Το Διάστημα όπως δεν το έχετε ξαναδεί | Φωτογραφίες απαράμιλλης ομορφιάς της NASA

Τις διαστημικές φωτογραφίες απαράμιλλης ομορφιάς του αστροναύτη Don Pettit, έδωσε στη δημοσιότητα η NASA.

Τα ενσταντανέ του μηχανικού της αμερικανικής υπηρεσίας χαρακτηρίζονται ως οι καλύτερες λήψεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 14 χρόνια από τα μέλη των ομάδων που έχουν συμμετάσχει σε αποστολές στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

«Ποδαρικό» με Windows 10 κάνει η Microsoft τον Ιανουάριο

Τη νέα έκδοση των Windows θα παρουσιάσει τον επόμενο μήνα η Microsoft. Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρία τα «αποκαλυπτήρια» του ανανεωμένου λογισμικού «Windows 10» θα πραγματοποιηθούν σε ειδική εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της στο Redmond στις 21 Ιανουαρίου, αλλά η κυκλοφορία τους θα λάβει χώρα το φθινόπωρο του 2015.

Η G4S Secure Solutions S.A. κέρδισε το διαγωνισμό για τα ηλεκτρονικά "βραχιολάκια" των κρατουμένων

Σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 613/2014 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών ο διεθνής διαγωνισμός για την προμήθεια του συστήματος ηλεκτρονικής επιτήρησης («βραχιολάκι») των 250 κρατουμένων και υποδίκων, ύψους 1.000.000 ευρώ επικυρώθηκε στην εταιρεία «G4S Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Επανδρωμένων - Τεχνικών Υπηρεσιών Ασφαλείας Ανώνυμη Εταιρεία» με το διακριτικό τίτλο «G4S Secure Solutions S.A.».

Ατελείωτη διασκέδαση σε 8 «Χριστουγεννιατικά Χωριά» που ανοίγουν τις πύλες τους

Ο «Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα, η «Ονειρούπολη» στη Δράμα, ο «Αστερόκοσμος» στη Θεσσαλονίκη, η «Παραμυθοχώρα» στο Στρατώνι Χαλκιδικής, το «Δάσος των Χριστουγέννων» στη Βέροια και πολλά άλλα, σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας έρχονται για να «φωτίσουν» τις ημέρες των γιορτών 
Είναι χωριά που όμοιά τους δεν υπάρχουν...

Χάκερ έκλεψαν το σενάριο της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ

Εκπρόσωπος της Sony διευκρίνισε πως η είδηση ότι το στούντιο της εταιρείας σταμάτησε όλες τις παραγωγές μεταξύ των οποίων και αυτή του Spectre μετά την κυβερνοεπίθεση είναι αναληθής
Πριν καλά καλά ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «Spectre» ηλεκτρονικοί κατάσκοποι - χάκερ έκλεψαν το σενάριο της ταινίας, καθώς κατάφεραν να διεισδύσουν στους υπολογιστές του στούντιο της Sony Pictures.

Η Sony Pictures «θάβει» και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο - «Απαίσια η συμπεριφορά του»

Το «όχι» του ηθοποιού στην ταινία για τη βιογραφία του Στιβ Τζομπς έκανε έξαλλους τους παραγωγούς - Στο στόχαστρο και η Τζένιφερ Λόρενς που... διαμαρτυρόταν για το κασέ της στην ταινία American Hustle
Δεν έχουν τέλος όπως φαίνεται τα «κουτσομπολιά» μεταξύ της αντιπροέδρου της Sony Pictures Έιμι Πασκάλ και παραγωγών, για τους αστέρες του Χόλιγουντ.

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε 4 δημοσκοπήσεις

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, με τη διαφορά μεταξύ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της ΝΔ, σε τρεις από αυτές, να μειώνεται.

Βενιζέλος: Θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ ότι καλλιέργησε κλίμα πολιτικής αβεβαιότητας που οδήγησε στην παράταση της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους και δανειστές, καταλόγισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην ομιλία του σε πολιτική συγκέντρωση στην Καστοριά.

Νέα δημοσκόπηση - 18/12/2014 -Μπροστά με 3,6% ο ΣΥΡΙΖΑ

 ΣΥΡΙΖΑ: 28,5%, ΝΔ:  24,9% - Στην τρίτη θέση η ΧΑ με 5,8% - Ακολουθούν ΚΚΕ και «Το Ποτάμι» με  5,6% και ΠΑΣΟΚ με 4,8%
Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 3,6% έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Πόσο απατεώνες μπορεί να είναι οι κυβερνητικοί; Το "πρωτογενές πλεόνασμα" έγινε έλλειμμα 2,1 δισ. ευρώ!

Aπίστευτα ποσά καλείται να πληρώσει η Ελλάδα με την είσοδο του νέου έτους στους τοκογλύυφους του ΔΝΤ και της ΕΕ που "διέσωσαν την Ελλάδα από τους δανειστές της"!

Συγκεκριμένα χρειαζόμαστε τον Ιανουάριο 520 εκατ. ευρώ, για την εξόφληση δόσεων προς το ΔΝΤ και την πληρωμή τόκων, ενώ τον Φεβρουάριο, που εκπνέει η δίμηνη παράταση του προγράμματος, υπάρχουν υποχρεώσεις 1,7 δισ. ευρώ και τον Μάρτιο άλλα 2,5 δισ. ευρώ.

Δύτες Μάχης του Ελληνικού Στρατού: Οι "σκληροί" των αμφίβιων καταδρομέων και το άγνωστο επεισόδιο στο Αιγαίο (βίντεο)

Οι αμφίβιοι καταδρομείς και ειδικότερα τo Σχολείο Δυτών Μάχης από το οποίο αποφοιτούν  θεσπίστθηκε πριν από πέντε χρόνια περίπου και αποτελεί καινοτομία για τα δεδομένα του Ε.Σ..

Ρωσία: Η Κίνα ανέπτυξε όπλο που ρίχνει 10.000 βλήματα το λεπτό

Το συγκεκριμένο μοντέλο CIWS εγκαταστάθηκε σε φρεγάτα τύπου 054A και φέρεται να μπορεί να καταστρέψει το 90% των υπερηχητικών πυραύλων ακόμη και αν αυτοί ταξιδεύουν με τέσσερις φορές την ταχύτητα του ήχου
Η Κίνα έχει αναπτύξει ένα νέο οπλικό σύστημα, τύπου close-in weapon system (CIWS), που έχει την δυνατότητα να βάλλει 10.000 βλήματα το λεπτό, σύμφωνα με αναφορές ρωσικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.