ΟΙ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ «Ο Στρος Καν τις...δοκίμαζε όλες. Του άρεσε η βία»

Τις συγκλονιστικές μαρτυρίες εκδιδόμενων που συμμετείχαν στις άσωτες βραδιές με τον Στρος Καν και έχουν κληθεί να καταθέσουν στα πλαίσια της έρευνας για το κύκλωμα πορνείας στο οποίο εμπλέκεται ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, παρουσιάζει η εφημερίδα Le Parisien..

«Ο Στρος Καν τις...δοκίμαζε όλες. Του άρεσε η βία»
Οι διηγήσεις των δυο γυναικών, της 30χρονης Φ. και της 38χρονης Μ. κάνουν τα πάρτι "μπούνγκα-μπούνγκα" του Μπερλουσκόνι να μοιάζουν μάλλον αθώες συνεστιάσεις.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Φ. έγινε συνοδός από ανάγκη, μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να κάνει καριέρα ως βοηθός-σκηνοθέτη.
Η νεαρή γυναίκα θυμάται 11 συνευρέσεις με τον Στρος Καν κατά τη διάρκεια 6 ετών. Τον χαρακτηρίζει πολύ δραστήριο- σε σχέση με τους υπόλοιπους του…δικτύου- και σημειώνει ότι πληρώνονταν σε μετρητά από τον επιχειρηματία και φίλο του DSK, Φαμπρίς Πασζκόφσκι ο οποίος έχει συλληφθεί κατηγορούμενος για εξώθηση σε πορνεία.
"Μπούνγκα-Μπούνγκα" από το Παρίσι ως την Ουάσινγκτον
Η Φ. είχε γνωρίσει τον επιχειρηματία πριν από έξι χρόνια σε ένα κλαμπ στο Βέλγιο και εντυπωσιάστηκε από το καρνέ των γνωριμιών του. Εκείνος της είχε προτείνει δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο και μια άσωτη βραδιά σε διαμέρισμα στο Παρίσι με αμοιβή από 500-1000 ευρώ.Αυτός που τους περίμενε στο διαμέρισμα δεν ήταν άλλος από τον Στρος Καν ο οποίος εκείνη την εποχή δεν είχε αναλάβει ακόμη τα ηνία του ΔΝΤ. Η νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ότι κατάλαβε αμέσως πως ο επιχειρηματίας και ο DSK οργάνωναν συχνά βραδιές με διαφορετικές κοπέλες κάθε φορά.
Η Φ. και μια άλλη εκδιδόμενη φίλη της φέρεται να μοιράστηκαν 2400 ευρώ για τρεις μέρες που πέρασαν με τον Στρος Καν και τους φίλους του στην Ουάσινγκτον και 1600 ευρώ για τα απογεύματα στο Παρίσι, τη Λιλ και τις Βρυξέλλες.
Κάθε φορά, σύμφωνα με όσα αναφέρει η 30χρονη, γνώριζε καινούργια πρόσωπα στα "μπούνγκα-μπούνγκα" αλά γαλλικά: ζευγάρια, άνδρες, γυναίκες οι οποίες συστήνονταν ως οι "ερωμένες του Ντομινίκ".
Στις βραδιές αυτές "όλες οι κοπέλες περνούσαν από τον Στρος Καν" λέει η Φ. επισημαίνοντας ότι ο DSK έδειχνε ενδιαφέρον πρωτίστως για τις "καινούργιες", ενώ με τις παλιότερες τα πράγματα ήταν "λιγότερο έντονα".

"Του άρεσαν οι βίαιες επαφές"

Η 38χρονη Μ. μητέρα δυο παιδιών, ομολογεί ότι εκδίδεται από τα 18 της, με…μερικά διαλείμματα.

Την άνοιξη του 2010, της είχαν κλείσει ραντεβού με τον Στρος Καν στο Παρίσι, με ταρίφα 1500 ευρώ.

Όταν τον συνάντησε-για πρώτη φορά- ήταν με μια μελαχρινή και μια ξανθιά, σε ένα διαμέρισμα με πισίνα και ταράτσα στο ξενοδοχείο Murano.

"Δεν με κακοποίησε, αλλά καταλάβαινες ότι του άρεσε η βίαιη επαφή…Μ' έπιανε από το λαιμό, τα μαλλιά , τους καρπούς…Έβαλα τα κλάματα"
.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...