Καθελκύστηκε το πιο... θανατηφόρο πυρηνικό υποβρύχιο της Ρωσίας: Βρίσκει στόχο στα 1.500 μίλια (Vid)

Τα γιορτινά του έβαλε το ναυπηγείο Sevmash, στο Severodvinsk της βόρειας Ρωσίας καθώς καθελκύστηκε σε ειδική τελετή το υπερσύγχρονο πυρηνοκίνητο υποβρύχιο «Kazan», κλάσης 885М τύπου «Yasen».
Το μήκος του «Kazan» είναι 139 μέτρα, το πλάτος - 13 μέτρα και το βύθισμα 10 μέτρα. Το εκτόπισμά του στην επιφάνεια είναι 8.600 τόνοι και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, έως 13.800 τόνοι.

Περιζήτητα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla -Tesla Model3 - 20.000 ευρώ

Μπορεί το 2017 να έχει διανύσει αισίως μόνο τους τρεις πρώτες μήνες του, ωστόσο, μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, η Tesla έχει ήδη παραδώσει 25.000 αυτοκίνητα (Model S και Model X). Η φίρμα σε σχέση με πέρυσι παρουσιάζει μια αύξηση στις πωλήσεις της, της τάξης του 69% παρακαλώ…
Με την αυστηρή γλώσσα των αριθμών, η Tesla παρέδωσε συγκεκριμένα σε νέους αγοραστές 13.450 Model S αλλά και 11.550 Model X.

Η «ακτινογραφία» της Ολυμπίας Οδού παραμονές των εγκαινίων

«Από αύριο δίνουμε στους χρήστες έναν ολοκληρωμένο λειτουργικά αυτοκινητόδρομο», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της «Ολυμπία Οδός Α.Ε.», Παναγιώτης Παπανικόλας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM", με αφορμή τα αυριανά εγκαίνια του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.ΒΙΝΤΕΟ.

Γιατί τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης παραμένουν κλειστά τις εργάσιμες Κυριακές!

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που τις εργάσιμες Κυριακές, όπως η χθεσινή, παραμένει κλειστή. Σε όλα της τα καταστήματα έγκαιρα είχε αναρτήσει ταμπέλα με την οποία ενημέρωνε τους πελάτες της ότι δε θα λειτουργήσει κανένα κατάστημά της.
Ειδικά στον κλάδο σούπερ μάρκετ είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που κάνει τέτοια επιλογή «σπάζοντας» στην πράξη το νόμο που έχει καθιερώσει οκτώ εργάσιμες Κυριακές σε όλο το χρόνο.

Τι ανάγκασε την Σκλαβενίτης να κάνει την... πρώτη διαφημιστική ενέργεια στην ιστορία της! (photo)

Την πρώτη του προωθητική καμπάνια εγκαινίααν πριν από λίγες ημέρες οι Υπεραγορές Σκλαβενίτης με τη διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων door to door, ενώ μέχρι και το τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2017, στο νησί της Κύπρου, και τα 18 καταστήματα Carrefour αναμένεται να μετονομαστούν σε Σκλαβενίτης.

  Η καμπάνια αυτή, λοιπόν, που έλαβε χώρα στην κυπριακή αγορά,

Γαλλία: Τρίτος ο Μελανσόν, αφήνει πίσω του τον Φιγιόν

Με φόντο τη θάλασσα στην παραλία της Μασσαλίας, με ένα κλαρί ελιάς στο πέτο, ο Ζαν Λικ Μελανσόν έδωσε μια «ομιλία-ωδή» για την ειρήνη και τη Μεσόγειο, μπροστα σε περίπου 70.000 συγκεντρωμένα άτομα.
Δυο εβδομάδες πριν από τον πρώτο γύρο και ενώ οι τελευταίες σφυγμομετρήσεις τον δείχνουν να περνάει στην τρίτη θέση με ένα 18%, ενώ ο Φιγιόν υποχωρεί στο 17%, ο Μελανσόν στη Μασσαλία παρουσίασε εαυτόν ως τον «υποψήφιο της ειρήνης».

Σε εξέλιξη η Σύνοδος των κρατών του ευρωπαϊκού Νότου στη Μαδρίτη (εικόνες)

Με ανάρτηση του στο Twitter, μετά την οικογενειακή φωτογραφία, ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε για τη Σύνοδο των Ευρωπαϊκών Χωρών του Νότου ότι πρόκειται για «μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε στην Αθήνα
  • Αυτό που θα επισημάνει ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι το ζήτημα που αφορά στην κοινωνική Ευρώπη
Ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση η Σύνοδος των κρατών του ευρωπαϊκού Νότου στη Μαδρίτη, στο Βασιλικό Ανάκτορο «El Pardo», της Μαδρίτης.