφθονο αλκοόλ, που τελικά κατέστρεψε αυτή την τόσο μεγάλη ποδοσφαιρική ιδιοφυία..

Η ΑΕΚ τις ευκαιρίες, ο Λεβαδειακός τους βαθμούς

Σπουδαία επιτυχία για τον Λεβαδειακό στη Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Παράσχου, επικράτησε με σκορ 1-0 της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η ΑΕΚ του Λίνεν μπήκε στο ματς με τον ενθουσιασμό από την ευρεία νίκη στη Βέροια την προηγούμενη αγωνιστική..