30 φωτογραφίες με τις πιο ασυνήθιστες θέες στον κόσμο.

Ποια είναι η θέα σας αυτή την στιγμή; Κατά πάσα πιθανότητα είναι το γραφείο σας, τα χαρτιά σας, το παράθυρο του γραφείο σας που βλέπει στο πάρκινγκ ή ο συνάδελφος σας που ακούει συνέχεια μέταλ.
Τι γίνεται, όμως, αν μπορούσατε να αντικρίσετε μια ασυνήθιστη θέα, που όχι μόνο είναι πολύ μακριά από την δουλειά σας, αλλά κόβει και την ανάσα με την ομορφιά της;
Κάντε ένα διάλειμμα από την συνηθισμένη θέα σας και δείτε τις παρακάτω εντυπωσιακές φωτογραφίες από πανέμορφα μέρη

Οι 3 πιο εντυπωσιακές γέφυρες με νερό σε ολόκληρο τον κόσμο

Οι γέφυρες με νερό είναι κατασκευές που βοηθούν μικρά πλοία ή τρένα να μετακινηθούν. Ένας άλλος όρος που χρησιμοποιείται ευρέως για αυτές τις κατασκευές είναι το υδραγωγείο. Στο παρελθόν, τα υδραγωγεία χρησιμοποιούνταν για να προμηθεύουν τις πόλεις με νερό. Σήμερα είναι σύγχρονα κανάλια που διευκολύνουν τις μετακινήσεις. Ποιος να φανταζόταν, ότι κάτι που χρονολογείται από την Αρχαία Αίγυπτο και τους Βαβυλώνιους θα μπορούσε να έχει τόσο μεγάλη σημασία και χρησιμότητα σήμερα.

Αυτό το μαγικό χωριό χωρίς δρόμους μοιάζει σαν να βγήκε από παραμύθι!

Δεν έχει δρόμους, δεν έχει αυτοκίνητα, δεν έχει θόρυβο… Δείτε το χωριό με δρόμους από νερό στην Ολλανδία, που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι.
Υπάρχουν πολλές περιοχές στον κόσμο που είναι τόσο σουρεαλιστικές και όμορφες που κοιτάζοντάς τις νομίζεις ότι βλέπεις σκηνή από ταινία.
Αυτό παθαίνουν και οι επισκέπτες του χωριού Giethoorn στη βόρεια Ολλανδία, που μοιάζει με σκηνικό από ταινία βασισμένη σε παιδικό παραμύθι, κάτι σαν μαγεμένη γειτονιά.

Τα Καλύτερα tattoo: 41 φωτογραφίες με tattoo από όλο τον κόσμο

Άντρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο, λάτρεις της τέχνης του tattoo, μας παρουσιάζουν τα σχέδια που έχουν χτυπήσει σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

Έκλεψαν την παράσταση τα Monster Girls στο B & E Invitational

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά event που διεξάγεται τα τελευταία τρία χρόνια στις Γαλλικές Άλπεις, πριν λιώσουν τα χιόνια και κλείσει η σεζόν είναι το B & E Invitational, στο οποίο οι fans παίρνουν την τελευταία τους δόση από το park!
Τα Monster Girls φωτογραφίζονται μόνο με τα μαγιό τους στα χιόνια.

Τα Καλύτερα tattoo: 40 φωτογραφίες με tattoo από όλο τον κόσμο

Άντρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο, λάτρεις της τέχνης του tattoo, μας παρουσιάζουν τα σχέδια που έχουν χτυπήσει σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

Chania Rock Festival 2016

Therapy?,Cutting Crew, Rotting Christ, Exarsis και Diviner τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν.

Το Chania Rock Festival, είναι ένα από τα παλιότερα και σημαντικότερα φεστιβάλ στην Ελλάδα, που ξεκίνησε το 2002 και φέτος θα διοργανωθεί για 10η φορά, στην πόλη των Χανίων, στον Προμαχώνα San Salvatore. Τα προηγούμενα χρόνια, στη σκηνή του φεστιβάλ, παρέλασαν πολύ σημαντικά ονόματα του παγκοσμίου στερεώματος, με εκατομμύρια πωλήσεων, αλλά και τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής,

Οι θρυλικοί Scorpions επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία!

Οι «Σκορπιοί» θα επισκεφθούν την Αθήνα στα πλαίσια της «50th Anniversary World Tour», της παγκόσμιας περιοδείας για τον εορτασμό των 50 ετών της αξιοζήλευτης καριέρας τους!
Στη διάρκεια αυτού του εξαιρετικά επιτυχημένου μισού αιώνα που συνεχίζουν να ροκάρουν, οι Scorpions έχουν καταφέρει ό,τι ελάχιστοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα στην ιστορία της μουσικής. Έχουν πουλήσει 100.000.000 άλμπουμς παγκοσμίως, έχουν κερδίσει δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και γεμίζουν διαρκώς στάδια σε πολλές χώρες χάρη στα μεγάλα, διαχρονικά hits τους.

Οι Monster Magnet σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Όλες οι λεπτομέρειες για τις 2 συναυλίες των Αμερικανών stoner rockers στην Ελλάδα.
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή των Monster Magnet στην Ελλάδα, το Σάββατο 2 Απριλίου στον νέο πολυπολιτισμικό χώρο στην Πειραιώς 117. Κυριακή 3 Απριλίου στο Principal Club Theater.

Oι Monster Magnet επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικές εμφανίσεις και ένα πολύ ιδιαίτερο setlist για τους fans τους στη χώρα μας.

Τα βινύλια πατάνε γκάζι για το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου!

Vinyl is Back στο «Μουσείο Αυτοκινήτου» 8, 9, 10 Απριλίου 2016.
Τα βινύλια παίρνουν θέση δίπλα στα κλασσικά μοντέλα αυτοκινήτου και πατούν γκάζι στις 33 και 45 στροφές!
Το Vinyl is Back, η κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο, απλώνεται στην πόλη και υπόσχεται πολλές συγκινήσεις και εκπλήξεις στο νέο χώρο διεξαγωγής του, στο «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου» (Hellenic Motor Museum) το τριήμερο: Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Απριλίου 2016, με θέα την Αθήνα από τον 4ο όροφο!

Madleaf: Διαθέσιμο για δωρεάν download το νέο τους album

Το Αθηναϊκό κουιντέτο των Madleaf έδωσε στη δημοσιότητα τις πληροφορίες για τη νέα δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο "HouseofLust", ενώ το album διατίθεται και για δωρεάν download, μέσω της σελίδας του σχήματος στο bandcamp.
Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το "HouseofLust" εδώ: https://madleaf1.bandcamp.com
Το album ηχογραφήθηκε στα DevasoundzStudios στην Αθήνα και η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγιναν από τον PsyConNyneκαι τη μπάντα.

Οι Hawkwind στην Αθήνα ( picture+video )

Οι θρυλικοί Hawkwind live στο Gagarin στις 21 Μαΐου.
Θα μπορούσε κανείς να βάλει τελεία στο "οι Hawkwind είναι η μπάντα με την οποία έπαιζε ο Lemmy στα 70s" – όμως στην πραγματικότητα, οι Hawkwind είναι πολύ περισσότερα: ένα από τα πρώτα space rock συγκροτήματα, ένα εναλλασσόμενο σύνολο μουσικών που πειραματίστηκε με πολλά είδη, από το hard rock και το prog rock μέχρι το metal και την ψυχεδέλεια και ένα επιδραστικότατο proto-punk σχήμα.