Ειδική άδεια στη Γερμανία για τον βασιλιά της Ταϊλάνδης λόγω κορονοϊού: Πήγε σε ξενοδοχείο με το χαρέμι του

Ειδική άδεια από πήρε ξενοδοχείο στη Γερμανία, προκειμένου εν μέσω κορονοϊού να φιλοξενήσει τον βασιλιά της Ταϊλάνδης με το χαρέμι του.
Το ξενοδοχείο Grand Hotel Sonnenbichl στο Γκάρμις-Πάτενκιρχεν της Βαυαρίας είναι ένα από τα πολλά που έπρεπε να κλείσει λόγω της κρίσης του κορονοϊού.

Χάρη, όμως, σε μια ειδική άδεια, φιλοξενεί τώρα εκλεκτούς καλεσμένους: τον βασιλιά της Ταϊλάνδης Μάχα Βαγιραλονγκόρν, ο οποίος νοίκιασε ολόκληρο το κτίριο, το χαρέμι και μέλη της συνοδείας του.

Κορωνοϊός: Απίστευτο κι όμως αληθινό - Οι... παράνομοι δεσμοί «βραχυκυκλώνουν» την ιχνηλάτηση του ιού

Η ανίχνευση ορισμένων κρουσμάτων του κοροναϊόυ «σκοντάφτει» -όπως αποκαλύπτει το in.gr – στους… παράνομους ερωτικούς δεσμούς και σε άλλες αμφιλεγόμενες κινήσεις ορισμένων νοσούντων. Αυτή είναι η διαπίστωση επιτελών της ΕΛΑΣ και των υπευθύνων της Πολιτικής Προστασίας από τηλεφωνικές επικοινωνίες υπαλλήλων του ΕΟΔΥ και των 100 περίπου αστυνομικών που στελεχώνουν το ειδικό κέντρο ιχνηλάτησης στον 2ο όροφο της ΓΑΔΑ.
 

Δωρεά Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου 1.000.000 ευρώ για την ενίσχυση των ΜΕΘ

Σε δωρεά 1.000.000 ευρώ για την ενίσχυση των ΜΕΘ προχώρησε ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Όπως δήλωσαν οι δωρητές: «Προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης στην πρωτοφανή κρίση

Ποιες μάρκες αυτοκινήτου οδηγούν οι άπιστοι σύζυγοι

Έρευνα στο Ενωμένο Βασίλειο αποδεικνύει ότι μοιχοί και μοιχαλίδες, έχουν έφεση σε συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτων.
Τι πιθανότητες υπάρχουν οι κάτοχοι μιας συγκεκριμένης μάρκας αυτοκινήτου να είναι άπιστοι στο γάμο τους; Αρκετά μεγάλη, 22% για την ακρίβεια, όπως δείχνει μια έρευνα ανάμεσα σε 2.500 χρήστες του site γνωριμιών για παντρεμένους, IllicitEncounters.com.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο online τόπο συνάντησης μοιχών και μοιχαλίδων στο Ενωμένο Βασίλειο, ο οποίος στα τέλη του 2019 ζήτησε από τους χρήστες να μάθει ποια μάρκα αυτοκινήτου οδηγούν.

Ξεσπάει ο Πολάκης για την αποζημίωση στις ιδιωτικές ΜΕΘ: Ντροπή και αίσχος

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος για διπλασιασμό της αποζημίωσης κρεβατιών ΜΕΘ σε ιδιωτικές κλινικές.
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ο Παύλος Πολάκης ανέφερε:
«Αυτό εννοούσε η κυβέρνηση όταν μίλαγε για «συνεργασία και βοήθεια του ιδιωτικού τομέα της Υγείας»; Αυτή ήταν η «επίταξη» που από καιρό ήσασταν έτοιμοι να κάνετε;
Ντροπή και αίσχος !

Αίγιο: Πάνω σε αγροτικό ιερείς αγιάζουν την πόλη να σωθεί από τον κορωνοϊό (φωτο)

Στο Αίγιο έγινε αγιασμός της πόλης από κομβόι με ιερείς.

Μάλιστα, με την ευλογία του Μητροπολίτη Ιερώνυμου, ιερείς ανέβηκαν πάνω σε ένα αγροτικό και άρχισαν να ρίχνουν αγιασμό για να σωθεί η πόλη από τον κορωνοϊό.

Στα λευκά η Δυτική Μακεδονία - ΚΑΙΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Σε ορισμένες περιοχές, όπως σε όλη την ΠΕ Φλώρινας, στα ορεινά των Γρεβενών, στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας και σχεδόν σε όλη την ΠΕ Κοζάνης, το χιόνι φτάνει έως τους 5 πόντους χωρίς, ωστόσο, να δημιουργεί προβλήματα στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο..
«Άσπρη μέρα» ξημέρωσε για τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας, όπου η ελαφριά χιονόπτωση που ξεκίνησε από τα ξημερώματα έχει δημιουργήσει ένα λευκό τοπίο από τις Πρέσπες έως τα ορεινά της Βασιλίτσας Γρεβενών και από το Νεστόριο Καστοριάς έως την Κοζάνη.

Κίνα: Αίρονται οι περιορισμοί κίνησης στη Χουμπέι

Στην πρωτεύουσα Ουχάν το μέτρο θα εφαρμοστεί στις 8 Απριλίου. Υπενθυμίζεται ότι η περιοχή ήταν σε καραντίνα από τις 23 Ιανουαρίου.Οι αρχές της πόλης Ουχάν στην Κίνα, από όπου ξεκίνησε η επιδημία του κορονοϊού τον Δεκέμβριο, θα άρουν στις 8 Απριλίου όλους τους περιορισμούς στις μετακινήσεις που είχαν επιβληθεί στους κατοίκους της έπειτα από περισσότερο από δύο μήνες, ανακοινώθηκε σήμερα.
Στην υπόλοιπη επαρχία Χουμπέι, πρωτεύουσα της οποίας

Ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα των 800 ευρώ και τη μείωση ενοικίων - Από το απόγευμα οι αιτήσεις

     Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών υπεύθυνων δηλώσεων από τους εργοδότες στο σύστημα «Εργάνη» για το επίδομα των 800 ευρώ, ενώ πολλοί είναι οι επαγγελματίες που διαμαρτύρονται γιατί δεν έχει προβλεφθεί η ένταξή τους στις ΚΑΔ ώστε να δικαιούνται την αποζημίωση - Δείτε το ΦΕΚ

Οι υπεύθυνες δηλώσεις των εργοδοτών θα υποβάλλονται έως την επόμενη Τρίτη 31 Μαρτίου.
Οι εργαζόμενοι θα ξεκινήσουν 1 Απριλίου την συμπλήρωση των αιτήσεων όπως διευκρίνησε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης στο ΣΚΑΙ.

Κορωνοϊός: Ο αντίκτυπος στις σχέσεις εξαιτίας της καραντίνας

Λόγω των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, οι άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι – μερικοί δουλεύουν από το σπίτι, τηρούν την κοινωνική αποστασιοποίηση, απομόνωση και καραντίνα. Αυτό σημαίνει ότι τα ζευγάρια (με ή χωρίς παιδιά) θα είναι μαζί στον ίδιο χώρο για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.
Η ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια, Ιωάννα Θεοδωρακοπούλου μας κάνει μια πλήρη ανάλυση του ιδιαίτερου προβλήματος και μας δίνει λύσεις:

Κορωνοϊός: Έτσι καταστρέφει τους πνεύμονες των σοβαρά πασχόντων

Ελάχιστα γνωρίζει ακόμα η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα για τον κορωνοϊό αλλά έχει καταλήξει σε κάποια βασικά συμπεράσματα. Το πρώτο εξ αυτών είναι ότι οι νέοι και υγιείς νοσούν ήπια ή μέτρια. Ενώ οι χρόνια πάσχοντες και ηλικιωμένοι παθαίνουν ένα πρωτόγνωρο είδος πνευμονίας που οι γιατροί επί του παρόντος δύσκολα αναχαιτίζουν! Για αυτούς τους τελευταίους, μελετάται ευρέως ο μηχανισμός προσβολής και καταστροφής των πνευμόνων...

Ο καθηγητής πνευμονολογίας, Τζον Γουίλσον, πρόεδρος του Βασιλικού Συλλόγου Ιατρών Αυστραλίας, είπε μιλώντας στον Guardian,