Απίστευτο: Λογίστρια πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει τον έλεγχο της εφορίας

Απίστευτο και όμως αληθινό...το περιστατικό που συνέβη σε μεγάλη ξενοδοχειακή επιχείρηση της Ερέτριας - Η νεαρή λογίστρια "έφυγε" από το παράθυρο μόλις εισέβαλαν στο κτίριο οι ελεγκτές του υπουργείου εργασίας.
Κωμικοτραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν πριν λίγες μέρες σε πασίγνωστο ξενοδοχείο της Ερέτριας.

Καλοκαιρινές αποδράσεις σε... χιονοδρομικό κέντρο

Τα χιονοπέδιλα και τα σνόουμπορντ έμειναν στις αποθήκες και τη θέση τους πήραν τα ποδήλατα βουνού, ενώ τα λιφτ λειτούργησαν ξανά, για να μεταφέρουν αυτήν τη φορά στις πίστες τους αναβάτες με τα δίτροχά τους.

Τα λιφτ στη Βασιλίτσα προσαρμόστηκαν για να μεταφέρουν ποδήλατα και ποδηλάτες, ενώ στο χιονοδρομικό άνοιξε και μία ποδηλατική διαδρομή στα ίχνη παλιού χαραγμένου μονοπατιού στα 1.620 μέτρα

Οινοποιείο Σπυρόπουλου: Από την Αρχαία Μαντινεία έμαθαν τον κόσμο να πίνει Μοσχοφίλερο

Συνόδεψαν αρκετές φορές το μπουφέ της Προεδρίας της Κυβέρνησης, προσφέρθηκαν σε προσκεκλημένους στο Μέγαρο Μαξίμου, εξέπληξαν γευστικά εφοπλιστές, βιομήχανους, επιστήμονες και καλλιτέχνες, όπως τον εικαστικό Γιώργο Σταθόπουλο που έχει αφιερώσει ένα από τα έργα σε αυτά.

Reuters: Οι Λαρισαίοι που έφτιαξαν το ''Θες Γάλα'' και σαρώνουν την αγορά

Εκτενές αφιέρωμα στην εντυπωσιακή πρωτοβουλία του συνεταιρισμού στη Λάρισα που πουλά σε αυτόματους πωλητές φρέσκο γάλα, κάνει το πρακτορείο Reuters.

Όπως γράφει το Reuters: Ένα από τα πιο επιτυχημένα εγχειρήματα έχει έδρα τη Λάρισα. Τα νέα μηχανήματα αυτόματης πώλησης, έχουν, σε μικρή κλίμακα, λύσει ένα πρόβλημα που οι ηγέτες στην Ελλάδα και οι διεθνείς υποστηρικτές τους απέτυχαν να αντιμετωπίσουν.

ΦΑΓΕ: Κερδίζει οριστικά τη διαμάχη με την Chobani για το «Greek Yoghurt» στη Βρετανία*Τουρκική λέξη το γιαούρτι, λέει η Χουριέτ

Τι απαιτείται προκειμένου να πωληθεί γιαούρτι ως Greek Yoghurt στο Ηνωμένο Βασίλειο
Οριστικό τέλος στην υπόθεση «Greek Yoghurt» έδωσε το Ανώτατο Δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου με την ΦΑΓΕ να δικαιώνεται τελεσίδικα, τουλάχιστον στη Βρετανία.

Βίντεο: Κλωτσά ανελέητα ένα σκιουράκι στους γκρεμούς του Γκραντ Κάνιον! *Έρευνα για το σκιουράκι που κλώτσησαν στον γκρεμό κάνει το Γκραντ Κάνιον

Προς το παρόν προσπαθούμε να τους εντοπίσουμε, είπε στον Τύπο ο εκπρόσωπος του πάρκου για τους δύο Γάλλους που φέρονται να έκαναν την αποτρόπαια πράξη Μετά τον παγκόσμιο σάλο για την απίστευτη σκληρότητα που έδειξαν δύο άντρες κλωτσώντας στον γκρεμό ένα σκιουράκι, ανακοίνωσαν πως διεξάγουν οι υπεύθυνοι του Γραντ Κάνιον, όπου φέρεται να συνέβη το περιστατικό.

Αποχώρησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ από τη συζήτηση της τροπολογίας για τα ΜΜΕ *Μπλόκο ΣΥΡΙΖΑ με ονομαστικές ψηφοφορίες για πολυνομοσχέδιο και ΜΜΕ

Κουρουμπλής: Η κυβέρνηση οδηγείται σε εκλογές και θέλει να διαμορφώσει νέες σχέσεις με το μιντιακό σύστημα - Καραθανασόπουλος: Δεν θα καταστούμε συνένοχοι σε έγκλημα στον χώρο του τύπου - «Πονοκέφαλος» για την κυβέρνηση η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο και τον αιγιαλό
Σε υψηλούς τόνους ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης η συζήτηση στη Βουλή για την τροπολογία που προβλέπει αλλαγές στον χώρο των ΜΜΕ.

Κλείνει τον εναέριο χώρο της στα ευρωπαϊκά αεροσκάφη η Ρωσία;


Περιορισμούς ή απαγόρευση πτήσεων ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών στους αεροδιαδρόμους που περνούν από τη Σιβηρία εξετάζει η Ρωσία ως απάντηση στις κυρώσεις που της έχει επιβάλει η Ε.Ε., σύμφωνα με την επιχειρηματική εφημερίδα Vedomosti.

Κεφαλογιάννη: Αποζημιώσεις για όσους επηρεάστηκαν από την πτώχευση του ρωσικού πρακτορείου


Η ρωσική πλευρά προτίθεται να καλύψει όσους έχουν υποστεί ζημιά από την πτώχευση του ρωσικού τουριστικού πρακτορείου, δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
Όπως είπε η κ. Κεφαλογιάννη υπάρχει η δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης από τη Ρωσία για τις ζημιές που προκάλεσε η πτώχευση του ρωσικού tour operator.

Κίνα: Δύο Καναδοί κατηγορούνται για υποκλοπή απόρρητων στρατιωτικών εγγράφων

Πρόκειται για τους Κέβιν Γκάρατ και Τζούλια Ντον Γκάρατ - Άγνωστο αν έχουν τεθεί υπό κράτηση
Η κυβέρνηση της Κίνας διερευνά την υπόθεση δύο Καναδών υπηκόων, οι οποίοι φέρεται πως υπέκλεψαν κρατικά απόρρητα έγγραφα του στρατού της χώρας και έρευνες στον τομέα της εθνικής άμυνας, μετέδωσε την Τρίτη το πρακτορείο Ειδήσεων Νέα Κίνα.

Google Store: Απέσυρε το app «Βομβάρδισε τη Γάζα»

Αλλά και ένα παρόμοιο παιχνίδι με το όνομα «Επιχείρηση Γάζα: Κόκκινος συναγερμός 
Η φονική σύγκρουση Ισραήλ και Χαμάς στη Γάζα αποτέλεσε πηγή... έμπνευσης για κάποιους, οι οποίοι πιστεύοντας ότι διαθέτουν χιούμορ, έφτιαξαν σχετικά παιχνίδια για χρήστες Android τα οποία κανείς μπορούσε να τα κατεβάσει μέσω Google Store.

Happy Birthday Mr. President: Ο Ομπάμα έκλεισε τα 53

Ο Μπαράκ Χουσέιν Ομπάμα γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1961 και είναι ο 44ος και σημερινός Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής
Γενέθλια είχε χθες, 4 Αυγούστου, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος έκλεισε τα 53 του χρόνια.

Οι βουτιές του Γιούνκερ στο Καβούρι

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι λουόμενοι
Μία ημέρα νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικώς και επισήμως προγραμματίσει ήρθε στη χώρα μας ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Σύμφωνα μάλιστα με τον «Βηματοδότη», έφερε μαζί του από τις Βρυξέλλες και δύο γυναίκες.

Lindsay Lohan: Το κακό κορίτσι του Hollywood κάνει διακοπές στη Μύκονο

Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε με το μαγιό της στην παραλία να χαίρεται τον ήλιο, αλλά και... καβάλα στο jet ski - Δείτε φωτογραφίες
Στη χώρα μας συνεχίζει της διακοπές της μετά την Ίμπιζα η Lindsay Lohan. Το κακό κορίτσι του Hollywood  βρίσκεται στη Μύκονο από τη Δευτέρα και απολαμβάνει το γαλάζιο της Μεσογείου, αλλά και τα ατέλειωτα πάρτι στο Νησί των Ανέμων.

Από τις 4 έως τις 10 Αυγούστου Μουσικές κατακλύζουν τα νησιά του Σαρωνικού Κόλπου

Ξεχωριστές συναυλίες θα παρουσιαστούν στην ΄Υδρα, τις Σπέτσες και τον Πόρο στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Σαρωνικού
Ξεκινά το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Σαρωνικού, που πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά, στα νησιά του Σαρωνικού Κόλπου, από τις 4 έως τις 10 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ.