The Body Issue: Τα σώματα των αθλητών που θέλουμε να βλέπουμε γυμνά από το ESPN magazine

Κάθε χρόνο το ESPN magazine σταματά για λίγο τα ρολόγια ώστε να μπορέσουμε να θαυμάσουμε τους αθλητές που άγγιξαν τα σωματικά όρια υπηρετώντας το άθλημά τους. Χαζέψτε, κοιτάξτε, αναρωτηθείτε, θαυμάστε...

Η Scarlett (πάλι), ο σωματοφύλακάς της και το ντους στην πρύμνη του γιοτ

Άλυτο μυστήριο παραμένει η ταυτότητα του μυώδη άνδρα που συνοδεύει την Scarlett Johansson στις διακοπές της στην Ιταλία, ο οποίος (η αλήθεια είναι ότι) δεν την αφήνει ούτε λεπτό από τα μάτια του...

Εξοργισμένοι με την... Κομισιόν Pink Floyd και Radiohead

Eξοργισμένοι με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη νομοθεσία που προωθεί για τα πνευματική δικαιώματα δηλώνουν συγκροτήματα όπως οι Radiohead και οι Pink Floyd τα οποία κατηγόρησαν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι δεν τηρεί τις υποσχέσεις της για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ελλιπούς αμοιβής των μουσικών..

Σαν δυο σταγόνες νερό: Κόρες που είναι ολόιδιες με τις διάσημες μαμάδες τους [εικόνες]

Όλοι μοιάζουμε λίγο πολύ με τη μαμά μας, όμως η ομοιότητα κάποιων από τις διασημότερες γυναίκες του πλανήτη με τις κόρες τους είναι σε κάποιες περιπτώσεις εκπληκτική. Αυτές είναι οι πιο ..

Σαμαράς – Καινούργιου ζουν τον έρωτά τους στη Μύκονο [εικόνες]

Μπορεί η σχέση τους να μετράει μόλις λίγες εβδομάδες, όμως ο Γιώργος Σαμαράς και η Κατερίνα Καινούργιου είναι φουλ ερωτευμένοι, όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες του ζευγαριού που κάνουν σήμερα το γύρο του διαδικτύου...

Τηλεπαιχνίδι χαρίζει στον νικητή ένα...νησί στον Ινδικό Ωκεανό

Έχουμε ακούσει για τηλεπαιχνίδια και διαγωνισμούς που σου προσφέρουν διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς, αλλά πρώτη φορά ένας διαγωνισμός σου χαρίζει ολόκληρο τον εξωτικό προορισμό. Αυτό το απίστευτο έπαθλο δίνει η κυβέρνηση της Μοζαμβίκης, στον τυχερό νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνει...

Οι επιστήμονες καίγονται να εξηγήσουν τα κύματα καύσωνα που πλήττουν τον πλανήτη

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δρ. Φίλιπ Μόουτ, διευθυντή του Ινστιτούτου Κλιματολογικών Ερευνών του Πανεπιστημίου του Όρεγκον, η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα προσπαθεί να θέσει σε εφαρμογή ποικίλες μεθόδους για να εξηγήσει πόσο έχει συμβάλλει ο ανθρώπινος παράγοντας στις κλιματολογικές αλλαγές που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες δεκαετίες..

Με κινητοποιήσεις προειδοποιεί η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Με κινητοποιήσεις προειδοποιεί η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ανοιχτό αφήνει η ΓΕΝΟΠ το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων κατά της αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ, με νέα ανακοίνωσή της, στην οποία επισημαίνει ότι «η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ όπως έκανε πάντα..

Η ΔΑΚΕ στο πλευρό του Φωτόπουλου

Εναντίον των αποκρατικοποιήσεων τάσσεται η ΔΑΚΕ. Σε ανακοίνωση τους οι γαλάζιοι συνδικαλιστές κάνουν λόγο για υπουργούς «ινδιάνους» και προειδοποιούν την κυβέρνηση πως η κοινωνία θα εκραγεί. ..

Γιάννης Μυλόπουλος Ο πρύτανης, οι κουμπαριές στο Φανάρι και τα κονδύλια για την έρευνα!

Πήγε στην Κωνσταντινούπολη ως κουμπάρος για να παντρέψει τη γραμματέα του στο Πατριαρχείο, αλλά και να... «προωθήσει τις διεθνείς σχέσεις του ΑΠΘ» και τα έξοδα του ταξιδιού του πέρασαν στα ειδικά κονδύλια έρευνας του πανεπιστημίου του!..

Όλη η Ελλάδα «καιγόταν» και στις Σέρρες έβρεχε!


Προβλήματα δημιουργήθηκαν από την ξαφνική κακοκαιρία που ξέσπασε τα μεσάνυχτα στις Σέρρες.
Ο δυνατός άνεμος και η παρατεταμένη νεροποντή έσυραν σπασμένα δέντρα και κλαδιά σε πολλά οδικά περιφερειακά δίκτυα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μικρές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων επί των..

Έγινε δεκτός στον πύργο του Ουίνδσορ, κοντά στο Λονδίνο Όταν ο Ολάντ συνάντησε την Ελισάβετ Β'

Δεκτός από τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ στον πύργο του Ουίνδσορ, κοντά στο Λονδίνο, έγινε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ κατά την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στη Βρετανία..

Προβάδισμα Ομπάμα έναντι Ρόμνεϊ έξι μονάδων

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα επέκτεινε το προβάδισμά του επί του ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του, Μίτ Ρόμνεϊ, στις 6 ποσοστιαίες μονάδες, καθώς οι ψηφοφόροι εμφανίζονται ελαφρώς πιο αισιόδοξοι για την οικονομία, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters / Ipsos..

ΣΥΡΙΖΑ : Επιστροφή στα προ μνημονίου εργασιακά δεδομένα Προκαλεί τη ΔΗΜΑΡ να ξεκαθαρίσει τη θέση της

«Πρεμιέρα» με την κατάθεση μίας πρότασης νόμου για την κατάργηση των μέτρων του 2ου μνημονίου που ανέτρεψαν τα εργασιακά δεδομένα και κατήργησαν τους Οργανισμούς Εργατικής Εστίας και Εργατικής Κατοικίας, έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη. ..

Πόλεμος κυβέρνησης - Ανεξάρτητων Ελλήνων για τον Ι. Καράκωστα Καταγγέλουν ότι είναι και νομικός σύμβουλος στη Siemens

Με επιθετικούς τόνους εντείνουν την αντιπολιτευτικής τους τακτική κατά της κυβέρνησης οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και ο γραμματέας τους κ. Κ. Μαρκόπουλος επιτέθηκε κατά του κ. Ι. Καράκωστα, νέου νομικού συμβούλου του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά, προκαλώντας την οργή του Μεγάρου Μαξίμου. ..

ΚΚΕ: Απροκάλυπτη η παρέμβαση ΗΠΑ, ΔΝΤ, Κομισιόν στις εκλογές

Τα «Συμπεράσματα από τις εκλογικές αναμετρήσεις της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου 2012» έδωσε στην δημοσιότητα η ΚΕ του ΚΚΕ, επισημαίνοντας ότι το κλίμα μέσα στο οποίο διεξήχθησαν οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις και ιδιαίτερα η προβολή του ενδεχομένου από επίσημες πηγές μιας νέας ελεγχόμενης ή ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας, η μεγάλη επιθετικότητα του κεφαλαίου για την ανατροπή του συνόλου των εργασιακών σχέσεων και η διόγκωση της ανεργίας επέδρασαν στην εκλογική συμπεριφορά...

Γιατί παραιτήθηκε από υφυπουργός ο κ. Νικολόπουλος

Θέμα δικών του αρμοδιοτήτων, αλλά και θέμα δυσκολίας τήρησης των προεκλογικών δεσμεύσεων της ΝΔ θέτει στην επιστολή παραίτησής του, που διέρρευσε το μεσημέρι της Τρίτης, ο υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος. Διαβάστε εδώ ολόκληρη την επιστολή...

Νικολόπουλος: Αδυνατώ να ψηφίσω νόμους που θα επιδεινώσουν τη ζωή των Ελλήνων

"Μετά την από 6.7.2012 συνάντησή μου (μετά του Υπουργού, Γιάννη Βρούτση) με την Τρόικα, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης συνάντησης μας, διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη και οδύνη ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών μας, ουδόλως προτίθενται να επαναδιαπραγματευτούν τα εργασιακά,..

Η οικονομική ανάπτυξη στη Βραζιλία έχει καταστήσει τη χώρα έναν πόλο έλξης για όσους αναζητούν καλύτερες ευκαιρίες..VIDEO

Βραζιλία, ένα «καταφύγιο» για τους επιχειρηματίες πέρα από την κρίση Η οικονομική ανάπτυξη στη Βραζιλία  έχει καταστήσει τη χώρα έναν μαγνήτη για όσους αναζητούν καλύτερες ευκαιρίες εν μέσω της κρίσης. Έτσι, το αμερικανικό όνειρο δίνει σύντομα τόπο  «στο όνειρο της Βραζιλίας»..

Η «πασιονάρια» Ρένα Δούρου στο Καράκας Όταν η Ρένα γνώρισε τον Τσάβες

Στο πλευρό του Ούγκο Τσάβες βρέθηκε η Ρένα Δούρου για μια αναμνηστική φωτογραφία με τον ηγέτη της Βενεζουέλας κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στη Βενεζουέλα...