Φαντασμαγορική βραδιά από το H&M και τον οίκο Versace

Una Faccia Una Razza λέμε με τους Ιταλούς και μάλλον έχουμε δίκιο αν κρίνουμε από την μεγάλη αγάπη που έδειξαν Έλληνες επώνυμοι και μη την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στο νέο κατάστημα H&M στην Ερμού 54, σε ένα υπέροχο..

Την αγαπούν οι Παναθηναϊκοί

H Τσάνα Φερρέιρα είναι playmate από την Πορτογαλία που έχει φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του Playboy αρκετές φορές. Λόγω του επιθέτου της έχει γίνει γνωστή στην Ελλάδα ειδικά στους..

Μανουέλα: Γιατί είπε όχι στον Μπερλουσκόνι

Η Μανουέλα Αρκούρι είναι Ιταλίδα μοντέλο και ηθοποιός, που απάσχόλησε πρόσφατα τον ιταλικό τύπο επειδή αρνήθηκε πρόταση του Μπερλουσκόνι για τρίο με τη φίλη της Φραντσέσκα Λάνα. Τη διαμεσολάβηση έκανε ο σκηνοθέτης Ταραντίνι ο οποίος πρότεινε στις δύο σέξυ ηθοποιούς..

Νεκρός ο μπασίστας του Μύρωνα Στρατή

Τραγικό δυστύχημα πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων νέου τραγουδιού του Μύρωνα Στρατή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ όλα κυλούσαν με βάση το σενάριο του κλιπ, ξαφνικά κομμάτι από την οροφή του πλατό ξεκόλλησε, από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και καταπλάκωσε τον άτυχο μπασίστα του συγκροτήματος του τραγουδιστή, σκοτώνοντας τον ακαριαία.

Προανάκριση διενεργείται στο Αστυνομικό τμήμα Ελευσίνας.


πηγη 

«Θεϊκές» εισπράξεις

"Ολύμπιο" ντεμπούτο πραγματοποίησε στο αμερικανικό μποξ όφις το περασμένο τριήμερο η μυθολογική περιπέτεια "Αθάνατοι" συγκεντρώνοντας 32 εκατομμύρια δολάρια, ενώ πανελλαδικά έκανε κοντά στα 93.000 εισιτήρια.
«Θεϊκές» εισπράξεις..

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Το χρυσό στη Ρωσία

Πρώτο βραβείο για το "Πορτρέτο στο Λυκόφως" με χρηματικό έπαθλο που ξεπερνά το κόστος της ταινίας. Προβληματική και κουραστική η τελετή λήξης..

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ 2012 Σε θέση μάχης οι δύο «Χιονάτες»

"Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, πες μου ποια είναι η... καλύτερη!", μοιάζουν να ρωτούν τους θεατές οι δύο ανταγωνιστικές κινηματογραφικές "Χιονάτες" που θα βγουν στις αίθουσες το 2012..

ΟΙ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ «Ο Στρος Καν τις...δοκίμαζε όλες. Του άρεσε η βία»

Τις συγκλονιστικές μαρτυρίες εκδιδόμενων που συμμετείχαν στις άσωτες βραδιές με τον Στρος Καν και έχουν κληθεί να καταθέσουν στα πλαίσια της έρευνας για το κύκλωμα πορνείας στο οποίο εμπλέκεται ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, παρουσιάζει η εφημερίδα Le Parisien..

Ε. Βενιζέλος: Αφωνοι θα μείνετε με τη λίστα όσων έβγαλαν καταθέσεις στην Ελβετία

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας χθες στη Βουλή για το θέμα των καταθέσεων που έχουν κάποιοι στο εξωτερικό.

Τόνισε πως μόλις αρθούν τα εμπόδια, θα δοθούν στη δημοσιότητα..

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ Μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα από Λονδίνο

Ενημερωτική εκδήλωση για τα κινήματα διαμαρτυρίας στην Ελλάδα διοργανώνει σήμερα στο Λονδίνο το κίνημα Occupy London, με αφορμή την επέτειο από την εξέγερση στο Πολυτεχνείο..

ΚΑΙ ΦΟΒΟΙ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Η κρίση χτυπά την καρδιά της ευρωζώνης Σε νέo ιστορικό ρεκόρ έφθασε σήμερα η διαφορά απόδοσης των

Σε νέo ιστορικό ρεκόρ έφθασε σήμερα η διαφορά απόδοσης των δεκαετών ομολόγων της Γαλλίας και της Ισπανίας έναντι των αντίστοιχων γερμανικών, επιτείνοντας τις ανησυχίες ότι η κρίση χρέους εξαπλώνεται στον "πυρήνα" του ευρώ. Το υπουργείο Οικονομικών της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι άντλησε 3,563 δισ. ευρώ από τις αγορές διαθέτοντας κρατικά ομόλογα 10ετούς διάρκειας με επιτόκιο το οποίο έφθασε το 6,975%..

Απίστευτα τα σκάφη του… μέλλοντος . ΔΕΙΤΕ VINTEO

Απίστευτα    τα   σκάφη   του… μέλλοντος .     ΔΕΙΤΕ      VINTEO..

H τεχνολογία εξελίσσεται μέ γρήγορο ρυθμό.

H τεχνολογία εξελίσσεται μέ γρήγορο ρυθμό. έτσι περιμένουμε να δούμε στό Μέλον¨.  μερικά Όπως τό Επόμενο..

                                                                   ΔΕΙΤΕ  VINTEO ..

Τι συμβαίνει με την Ισπανία;

Η επόμενη ισπανική κυβέρνηση θα βρεθεί στα κέρατα  μια άσχημης οικονομικής κατάστασης..

Τι συμβαίνει με την Ιταλία;

Ενώ η Ελλάδα προκάλεσε μεγάλο θόρυβο, δεν θεωρείται πλέον ως sideshow.Τα προβλήματα του χρέους στην Ελλάδα είναι ήδη ευρέως γνωστές και οι άμεσες συνέπειες μιας ελληνικής χρεοκοπίας σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενη.Επιπλέον, το μέγεθος της ελληνικής οικονομίας είναι αρκετά μικρή ώστε η άμεση ζημία, εάν η Ελλάδα σταμάτησε να πληρώνει τα χρέη της, θα πρέπει να είναι αρκετά εύχρηστα για την ευρωζώνη.Αντ 'αυτού, η μεγάλη φόβος είναι "μετάδοσης" - ότι μια ελληνική προεπιλογή θα μπορούσε να προκαλέσει οικονομική καταστροφή για άλλες, πολύ μεγαλύτερες οικονομίες - και ιδίως την Ιταλία και την Ισπανία.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Ευρωπαίοι ηγέτες ανακοίνωσαν τον Οκτώβριο μια σημαντική επέκταση του ταμείου διάσωσης της, η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Σταθερότητας (EFSF).Και φαίνεται ότι είναι η Ιταλία που θεωρείται πλέον ως επικεφαλής υποψήφιος για την εν λόγω μετάδοσης μεταξύ των μεγάλων οικονομιών της Ευρώπης και των κύριων πιθανών δικαιούχων της ενισχυμένης ταμείο διάσωσης..

Ελλάδα:Αθήνα έτοιμη για μεγάλο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την επέτειο της εξέγερσης φοιτητών το 1973 .

Η Ελλάδα είναι προετοιμάζονται για ένα μεγάλο συλλαλητήριο για την επέτειο της εξέγερσης φοιτητών το 1973 που βοήθησε να μειωθεί στρατιωτική δικτατορία της χώρας.

Η πορεία αναμένεται να είναι ενωμένα μεταξύ τους με διαδηλωτές κατά τα προβλεπόμενα μέτρα λιτότητας, την οποία η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει για να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη κρίση του χρέους της..