Φαντασμαγορική βραδιά από το H&M και τον οίκο Versace

Una Faccia Una Razza λέμε με τους Ιταλούς και μάλλον έχουμε δίκιο αν κρίνουμε από την μεγάλη αγάπη που έδειξαν Έλληνες επώνυμοι και μη την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στο νέο κατάστημα H&M στην Ερμού 54, σε ένα υπέροχο..
νεοκλασικό κτίριο πρόσφατα ανακαινισμένο που στεγάζει το νέο κατάστημα της αλυσίδας. 250 τυχεροί με τις φούξια προσκλήσεις περίμεναν υπομονετικά στην τεράστια ουρά που ήδη είχε σχηματιστεί πριν τις 1830 (επίσημη έναρξη του event). Και φυσικά έγινε ο κακός χαμός. Τα περισσότερα κομμάτια είχαν εξαφανιστεί το πρώτο μισάωρο. Ευτυχώς εμφανίστηκαν πολλοί celebrities για να γλυκάνουν τον πόνο του ότι χάθηκαν όλα τα καλά κομμάτια και υπήρχε ένα φοβερό catering και άφθονο αλκοόλ. Και φυσικά δυνατή μουσική σε επιλογή της Λυδίας Παπαιωάννου. 



Είδαμε τον Κώστα Μαρτάκη, την Νικολέτα Ράλλη, την Τάμτα, την Ειρήνη Πασχαλέρη, τον Λούκα Γιόρκα, τους Vegas, την Ηβη Αδάμου και πολλούς άλλους!!



Ο οίκος Versace είναι γνωστός για τα θηλυκά, σέξι και εκκεντρικά του κομμάτια, που τα προτιμούν celebrities που θέλουν να εντυπωσιάσουν. Ποιος δεν θυμάται το φόρεμα με παραμάνες που καθιέρωσε την Liz Hurley την δεκαετία του ’90? Η το πράσινο φόρεμα με ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό που είχε φορέσει η Jennifer Lopez το 2000; Φορέματα σταθμοί στην ιστορία της μόδας που κρατούν τον οίκο ως πρώτη προτίμηση των απανταχού διασήμων. 



Έτσι ήταν σειρά του οίκου Versace να συνεργαστεί με την αλυσίδα H&M όπως πολλοί άλλοι οίκοι και διασημότητες στο παρελθόν όπως οι Madonna, Kylie, Lanvin, Sonia Rykiel, Jimmy Choo και Comme des Garcons (ίσως η πιο επιτυχημένη συνεργασία του οίκου). Για όσους είστε φαν του οίκου τρέξτε να προλάβετε. Θηλυκά φορέματα, δερμάτινα μπουφάν με τρουκς και πολύ πολύ χρώμα με ωραία υφάσματα πολλά μεταξωτά σε πολύ προσιτές τιμές. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στις 18 Νοεμβρίου ΜΟΝΟ στα καταστήματα Η&Μ στην Ερμού 22 και Ερμού 54 και στην Θεσσαλονίκη στο κατάστημα της οδού Τσιμισκή 40.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...