Παναθηναϊκός: Έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» την πρόκριση

Θα μπορούσε να το ‘χε τελειώσει, όμως ήταν άστοχος. Αν και ο Παναθηναϊκός είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, δεν νίκησε τη Σταντάρ (0-0), αλλά έδειξε έτοιμος να τα βάλει και να προκριθεί στη Λεωφόρο!
Στην επιστροφή του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είχε τη δυνατότητα –και τις ευκαιρίες- για να φύγει θριαμβευτής απ' το Βέλγιο, αλλά κάτι η αστοχία, κάτι η ατυχία δεν το επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό!

Εβίτα Περόν: Αγία ή πόρνη; Η νόθα ηθοποιός με τα ατελείωτα πόδια, ερωμένη πολλών ανδρών, έγινε η ισχυρότερη γυναίκα της Αργεντινής - τιμώρησε τις αριστοκράτισσες που την περιφρόνησαν! (Φωτό)

Η πάμφτωχη κόρη μίας ανύπαντρης μητέρας έγινε η ερωμένη του ισχυρότερου άντρα της Αργεντινής και μέσα σε ένα χρόνο, η νόμιμη σύζυγός του. Η Εβίτα Περόν έζησε μόλις 33 χρόνια, αλλά πρόλαβε να αφήσει το στίγμα της στον λαό της Αργεντινής....
 Γεννήθηκε στις 7 Μαΐου του 1919, στο χωριό Χουνίν της Αργεντινής. Η μητέρα της ήταν η ερωμένη ενός πλούσιου γαιοκτήμονα, με τον οποίο είχε αποκτήσει πέντε παιδιά.

H τραγικότητα της καλλονής τραγουδίστριας Dalida που έδωσε τέλος στη ζωή της αφού πριν αυτοκτόνησαν και οι 3 άνδρες που ερωτεύτηκε! Η Μiss Αίγυπτος με παγκόσμια hit & τον δραματικό βίο!

Ιταλίδα γεννημένη στην Αίγυπτο που έζησε στο Παρίσι, η Δαλιδά κατέκτησε την υφήλιο με τα τραγούδια της. Η 30χρονη καριέρα της σημάδεψε την πορεία του ευρωπαϊκού τραγουδιού. 20 χρόνια μετά το θάνατό της το Paper ξανασυναντά τη σταρ.
Γνώρισα τη Δαλιδά όταν της πήρα συνέντευξη σαν δημοσιογράφος το 1970.

Γρεβενά: Αλληλοπυροβολήθηκε με το γιο του ο πρώην διοικητής με το «μαϊμού» πτυχίο

Κατήγγειλε ότι ο γιος του τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο - Ο 18χρονος «απάντησε» με καταγγελία ότι ο πατέρας του τον τραυμάτισε ελαφρά με αεροβόλο όπλο
Σε ανταλλαγή πυρών με το... γιο του ενεπλάκη ο ως πρόσφατα διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, που ανακλήθηκε με απόφαση του υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη όταν διαπιστώθηκε ότι ο τίτλος σπουδών και το δίπλωμα ειδικότητας που είχε καταθέσει για να προσληφθεί ήταν πλαστά! 

Θέση στην Ευρωβουλή (!) για τον Χρυσαυγίτη που χτύπησε αστυνομικό

Ο λόγος για τον 28χρονο Αλέξανδρο Λύρη, βασικό στέλεχος του Μετώπου Νεολαίας του κόμματος
Με μία θέση στις Βρυξέλλες και στο πολιτικό γραφείο του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Λάμπρου Φουντούλη, φαίνεται πως «επιβραβεύτηκε» ο νεαρός νταής του ακροδεξιού κόμματος, ο οποίος πρωταγωνίστησε στα πρόσφατα επεισόδια κατά αστυνομικών και φωτορεπόρτερ έξω από το Εφετείο Αθηνών.

«Μπλόκο» στους ένστολους που θέλουν να παραιτηθούν για να σώσουν το εφάπαξ

Πώς ερμηνεύεται η επισήμανση στο πολυνομοσχέδιο πως οι «αλλαγές θα ισχύσουν από την κατάθεσή του στη Βουλή» - «Θέλει ο κ. Βρούτσης να κλείσει έστω για λίγες μέρες την πόρτα εξόδου στους συναδέλφους που θέλουν να αποχωρήσουν;» διερωτώνται οι ένστολοι
Ανήσυχοι για το ποσοστό του «ψαλιδίσματος» που θα υποσεί το εφάπαξ τους είναι οι ένστολοι, μετά τη χθεσινή κατάθεση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή και τις διατάξεις του υπουργείου Εργασίας για τα Ταμεία, που περιλαμβάνονται σε αυτό.

Nikki Beach *Το θρυλικό «παλάτι» των VIP ανοίγει στο Πόρτο Χέλι

Τι Κυανή Ακτή, τι Πόρτο Χέλι; Το πιο πολυτελές και δυσπρόσιτο θέρετρο στον κόσμο, το περίφημο «Nikki Beach», ανοίγει τις πύλες του στην Ελλάδα ελπίζοντας να προσελκύσει τους ελάχιστους και εκλεκτούς που αναζητούν τον προσωπικό τους παράδεισο πολυτέλειας
Σε ένα από τα πιο αριστοκρατικά πριβέ θέρετρα στον πλανήτη Γη, στο περιβόητο «Nikki Beach»,