Ούτε δωροδοκία, ούτε ζημιά: Το αφεντικό της Παρί βγήκε λάδι για την υπόθεση διαφθοράς των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Μουντιάλ

 

Ο πρώην γενικός γραμματέας της FIFA καταδικάστηκε σε φυλάκιση 120 ημερών με αναστολή για την ίδια υπόθεση.

Απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες για την υπόθεση διαφθοράς των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Μουντιάλ ο Νασέρ αλ Κελαϊφί.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe», ο Ζερόμ Βάλκε, πρώην «δεξί χέρι» του άλλοτε προέδρου της FIFA, Γιόζεπ Μπλάτερ,

Ξανά αναστολή σύμβασης εργασίας με υποκατώτατο μισθό «πείνας» – Τα οικονομικά “μέτρα” της κυβέρνησης

 

Ο Χρ. Σταϊκούρας, σε συνέχεια των κυβερνητικών ανακοινώσεων για τον νέο Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας, ανακοίνωσε τα ακόλουθα μέτρα: 

Δείτε επίσης: Το νέο διάγγελμα Μητσοτάκη: Πού μπαίνει λουκέτο στην εστίαση – Χρήση μάσκας παντού- Κουβέντα για ΕΣΥ- μέσα μεταφοράς (βίντεο)

Τι θα ισχύσει στην Κρήτη από την Τρίτη το πρωί – Όλα τα “μέτρα ενός μήνα” που ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης

Πόσες ήττες ακόμα θα υποστεί η χώρα μας, με ευθύνη Μητσοτάκη;

 

Μόνο ήττες μετράει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μια Κυβέρνηση φάντασμα, που φαίνεται να περνά στα ψιλά γράμματα, την εξωτερική πολιτική της χώρας μας, την οικονομία, την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων, την υγεία των πολιτών και την εκπαίδευση των νέων. Μια Κυβέρνηση, που έως και σήμερα, με μηδενική υπευθυνότητα, δεν έχει κανένα ουσιαστικό σχέδιο, σε κανέναν από τους παραπάνω τομείς. Μια Κυβέρνηση, που συνεχώς φάσκει και αντιφάσκει και που μας κάνει όλους να ανησυχούμε για το τι μέλλει γενέσθαι.

Με κορονοϊό μητροπολίτης που έλεγε ότι δεν κολλάει με μετάληψη ή στην εκκλησία! – (βίντεο)

 

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο μητροπολίτης Ιερισσού Θεόκλητος, ενώ κάλεσε τους πιστούς να φοράνε μάσκα εντός και εκτός των Ιερών Ναών. Ο κ. Θεόκλητος παρουσίασε χθες συμπτώματα ίωσης και υποβλήθηκε σε τεστ Covid-19 το οποίο βγήκε θετικό.

Ο μητροπολίτης Ιερισσού θα μείνει σε καραντίνα ενώ και τα γραφεία της μητρόπολης δεν θα λειτουργήσουν για διάστημα 14 ημερών.

“Νά προσέχετε τούς ἑαυτούς σας, νά φορᾶμε μάσκα ἐντός καί ἐκτός τῶν Ἱερῶν Ναῶν ἅπαντες

Η πολιτική κερδοσκοπία και τα καραγκιοζιλίκια Μητσοτάκη με την πανδημία Η πολιτική κερδοσκοπία και τα καραγκιοζιλίκια Μητσοτάκη με την πανδημία

 

Η πολιτική κερδοσκοπία και τα καραγκιοζιλίκια Μητσοτάκη με την πανδημία

Η πολιτική κερδοσκοπία και τα καραγκιοζιλίκια Μητσοτάκη με την πανδημία
1 Νοεμβρίου 2020 ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Ένας Τσιόδρας ήρθε απόψε από τα παλιά, κατά το λαϊκό άσμα, να μας θυμίσει πόση πολιτική κερδοσκοπία έχει γίνει στο θέμα της αντιμετώπισης του COVID-19,από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα. Δυστυχώς η πολιτική κερδοσκοπία της κυβέρνησης ενώ είχε θετικό για αυτήν αποτέλεσμα στην αρχή της πανδημίας, εξελίσσεται κατά την άποψή μου σε μία κόλαση τύπου Λομβαρδίας.

Συνεχίζει ως πρωτοπόρος ο Άρης, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης Στο +3 από τον Ολυμπιακό οι κίτρινοι

 

Το αυτογκόλ του Πασαλίδη έδωσε στον Άρη τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης και τον κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η πρώτη καλή φάση του ματς ήταν στο 15' και ήταν για τους Θεσσαλονικείς, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει στην προσπάθεια του Μαντσίνι εντός περιοχής. Στο 25', όμως, ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να πλησιάσουν στο γκολ, με τον Πασαλίδη να κάνει την κεφαλιά από κοντά και τον Σιαμπάνη να αποκρούει εντυπωσιακά. Αυτές ήταν οι δύο καλύτερες πιο

Ο θρύλος Σερ Μπόμπι Τσάρλτον διαγνώστηκε με άνοια Πριν τρεις μήνες πέθανε με άνοια ο αδερφός του

 

Με άνοια διαγνώστηκε ο 83χρονος Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου, όπως έγινε γνωστό.


Ο θρυλικός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας, με την οποία κατέκτησε και το Μουντιάλ 1966, έχασε πριν τρεις μήνες τον αδερφό του, Τζάκι, επίσης από άνοια και τώρα έχει το ίδιο πρόβλημα.

«Βυθίζεται» το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης μπροστά στην ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στις ΗΠΑ

 

Το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης κατέγραψε σήμερα πτώση, ολοκληρώνοντας τη χειρότερη εβδομάδα το χειρότερο μήνα μετά τον Μάρτιο, στον απόηχο των απωλειών εταιρειών του τεχνολογικού τομέα, της αύξησης ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού και της ανησυχίας γύρω από την έκβαση των αμερικανικών προεδρικών εκλογών της ερχόμενης Τρίτης.


Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 157,51 μονάδων (–0,59%), στις 26.501,6 μονάδες.

Ο Έλον Μασκ σκέφτεται έναν Άρη όπου δεν θα αναγνωρίζει τις εξουσίες που ισχύουν στη Γη Θα δημιουργήσει τους δικούς του νόμους στον πλανήτη

 

Η SpaceX δε θα αναγνωρίσει τους διεθνείς νόμους στον Άρη, με την εταιρία του Elon Musk να ετοιμάζεται να δημιουργήσει δικούς της νόμους.

Κάθε μελλοντική αποικία της SpaceX θα χρησιμοποιήσει σμήνη δορυφόρων Starlink γύρω από τον πλανήτη για παροχή σύνδεσης σε ανθρώπους και μηχανήματα στην επιφάνεια. Πάνω από 900 δορυφόροι έχουν ήδη τεθεί σε τροχιά γύρω από τη Γη ξεκινώντας ένα beta test για τη Starlink υπηρεσία σε ΗΠΑ και Καναδά.

Χρήστες που διάβασαν τους όρους χρήσης της υπηρεσίας διαπίστωσαν πως οι Starlink υπηρεσίες σε Γη και Σελήνη υπόκεινται στους νόμους της

Ξεσπά ο Έκτορας Μποτρίνι για τα νέα μέτρα στην εστίαση

 

Την άποψή του για το κλείσιμο της εστίασης εξέφρασε ο Έκτορας Μποτρίνι στην προσωπική του άποψη μέσα από τα social media.

Έτσι, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο δημοφιλής σεφ θέλησε να τονίσει πόσο σημαντική πληγή θα είναι αυτή η απόφαση για την εστίαση. «Λοκντάουν για τα εστιατόρια, ενώ τα σχολεία και το λιανεμπόριο θα συνεχίσουν να λειτουργούν «κανονικά»! Κι όμως, οι μόνοι ασφαλείς χώροι, όπου επιχειρηματίες και εργαζόμενοι έχουμε συμμορφωθεί πλήρως και τα μέτρα τηρούνται ευλαβικά είναι τα εστιατόρια»!

Λευτέρης Λαζάρου: Τι λέει για το νέο lockdown στην εστίαση

 

Τη σύνδεση του πλήγματος στην εστίαση με τη ζημιά στον πρωτογενή τομέα, από το κλείσιμο των καταστημάτων, αναδεικνύει ο Λευτέρης Λαζάρου.

Μιλώντας στο enikos.gr και την Εύη Κατσώλη, ο διάσημος σεφ ανέφερε ότι «δεν είναι μόνο η εστίαση που πλήττεται, αλλά ολόκληρος ο πρωτογενής τομέας».

«Η εστίαση είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον πρωτογενή τομέα. Η αμπελουργία, η αλιεία, η κτηνοτροφία, η γεωργία συνδέονται άρρηκτα με την εστίαση, η οποία είναι "βαριά βιομηχανία" της Ελλάδας"», σημείωσε.