Justin Bieber κάνει το ντεμπούτο με την Mariah Carey,,

Σάρωσε σε όλη περιθώριο του έχει το εμπορικό σήμα του από τότε που εισέβαλαν στο προσκήνιο το 2009 με το ντεμπούτο του ενιαίου φορά του.
Αλλά τώρα φαίνεται 17-year-old Justin Bieber έχει αυξηθεί από..
την υπογραφή του στυλ, όπως ο ίδιος έκανε το ντεμπούτο του ένα νέο, spikier ματιά παρουσιάσε  χθες το βράδυ με το Τζέι Λένο.
Ο έφηβος σούπερ σταρ ανέλαβε επίσης να επωφεληθη από την ευκαιρία για να αποκαλύψει τα πάντα για τα Χριστούγεννα ντουέτο του με την Mariah Carey.
Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε το βίντεο για το τελευταίο της single, Γκι του Justin

Έσκαψε την παλιά εμφάνιση: Justin Bieber έχει κάνει μακριά με κούρεμα το εμπορικό σήμα του, και έδειξε από ένα νέο στυλ παρουσιάζει απόψε με το Τζέι Λένο χθες
Justin συνεργάστηκε με την εικονική ντίβα να επανεξετάσουν τα Χριστούγεννα Classic της, μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι εσύ.


Το τραγούδι εμφανίζεται στο πρώτο άλμπουμ των Χριστουγέννων του Justin, στο πλαίσιο του γκι, το οποίο είναι έξω σήμερα.
»Mariah Carey, αυτή είναι super cool, ήταν δροσερό επειδή πήρα να κάνω ό, τι θέλουν για τα Χριστούγεννα να είναι εσύ», Justin ενθουσιασμό.
Δεν ήταν όλα διασκέδαση, ωστόσο, όπως φαίνεται Mariah έβγαλε κάποιο βάρος, όταν ήρθε σε αποφάσεις για το πώς θα καταγράφει τον αριθμό.

Ανοίγει νέους ορίζοντες: Η τραγουδίστρια κάνη δωρεά ένα ποσοστό των κερδών από το νέο του άλμπουμ για φιλανθρωπικούς σκοπούς-για πρώτη φορά μια καθολική ρεκόρ
«Ήταν δύσκολο. Έχει εξαιρετικά υψηλές νότες, και δεν ήταν σαν να επρόκειτο να αλλάξετε το κλειδί για μένα, έτσι έπρεπε να πάω μέσα και κάνουν κλειδί της, »εξήγησε ο Justin.
«Ήταν πραγματικά δύσκολο, αλλά έπρεπε να το κάνει να συμβεί."
Η τραγουδίστρια σχεδιάζει να δωρίσει ένα άγνωστο ποσοστό των εσόδων από το άλμπουμ για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
«Universal, ετικέτα μου, ποτέ δεν έχει δώσει πραγματικά χρήματα από ένα άλμπουμ για φιλανθρωπικούς σκοπούς, έτσι για να το κάνουν αυτό ήταν πραγματικά εκπληκτικό», αποκάλυψε.

Σκανδαλιάρικα: Justin παραδέχτηκε ότι όταν ήταν τράβηξε πάνω για την ρωτήση«Σας αρέσει το αυτοκίνητό μου;"
«Έχουμε αυτό θεωρήστε το αυτοκίνητο για τα Χριστούγεννα το άλμπουμ μου,» συνέχισε.
Η αιτία είναι ιδιαίτερα κοντά στην καρδιά του, όπως ο ίδιος εξήγησε: "Έχουμε δώσει σε αυτή την τράπεζα τροφίμων κάλεσε τη Βουλή της ευλογίας, όπου πήρα τα τρόφιμα από όταν μεγάλωνα. Ήμουν λιγότερο τυχερός, δεν είχα πολλά, γι 'αυτό χρησιμοποιείται για να πάμε εκεί κάθε Χριστούγεννα. "
«Η μαμά μου συνήθιζε να το κάνει και τότε θα επιστρέψω, δεν ήξερα που χρησιμοποίησε για να πάει στην τράπεζα τροφίμων,» δήλωσε ο Justin.

Τελευταίο έργο: Justin περιγράφεται αυτό που ήταν σαν να καταγράψει Mariah Carey είναι όλα που θέλω για τα Χριστούγεννα Μπορείτε παράλληλα με την ντίβα τον εαυτό της
Σε πιο ανάλαφρο σημείωμα, Justin πήγε για να περιγράψει τα καλύτερα Χριστούγεννα που μπορεί να θυμηθεί.
«Στις μεγαλύτερες των Χριστουγέννων μου πήρα δύο πρώτα-Γουίλερ το ποδήλατό μου, το οποίο ήταν κόκκινο με κόκκινο φιόγκο σε αυτό. Αλλά υπήρχε ένα σωρός  πάγο έτσι δεν μπορούσα να βόλτα, έπρεπε να παρακολουθήσετε ακριβώς μέχρι το χιόνι πήγε μακριά. Ήταν τα βασανιστήρια », είπε.
Ο έφηβος, επίσης, κουβεντιάσαμε για Batmobile'-του διαβόητο νέο του «νέα Cadillac, η οποία έχει βαμμένα μαύρα με τον Μπάτμαν σημάδια πάνω του.


Νέα εμφάνιση: Justin είναι αθλητική ήδη όλο και περισσότερα στυλ από ό, τι έκανε νωρίτερα αυτό το χρόνο στο Never Say Never πρεμιέρα στο Παρίσι το Φεβρουάριο
Ερωτηθείς εάν ήταν σε Batman για το κόμικς και τις ταινίες, ένα χαμόγελο Justin χαριτολογώντας: «Μου αρέσουν και τα δύο, αλλά είμαι πραγματικά σε λίγο το αυτοκίνητο."
Justin εισαχθεί για Μία κλήση για υπερβολική ταχύτητα, λέγοντας ότι δεν επρόκειτο πάρα πολύ γρήγορα, αλλά ήταν «σε μια ζώνη κατασκευής."
Υπενθύμισε ότι όταν ήταν τράβηξε πάνω, ο αξιωματικός τον ρώτησε «Ξέρεις γιατί έχω σταματήσει στον δρόμο;" με το οποίο απάντησε «δεν ξέρω, σου αρέσει το αυτοκίνητό μου; Αυτό δεν ήταν η σωστή απάντηση ... »

Ρομαντικό: Justin περιγράφεται πώς επιφυλάχθηκε όλο το Staples Centre για μια ημερομηνία με τη φίλη του, Selena Gomez
Για να διαπεραστικές κραυγές της χαράς από το ακροατήριο, το αστέρι που περιγράφονται, επίσης, την ευκαιρία όταν η μίσθωση ολόκληρο το Staples Center για να απολαύσετε το δείπνο και τότε τα παρακολουθήσουν Τιτανικός με Selena Gomez.
Και τέλος, για μια πλέον εποχιακή θέμα, Justin θυμήθηκε την τελευταία φορά που γιορτάζεται Απόκριες ως «κανονικό» παιδί.
«Πήγα κόλπο ή θεραπεία όταν ήμουν 14, 15. Ήμουν ένας κλόουν », είπε.
Σύμφωνα με το γκι είναι διαθέσιμο για να κατεβάσετε σήμερα.VIDEO.














Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...