Αυτά είναι τα 33 πιο σέξι ντεκολτέ για το περιοδικό «Bazaar»

Δείτε φωτογραφίες από Jennifer Lopez, Doutzen Kroes και πολλές άλλες χυμώδεις καλλονές που στόλισαν τα εξώφυλλα του διάσημου περιοδικού τα τελευταία χρόνια Tα 22 της χρόνια έκλεισε χθες, 10 Ιουνίου, η ξανθιά σεξοβόμβα Kate Upton, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει «εισβάλει» για τα καλά στο χώρο της μόδας αναστατώνοντας τους πάντες με το σεξαπίλ και τις καμπύλες της.

«Manic Magazine» Kelly Brook: Μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες

Τα τελευταία μάλιστα δημοσιεύματα του βρετανικού tabloid Τύπου θέλουν την Kelly Brook και τον David Mcintoch να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας
Επιστροφή στις σέξι φωτογραφήσεις, μετά από ένα διάστημα ανάπαυλας, κάνει η πληθωρική ηθοποιός και μοντέλο από τη Βρετανία Kelly Brook, η οποία φωτογραφήθηκε με μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες στο «Manic Magazine» του Ιουνίου.

Kate Upton: Εκλεισε τα 22. Και γιόρτασε με τον σύντροφό της στο Σικάγο

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η 22χρονη Kate Upton εμφανίστηκε με ένα σούπερ σέξι κόκκινο φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το σώμα της
Τα 22 της χρόνια έκλεισε την Τρίτη, 10 Ιουνίου, η ζουμερή αγαπημένη των αντρών, η Kate Upton, η οποία γιόρτασε τη μέρα των γενεθλίων της μαζί με τον αγαπημένο της, τον 31χρονο Αμερικανό Justin Verlander, των Detroit Tigers, στο εστιατόριο « The Tavern» στο Σικάγο.

Συναγερμός για ηλιακή καταιγίδα που πλησιάζει τη Γη, αύριο Παρασκευή και 13!

SOS από την επιστημονική κοινότητα  - Απειλούνται με blackout οι τηλεπικοινωνίες - Τι λένε οι ειδικοί
SOS εκπέμπει η επιστημονική κοινότητα για τον κίνδυνο να χτυπήσουν την Γη τρεις αλλεπάλληλες ηλιακές εκρήξεις. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η ηλιακή καταγίδα που σημειώθηκε την Τρίτη θα φτάσει στη Γη, την Παρασκευή, 13 Ιουνίου, και ενδέχεται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον πλανήτη μας, όπως blackout στις τηλεπικοινωνίες.

Βραζιλία: Ελληνίδα παραγωγός του CNN τραυματίστηκε σε συμπλοκή διαδηλωτών - αστυνομίας - Βίντεο: Ξύλο στην προπόνηση της Κολομβίας!

Η Μπάρμπαρα Αρβανιτίδης και η συνάδελφός της, Σάστα Ντάρλινγκτον, από το CNN τραυματίστηκαν στο Σάο Πάολο από δακρυγόνα
Η Ελληνίδα παραγωγός του αμερικανικού δικτύου CNN, Μπάρμπαρα Αβρανιτίδης και η συνάδελφός της, δημοσιογράφος Σάστα Ντάρλινγκτον, τραυματίστηκαν την ώρα που κάλυπταν διαδηλώσεις κατά του Μουντιάλ στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Σ. Βούλτεψη: Για το κοινωνικό μέρισμα η επιστολή Σαμαρά - Ο Άδωνις Γεωργιάδης νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Τη θέση ότι η επιστολή του πρωθυπουργού στην τρόικα συνόδευε την απόφαση της κυβέρνησης για διανομή μέρους του πλεονάσματος εξέφρασε η Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στην "Κοινωνία Ώρα MEGA", ενώ επανέλαβε ότι πρόκειται για γνωστή επιστολή.

Η Google τιμάει με doodle την έναρξη του Μουντιάλ

Tην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας τιμάει στη κεντρική σελίδα της σελίδα σήμερα η Google (12/6) μέσω του Doodle.
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2014 θα διεξαχθεί στη Βραζιλία, από τις 12 Ιουνίου μέχρι τις 13 Ιουλίου 2014 σε 12 πόλεις. Θα είναι η δεύτερη φορά που η Βραζιλία θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, έπειτα από το 1950.

Ξεπουλάνε και τις πιο αγνές παραλίες - Από Ελαφόνησο μέχρι Μαραθώνα και Πόρτο Κουφό με το άρθρο 14 Ν. 3986/2011

Από Ελαφόνησο μέχρι Μαραθώνα και Πόρτο Κουφό - Ποιοι επίγειοι παράδεισοι θυσιάζονται στον βωμό του χρέους - Το μνημόνιο αποδεικνύεται ισχυρότερο από το Σύνταγμα, αφού διάσημες παραλίες της χώρας μας μπαίνουν στη λίστα με τα «ασημικά» που έβαλαν στο μάτι οι δανειστές
Φημισμένες παραλίες σε όλη την Ελλάδα, ακτές που αποτελούν τον εθνικό πλούτο της χώρας και

Βραζιλία-Κροατία το εναρκτήριο παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης- Ξεκινά ο “πυρετός” του Μουντιάλ

Θα τραγουδήσει τελικά στην έναρξη η Τζένιφερ Λόπεζ - Διάγγελμα της Προέδρου Ρουσέφ: «Η Βραζιλία είναι έτοιμη εντός και εκτός των γηπέδων» - Με απεργίες τις ημέρες των αγώνων προειδοποιούν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, συγκοινωνίες - Χιλιάδες αστυνομικοί και στρατιώτες θα φρουρούν τα γήπεδα.

Βραζιλία 2014-Ανησυχία πριν από τη γιορτή της μπάλας

Η ώρα της... αλήθειας για τη Βραζιλία έφτασε, καθώς απόψε ξεκινά το 20ό Παγκόσμιο Κύπελλο υπό τον φόβο των διαμαρτυριών για το κόστος της διοργάνωσης. Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας ως διοργανώτρια θα είναι η πρώτη που θα ριχτεί στη μάχη, καθώς θα κοντραριστεί στο Σάο Πάουλο με την Κροατία,