Mundobasket 2014 - Σενεγάλη - Φιλιππίνες 79-81 (pics)

Η Σενεγάλη ήταν εκείνη που μπήκε καλύτερα στο ματς (19-13 στο 10') και έψαχνε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι είχε ήδη κλείσει θέση για τον επόμενο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως οι Φιλιππίνες έπαιξαν σπουδαία άμυνα και στο 20' ήταν μπροστά με 13 πόντους (24-37).

Mundobasket 2014 - Βραζιλία - Αίγυπτος 128-65

Η Βραζιλία (4-1) ήταν αμετακίνηση απ' τη 2η θέση του α' ομίλου, ενώ η Αίγυπτος (0-5) ήδη είχε φτιάξει τις βαλίτσες της για την επιστροφή της απ' τη Γρανάδα στη βάση της. Απέμενε να φανεί ποια εκ των δύο θα 'χε μεγαλύτερο κίνητρο σε μία αναμέτρηση δίχως ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Mundobasket 2014 - Αυστραλία - Ανγκόλα 83-91 (pics)

Η Αυστραλία είχε εξασφαλίσει πριν το ματς με την Ανγκόλα την πρόκριση της στον επόμενο γύρο του Mundobasket 2014 και αυτό είχε αποτέλεσμα οι Ίνγκλις και Μπέινς να παρακολουθήσουν ως... θεατές την αναμέτρηση, την ώρα που παίκτες όπως ο Άντερσεν και ο Ντελαβεντόβα έμειναν λιγότερο του συνηθισμένου στο παρκέ.

Καπό: «Απειλούσαν ότι θα με σκοτώσουν μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά μου»

Ο Γάλλος πρώην μέσος της ομάδας της Βοιωτίας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της χώρας του «sofoot.com», έκανε λόγο για μαφία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για απειλές που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του και για την UEFA η οποία δεν ενδιαφέρεται για την διαφθορά στην χώρα μας.

«Sunnyclist» - Αυτό είναι το ελληνικό ηλεκτροκίνητο όχημα - Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό test drive στη Σαντορίνη!

Όσοι περπάτησαν τις τελευταίες ημέρες στους γραφικούς δρόμους της Σαντορίνης δεν στάθηκαν για να θαυμάσουν μόνο το... κλασικό ηλιοβασίλεμα, αλλά και για να περιεργαστούν το ελληνικό ηλεκτροκίνητο όχημα «Sunnyclist» που έκανε το απαραίτητο test drive στο νησί.

Η Rihanna επέστρεψε στο Instagram - μέσα από το λογαριασμό της φίλης της, Melissa Forde

Μπορεί να της «έκλεισαν» το λογαριασμό, αλλά εκείνη βρήκε τρόπο να ξαναεμφανιστεί!

Οι φωτογραφίες της χαρακτηρίστηκαν ακατάλληλες για το Instagram. Και κάπως έτσι το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκλεισε το λογαριασμό της Rihanna, τον περασμένο Μάιο.

Τα ελληνικά νησιά στα δέκα πιο «μαγευτικά» μέρη στον κόσμο*Τι επέλεξαν οι αναγνώστες του βρετανικού ταξιδιωτικού περιοδικού «Condé Nast Traveller»

Βρίσκοντια στη δεύτερη θέση, κυρίως λόγω της φιλοξενίας των «ανοιχτόκαρδων» κατοίκων τους
Κι όμως, ο παράδεισος υπάρχει, είναι στη Γη και σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, δε θα τον βρείτε σε ένα, αλλά σε δέκα «παραδεισένια» μέρη στον πλανήτη!

2016 Mazda MX-5 Miata Live Reveal : Αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα σε τρία σημεία του πλανήτη- στο Μοντερέι της Καλιφόρνια, στο Τόκιο και στη Βαρκελώνη.

Αυτή είναι η νέα γενιά του roadster της Mazda, που αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα σε τρία σημεία του πλανήτη: στο Μοντερέι της Καλιφόρνια, στο Τόκιο και στη Βαρκελώνη.