Κλειστά τα φαρμακεία, με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία την Τετάρτη-Στάση εργασίας στα λεωφορεία -Σε δύο 24ωρες οι λιμενεργάτες

Θα τραβήξουν χειρόφρενο στην αρχή και το τέλος της βάρδιας
Την απόφαση να συμμετέχουν με στάση εργασίας στη γενική 24ωρη απεργία της Τετάρτης έλαβαν οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στην αρχή και στο τέλος της βάρδιας.

CNN Mexico- 60.000 μαγευτικές νυχτερινές λήψεις από Ελλάδα

Ο Γιάννης Μηλιάφης κι ο Βασίλης Μεταλληνός, δημιούργησαν ένα βίντεο με απίστευτες σκηνές και μαγευτικά νυχτερινά τοπία από την Κέρκυρα, με 60.000 φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μεταξύ του 2010 και του 2014.

Νέο «χαράτσι» φέρνει η ηλεκτρονική ταυτότηα

Προσωπικό» μηχανικό θα πρέπει να έχουν σύντομα όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώνουν και να ανανεώνουν την ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίων.

Δείτε online τους δορυφόρους πάνω από τη γη

Ένα site που δείχνει τη θέση των δορυφόρων πάνω από τη γη είναι διαθέσιμο online.
Έτσι μπορούμε να δούμε όλους τους δορυφόρους, τις θέσεις τους καθώς και τις λειτουργίες που εκτελούν πάνω από τη Γη.
Με αφορμή το Μαλαισιανό αεροπλάνο και την αδυναμία εντοπισμού του, δημιουργήθηκαν πολλές απορίες για τη λειτουργία των δορυφόρων καθώς και των αριθμό αυτών που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη Γη.


12 τρόποι για να αποκτήσεις πιο επίπεδη κοιλιά μέσα σε μία μέρα

Υπάρχουν μερικά τρικ που μπορείς να ακολουθήσιες και να νιώσεις λίγο πιο ανάλαφρη μόλις σε μία μέρα. Διάβασε τι μπορείς να κάνεις για να νιώσεις λιγότερο βαριά και φουσκωμένη.. και φυσικά να έχεις πιο επίπεδη κοιλιά.
1. Πρωί: Πιες ζεστό νερό με λεμόνι

Ένα ποτήρι ζεστό νερό με λίγο λεμόνι στυμμένο ξυπνάει το πεπτικό σου σύστημα και το βοηθάει να κινείται καλύτερα. Μπορείς να πιεις, αντί για νερό, πράσινο τσάι με λεμόνι.

Συγκινεί το διαδίκτυο ο σκύλος που τρέχει με 2 πόδια Vds

Ένας σκύλος που έχει μείνει με δύο πόδια λόγω μιας γενετικής ανωμαλίας συγκινεί το διαδίκτυο με τη ζωντάνια του αλλά και με τον τρόπο που τρέχει.
Ο σκύλος αποτελεί ένα από τα αγαπημένα κατοικίδια του διαδικτύου από τη στιγμή που η ιδιοκτήτριά του αποφάσισε να δημοσιεύσει πληροφορίες γι'αυτόν.

Αποθέωση για τις κόκκινες «γοργόνες» που κατέκτησαν το LEN Trophy

Πραγματικό πανδαιμόνιο, επικράτησε στο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την άφιξη των τροπαιούχων από την Φλωρεντία, αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Μόλις εμφανίστηκαν η αίθουσα του αεροδρομίου, έγινε…γήπεδο, μιας και ακούγονταν αποθεωτικά συνθήματα για τις αθλήτριες πόλο του Ολυμπιακού.

Η μάχη των πλει οφ: Διατήρησε το προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, προσπέρασε ο ΠΑΟ τον Ατρόμητο

Τσάκ-μπαμ έκανε τη δουλειά ο ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος του Βορρά» με το γρήγορο γκολ του Σαλπιγγίδη και ένα του Νάτχο στο φινάλε καθάρισε στην Τούμπα (2-0) τον Ατρόμητο και έδειξε φορτσάτος ενόψει πλέι-οφ
Απόλυτα επιτυχημένη η πρόβα του ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 2-0 απέναντι στον Ατρόμητο στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής, δείχνοντας έτοιμος για το μίνι-πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Έξαλλος ο Μίτσελ με την εμφάνιση κόντρα στα Γιάννινα

Δυσαρεστημένος από την εικόνα της ομάδας του ο Μίτσελ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Δυσαρεστημένος από την εικόνα της ομάδας του ο Μίτσελ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

GP Μπαχρέιν: Μercedes vs Mercedes(upd)!

To πρώτο νυχτερινό GP του Μπαχρέιν πέρασε στην ιστορία. Οι οργανωτές δημιούργησαν ένα φαντασμαγορικό σκηνικό, αντάξιο του θεάματος.
Οι Mercedes εκκινούσαν από την πρώτη σειρά και διατήρησαν το προβάδισμα με το σβήσιμο των κόκκινων φώτων. Ο Χάμιλτον εκκινώντας καλύτερα πέρασε το Ρόσμπεργκ και έστριψε 1ος.