Justin Bieber κάνει το ντεμπούτο με την Mariah Carey,,

Σάρωσε σε όλη περιθώριο του έχει το εμπορικό σήμα του από τότε που εισέβαλαν στο προσκήνιο το 2009 με το ντεμπούτο του ενιαίου φορά του.
Αλλά τώρα φαίνεται 17-year-old Justin Bieber έχει αυξηθεί από..

Angelina Jolie και ο Brad Pitt μια νύχτα μακριά από την ανατροφή των παιδιών για ένα ρομαντικό δείπνο στη Βουδαπέστη













 Τ ο ζευγάρι έφτασε στις 8μμ και δείπνησαν μέχρι τα μεσάνυχτα στο εστιατόριο, (Gold Cavier)  το οποίο είναι γνωστό ότι είναι ιδανικό για ένα ρομαντικό διάλειμμα..

«Alice» perd son job "Alice" χάνει τη δουλειά Της για την αγάπη Πρός Τό Γιό Τού Kadhafi

Η μούσα Alice ADSL, Vanessa Hessler, το οποίο απολύθηκε από τον φορέα εκμετάλλευσης Telefonica για την αποκάλυψη σχέση της με τον ένα γιο του πρώην δικτάτορα της Λιβύης.Η όμορφη ξανθιά με μακριά πόδια, η οποία, σε 23, έχει το πρόσωπο της L'Oreal, Ferrero ή το φορέα παροχής Alice ADSL πρόσβαση στο Internet, έχει..

Απώλεια Στό Χρηματιστήριο Αθηνών 6,92%.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών έκλεισε την Σήμερα  Τρίτη σε απώλεια 6,92%. Το αποτέλεσμα αυτό εξηγείται από την αιφνιδιαστική ανακοίνωση Δευτέρα από τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με τη συμφωνία που υπεγράφη την περασμένη Πέμπτη με τη μόχλευση της ζώνης του ευρώ η οποία.

Συνομιλία-Συνάντηση Μέρκελ-Παπανδρέου

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου Είχε τηλεφωνικήεπικοινωνία
 το πρωί της Τρίτης με το προτεινόμενο δημοψήφισμα για τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ που δημιούργησε έναν πανικό στην Ευρώπη και το βράδυ για να προεδρεύσει μιας κρίσης υπουργικού συμβουλίου, ανακοίνωσε τις υπηρεσίες της. Καμία άλλη λεπτομέρεια δεν υποβλήθηκε σχετικά με την τηλεφωνική..

Eva Joly, υποψήφιος της Ευρώπης Οικολογία-Πράσινοι

Eva Joly, υποψήφια της Ευρώπης Οικολογία-Πράσινοι (EELV) για την προεδρία το 2012, ελπίζει ότι το δημοψήφισμα στην Ελλάδα επί τόπου για τη διάσωση της χώρας θα είναι μια πόρτα καί για «άλλες επιλογές» για τον τερματισμό της κρίσης. «Ο κίνδυνος της αποτυχίας του ελληνικού λαού θα ήταν..

Tό ελληνικό Δημοψήφισμα Φέρνει συνάντηση κρίση στο Elysee

Ο Νικολά Σαρκοζί κάλεσε τους υπουργούς του αργά το απόγευμα στο Παρίσι, μετά την απόφαση έκπληξη της ελληνικής κυβέρνησης να διοργανώσει δημοψήφισμα για το ευρωπαϊκό σχέδιο βοήθειας.Tό  ελληνικό Δημοψήφισμα Φέρνει συνάντηση κρίσης στο Elysee..

5 απλοί ανδρικοί λόγοι για να κάνεις καρτ

Το να έχεις πάθος με τα καρτ από όταν είσαι 5 χρονών, μπορεί και να σε κάνει πιλότο της Formula 1. Κάθε μεγάλος πιλότος άλλωστε έχει ξεκινήσει από τα πρωταθλήματα των καρτ.

H πιο σέξι Αλβανή του πλανήτη

‘Είναι σωστό να μπει αυτός ο τίτλος; Μήπως..