Bus crashes over overpass in Brazil killing seven people

At least seven people have been killed and nine injured when a passenger bus crashed off an overpass in Rio de Janeiro, Brazil. Report by Sarah Johnston.

Το βίντεο που έσπασε τα «κοντέρ» Η Ελλάδα τίμησε τους Ισπανούς για το «Gracias Grecia»

Το βίντεο Ισπανών καθηγητών και μαθητών με τίτλο «Gracias Grecia Nuestra herencia» (Ευχαριστούμε Ελλάδα, Κληρονομιά δική μας), που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο από τις αρχές σχεδόν του χρόνου, σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τη χώρα μας,

Φέρτε πίσω τα... κλεμμένα για να γλυτώσετε τα ισόβια, λέει το υπ.Δικαιοσύνης.

Ένα βήμα πριν την υλοποίηση του βρίσκεται το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για το ενέχυρο, το οποίο περιλαμβάνει διατάξεις που προβλέπουν την αξιοποίηση υπέρ του δημοσίου χρημάτων που βρίσκονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς κατηγορουμένων και ύποπτων για κατάχρηση δημόσιου χρήματος.

Αναλήψεις 6,2 εκατ. έκαναν «μετά θάνατον» 92 συνταξιούχοι.

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών πως το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους «μοίραζε» δεκάδες εκατομμύρια σε τουλάχιστον 2.304 θανόντες συνταξιούχους που τα ληξιαρχεία γνώριζαν πως ήδη είχαν πεθάνει.

ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΙ ΤΟΝΟΙ: Στρατιωτική επέμβαση στη Βόρεια Κορέα εξετάζει η Νότια Κορέα.

Ανεβαίνουν επικίνδυνα οι τόνοι στην κορεατική χερσόνησο, με την Πιονγιάνγκ να μπλοκάρει την πρόσβαση των Νοτιοκορεατών στο βιομηχανικό συγκρότημα Καεσόνγκ και τη Σεούλ εξετάζει πλέον ακόμα και το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης.

Nαυάγησε το deal Εθνικής - Eurobank. Τα σενάρια για την επόμενη μέρα

Εκ των πραγμάτων «ναυαγεί» το deal μεταξύ Εθνικής και Eurobank και η κάθε τράπεζα θα ανακεφαλαιοποιηθεί ξεχωριστά, ενώ οι δύο τράπεζες φαίνεται να καταλήγουν στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ 250 ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ Γλίτωσε τη φυλάκιση ο Τέβες!

Αυτή τη φορά πήγε στο δικαστήριο καθισμένος στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητό του. Αν και μετανιωμένος, ο Κάρλος Τέβες κατηγορήθηκε για μια σειρά από αδικήματα, με βασικότερο το ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια τον περασμένο Ιανουάριο, με συνέπεια να αντιμετωπίσει ακόμη και τον κίνδυνο της φυλάκισης για έξι μήνες.

Ο ΚΙΟΥΜΠΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Η πρώτη γυναίκα που θα παίξει ποτέ στο ΝΒΑ (;)

Έτοιμη να γράψει ιστορία φαίνεται να είναι η Μπρίτνεϊ Γκρίνερ, η οποία, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, αναμένεται να επιλεχθεί στον δεύτερο γύρο του ντραφτ από την ομάδα του Τέξας. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως η Γκρίνερ αποτελεί προσωπική επιλογή του εκκεντρικού προέδρου των «καουμπόιδων».

«ΚΛΕΙΔΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ» Ρόμπεν: «Το πάθημα με Αρσεναλ να μας γίνει μάθημα»

Η Μπάγερν πανηγύρισε μια δίκαιη νίκη επί της Γιουβέντους με 2-0 στο Μόναχο και πήρε κεφάλι για πρόκριση στους «4» του Champions League. Ο Αριεν Ρόμπεν που μπήκε στο ματς ως αλλαγή αντικαθιστώντας τον Τόνι Κρόος που τραυματίστηκε σοβαρά, τόνισε μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA ότι οι Βαυαροί δεν θα πρέπει να την ξαναπατήσουν όπως έκαναν στον προηγούμενο γύρο με την Αρσεναλ.

«Τριφύλλι» made in Greece! ΕΝΑ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ

Στην τελική ευθεία για την επιλογή των προσώπων, πάνω στα οποία θα «χτιστεί» ο Παναθηναϊκός της νέας περιόδου, βρίσκεται πλέον ο Γιάννης Αλαφούζος που επεξεργάζεται έντονα στο μυαλό του ένα αμιγώς ελληνικό πλάνο, το οποίο περιλαμβάνει τον Νίκο Νταμπίζα ως τεχνικό διευθυντή, τον Γιάννη Αναστασίου ως προπονητή και τον Γιώργο Καραγκούνη (εφόσον ωριμάσουν κααι άλλο οι συνθήκες) σε ρόλο ηγέτη στα «πράσινα» αποδυτήρια!

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-2 Μάτωσε ο Μέσι... και για τον Βαλδές! (vds)


Ο Μέσι με ματωμένο αριστερό γόνατο σκόραρε στο 38' και αντικαταστάθηκε (με άλλο πρόβλημα) στο ημίχρονο. Ο Ιμπραϊμοβιτς σκόραρε γκολ-οφσάιντ στο 79'. Ο Τσάβι πήγε να «τελειώσει» την πρόκριση στο 89', αλλά λογάριαζε χωρίς τον «γκαφατζή» Βαλδές στο 90'+4' που δέχθηκε γκολ από το σουτ του Ματουϊντί (κόντραρε, πάντως και στον Μπάρτρα).

2013 White House Easter Egg Roll: Quvenzhané Wallis Reads "Horton Hatches the

Actress Quvenzhané Wallis reads "Horton Hatches the Egg" by Dr. Seuss at the 2013 White House Easter Egg Roll. April 1, 2013.

Assange chances very good in Australian senate election'

Julian Assange's chances to snatch a seat in the Australian Senate are pretty high, his campaign manager Greg Barns told RT, adding that the WikiLeaks founder would force the country's government run their policies more honestly if that happens

North Korea to Restart Nuclear Plant, and More

What's News: North Korea plans to restart its nuclear reactor. Iran cools its nuclear program during an election year. Former SEC chairman Mary Schapiro joins Promontory Financial Group. A court rules against reselling

Palestinian prisoner death in Israel sparks riots & hunger strikes

Riots have broken out in several Israeli prisons - over the death of a Palestinian inmate. Maisara Abu Hamdia was serving a life sentence and had throat cancer.