Billboard 2014: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί

Στα Billboard Music Awards 2014 -όπως ήταν αναμενόμενο-  το «παρών» έδωσαν τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Μεγάλοι νικητές τις βραδιάς Justin Timberlake, Katy Perry και Lorde. Φυσικά την παράσταση έκλεψαν και οι ενδυματολογικές επιλογές των σταρ που ξεχώρισαν είτε για την κομψότητα είτε για την εκκεντρικότητά τους.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Γιάννης Πουλόπουλος-Διασκέδασε με την σύζυγό του και την κόρη του σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα και ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο τραγουδιστής διασκέδασε στο νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής με την σύζυγό του και την κόρη του.

Rihanna: Χώρισε τον Drake επειδή ήταν υπερβολικά ερωτευμένος μαζί της

Άλλοι χωρίζουν λόγω έλλειψης επικοινωνίας, άλλοι επειδή δεν είναι έτοιμοι για μία σοβαρή δέσμευση, κάποιοι άλλοι από ανασφάλεια. Οι λόγοι είναι πολλοί. Ο Drake ανήκει στην κατηγορία των αντρών που μόλις βρει το κορίτσι των ονείρων του θα το χάσει λόγω υπερβολικού έρωτα.

Ιταλία: Γιατί το Facebook έκλεισε το προφίλ μίας 28χρονης μητέρας

Μια φωτογραφία που ανήρτησε ήταν αρκετή για να οδηγήσει τους επικεφαλής του δημοφιλούς τόπου κοινωνικής δικτύωσης να της καταργήσουν τη σελίδα
Η 28χρονη Ιταλίδα Καρλότα Τρεβιζάν έμεινε έκπληκτη όταν συνειδητοποίησε ότι δεν είχε πρόσβαση στο προφίλ της στο Facebook.

Πολιτικός σάλος: Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές πουλάνε 13 διάσημες παραλίες... του Σίμου του Σαρακίνικου στην Ελαφόνησο....

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι διάσημες παραλίες του Σίμου και του Σαρακίνικου στην Ελαφόνησο - Θα περάσουν σε χέρια ιδιωτών, οι οποίοι θα αποκτήσουν αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης για 50 χρόνια
Τις δύο -και μοναδικές- παραλίες της Ελαφονήσου, Σίμο και Σαρακίνικο, θέλει να... αξιοποιήσει το ΤΑΙΠΕΔ, γι' αυτό και τις βγάζει «στο σφυρί». Ο πολλάκις βραβευμένος «επίγειος παράδεισος» από ουκ ολίγα διεθνή τουριστικά γραφεία, ετοιμάζεται να περάσει σε ιδιωτικά χέρια.

Εθνική Ελλάδας: Αυτοί είναι οι 23 που θα ταξιδέψουν στην Βραζιλία!


Ανακοινώθηκε από τον Φερνάντο Σάντος η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας που θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
H 23άδα της Εθνικής Ελλάδος για τη Βραζιλία:

Ευρωλίγκα: Μακάμπι η νέα «βασίλισσα» της Ευρώπης -Η «βασίλισσα» θα περιμένει κι άλλο.......... (Φωτό+Βίντεο)

Η «βασίλισσα» θα περιμένει κι άλλο. Η ομάδα του λαού, η μεγάλη Μακάμπι του Μπλατ, με μία παλικαρίσια εμφάνιση κόντρα στα προγνωστικά ταπείνωσε την υπεροπτική Ρεάλ με 98-86 και σήκωσε την Ευρωλίγκα.
Η ψυχή και το πλάνο κατανίκησαν τα χρήματα και το ταλέντο. Η Μακάμπι κατέκτησε την Ευρωλίγκα για έκτη φορά στην ιστορία της (ισοφαρίζοντας Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ) νικώντας την υπεροπτική Ρεάλ στην παράταση με 98-86.