Η ΑΕΚ τις ευκαιρίες, ο Λεβαδειακός τους βαθμούς

Σπουδαία επιτυχία για τον Λεβαδειακό στη Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Παράσχου, επικράτησε με σκορ 1-0 της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η ΑΕΚ του Λίνεν μπήκε στο ματς με τον ενθουσιασμό από την ευρεία νίκη στη Βέροια την προηγούμενη αγωνιστική..
Μάλιστα, οι παίκτες των γηπεδούχων δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες κατά το πρώτο ημίχρονο, όταν και είχαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις. Επιπρόσθετα, στο 37' η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι με τον Γκερέιρο και ίσως θα μπορούσε να δοθεί από τον διαιτητή Γιάχο.

Τελικά,ο Λεβαδειακός ισορρόπησε το ματς, ανέβασε την απόδοσή του και στο 81' με πλασέ του Ναπολεόνι έγινε το 0-1. Προηγήθηκε σουτ του Μουλόπουλου και ασθενής απόκρουση του Κωνσταντόπουλου.

Τώρα, ο Λεβαδειακός ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια ύστερα από την επιτυχία του αυτή. Αντίθετα, η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να σημειώσει μια δεύτερη κολλητή νίκη.

Διαιτητής: Γιάχος.

Κίτρινες: Γεωργίου, Κοντοές, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κοτσαρίδης.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Κορδέρο, Κατίδης, Τσίτας(65' Κατσικοκέρης), Γκερέιρο(78' Κοτσαρίδης), Λαγός (68' Αρκούδας), Φούντας, Φέτσης, Βλάχος, Κουτρουμπής.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης(35' Κασμερίδης), Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Μάρτινς, Πόι, Βασιλείου (43' Ναοπολέονι, 88' Ρομέου), Ζησόπουλος, Μεντί, Ακόστα, Γεωργίου
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...