Μανουέλα: Γιατί είπε όχι στον Μπερλουσκόνι

Η Μανουέλα Αρκούρι είναι Ιταλίδα μοντέλο και ηθοποιός, που απάσχόλησε πρόσφατα τον ιταλικό τύπο επειδή αρνήθηκε πρόταση του Μπερλουσκόνι για τρίο με τη φίλη της Φραντσέσκα Λάνα. Τη διαμεσολάβηση έκανε ο σκηνοθέτης Ταραντίνι ο οποίος πρότεινε στις δύο σέξυ ηθοποιούς..
καριέρα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση εφόσον δεχθούν την πρόταση του πρώην ιταλού Πρωθυπουργού.
Η Μανουέλα, αρνήθηκε, σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, όχι για ηθικούς λόγους ...αλλά γιατί ζήτησε να δει συμβόλαιο πρώτα. Τον όρο δεν δέχθηκε ο Μπερλουσκόνι και έτσι δεν υπήρξε συμφωνία.
Η Μανουέλα ξεκίνησε την καριέρα της σπουδάζοντας στη Δραματική Σχολή στη Ρώμη ενώ ακολούθησαν σπουδές κοινωνιολογίας. Επίσης έχει μαύρη ζώνη στο καράτε.
Στα πρώτα της βήματα υπήρξε μοντέλο σε επιδείξεις μόδας από το 1995 και από τα 18 της πρωταγωνιστούσε σε σαπουνόπερες ενώ πήρε μέρος και σε διάφορες ταινίες και άλλες παραγωγές της τηλεόρασης.
Ηδη από το 2000, είχε καθιερωθεί ως σεξ σύμπολ, από τότε που φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιο του πειροδικού GenteViaggi, ενώ την επόμενη χρονιά φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιο του περιοδικού Panorama. Η φήμη της την έκανε περιζήτητη στην τηλεόραση και πήρε μέρος ως παρουσιάστρια σε διάφορα σόου της ιταλικής τηλεόρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...