ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-2 Μάτωσε ο Μέσι... και για τον Βαλδές! (vds)


Ο Μέσι με ματωμένο αριστερό γόνατο σκόραρε στο 38' και αντικαταστάθηκε (με άλλο πρόβλημα) στο ημίχρονο. Ο Ιμπραϊμοβιτς σκόραρε γκολ-οφσάιντ στο 79'. Ο Τσάβι πήγε να «τελειώσει» την πρόκριση στο 89', αλλά λογάριαζε χωρίς τον «γκαφατζή» Βαλδές στο 90'+4' που δέχθηκε γκολ από το σουτ του Ματουϊντί (κόντραρε, πάντως και στον Μπάρτρα).


Ετσι, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα ήρθαν ισόπαλες 2-2 στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Champions League και τα πάντα θα κριθούν την επόμενη Τετάρτη (10/4) στο «Καμπ Νόου», με τους Καταλανούς να έχουν σαφώς τον πρώτο λόγο αλλά και την αγωνία για τον τραυματισμό του Μέσι στο δεξί δικέφαλο!
Με Τίτο και Μπέκαμ
Ο αγώνας στο «Παρκ ντε Πρενς» είχε πριν τη σέντρα δύο μεγάλες ειδήσεις. Ο Τίτο Βιλανόβα επέστρεψε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά μετά τις 19 Ιανουαρίου, ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επιλέχθηκε από τον Κάρλο Αντσελότι ως βασικός για πρώτη φορά φέτος στο Champions League (στο πρώτο ματς με την Βαλένθια ήταν εκτός αποστολής, στη ρεβάνς έμεινε στον πάγκο).
Οσο για το παιχνίδι; Είχε σχεδόν την εικόνα που όλοι περίμεναν. Σχεδόν γιατί ναι μεν η Μπαρτσελόνα είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής μπάλας (70%-30% στο πρώτο ημίχρονο, 63%-37% στη λήξη του αγώνα), αλλά σε κανένα σημείο δεν «έπιασε από το λαιμό» τους Γάλλους.
Καλή αρχή για Παρί, μάτωσε ο Μέσι
Μάλιστα, η Παρί ήταν αυτή που μπήκε αρχικά καλύτερα στο ματς, είχε τις μεγάλες ευκαιρίες (δοκάρι ο Λαβέτσι στο 5', καλές στιγμές με Παστόρε στο 14' και Ιμπραϊμοβιτς στο 19', αλλά και στο 26'). Στο ίδιο διάστημα, η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να μπει απειλητικά στην περιοχή του Σιρίγου και είχε δύο σουτ του Ινιέστα (17', 22').
Ωστόσο, ο Μέσι, αν και με ματωμένο αριστερό γόνατο από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου (ουδέποτε πήγε στον πάγκο για πρώτες βοήθειες), σκόραρε με πλασέ στο 38' αξιοποιώντας τη φοβερή πάσα του Αλβες και λίγο έλειψε να κάνει το 0-2 στο 42'.
Εκτός ο Μέσι
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Μέσι να μένει στον πάγκο λόγω προβλήματος στο δεξί δικέφαλο και τον Φάμπρεγας στη θέση του. Παρόλα αυτά, η Μπαρτσελόνα δεν πτοήθηκε. Δεν φόρτσαρε, αλλά έλεγξε τα πάντα, κατοχή και ρυθμό. Απείλησε με Μπουσκέτς (51'), Αλέξις (63', 65') και Αλβες (69'), την ώρα που η Παρί ήθελε αλλά δεν μπορούσε και ο Μπέκαμ ήταν «άφαντος».
Ο Αγγλος αντικαταστάθηκε στο 70', ο Παστόρε (71') «αφύπνισε» την Παρί, ο Ιμπραϊμοβιτς έχασε τετ-α-τετ στο 77' και σκόραρε από θέση οφσάιντ στο 79' μετά από κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα στο δοκάρι!
Τσάβι και… Βαλδές
Η αντίδραση της Μπαρτσελόνα ήρθε με το πέναλτι που κέρδισε ο Αλέξις και αξιοποίησε ο Τσάβι στο 89', όμως η νίκη δεν ήρθε για τους Καταλανούς καθώς το σουτ του Ματουϊντί στο 90'+4' αιφνιδίασε τον Βαλδές που δέχθηκε ένα γκολ… από αυτά που συχνά «τρώει», με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 2-2.
ΣΚΟΡΕΡΣ: 79' Ιμπραϊμοβιτς, 90'+4' Ματουιντί - 38' Μέσι, 89' πεν. Τσάβι
ΔΟΚΑΡΙΑ: 5' Λαβέτσι, 79' Τιάγκο Σίλβα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 65' Ματουιντί, 68΄Μπέκαμ, 87' Ιμπραϊμοβιτς, 89' Σιρίγου - 17' Πικέ, 62' Αλμπα, 75' Μασεράνο, 85' Αλβες
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Αντσελότι): Σιρίγου, Ζαλέ, Μάξουελ, Αλεξ, Τιάγκο Σίλβα, Ματουιντί, Μπέκαμ (70' Βεράτι), Λούκας, Παστόρε΄(76' Γκαμέιρο), Λαβέτσι (66' Μενέζ), Ιμπραϊμοβιτς.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Βιλανόβα): Βαλδές, Ντάνιελ Αλβες, Ζόρντι Αλμπα, Πικέ, Μασεράνο (84' Μπάρτρα), Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Αλέξις, Βίγια (81' Τέγιο), Μέσι (46' Φάμπρεγας).
Επιμέλεια: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

...


ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ

Aντσελότι: «Δώρο του διαιτητή το πέναλτι»

Στην Μπαρτσελόνα είναι έξαλλοι για το γκολ-οφσάιντ του Ιμπραϊμοβιτς; Ωραία! Στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι οργισμένοι για το πέναλτι από το οποίο προήλθε το 2ο γκολ της Μπαρτσελόνα, όπως ξεκαθάρισε ο τεχνικός των Γάλλων, Κάρλο Αντσελότι, μετά το 2-2 στο «Παρκ ντε Πρενς» ανάμεσα στις δύο ομάδες για τους «8» του Champions League.

ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΒΙΛΑΝΟΒΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Εξαλλος ο Ρόουρα με τον Σταρκ!

Μπορεί ο Τίτο Βιλανόβα να κάθισε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στον αγώνα με την Παρί στο «Παρκ ντε Πρενς», αλλά ο βοηθός του, Τζόρντι Ρόουρα, ήταν αυτός που πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 στο Παρίσι. Και ήταν έξαλλος με τον Γερμανό διαιτητή του αγώνα, Βόλφγκανγκ Σταρκ.[

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

Χάινκες: «Καθοριστικό το γρήγορο γκολ»

Στο γρήγορο γκολ που σημείωσε στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, στάθηκε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Γιούπ Χάινκες, λέγοντας πως είναι χαρούμενος που η ομάδα του κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό απέναντι σε μια ιταλική ομάδα που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης.[

ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ

Κόντε: «Δύσκολο να ανατρέψουμε το σκορ...»

Την ανωτερότητα της Μπάγερν όχι μόνο στο αποψινό παιχνίδι, αλλά γενικότερα παραδέχθηκε ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, σε δηλώσεις του μετά το 2-0 στο Μόναχο.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ 14Ο ΛΕΠΤΟ

Πλήγμα με Κρόος στην Μπάγερν

Στο 14ο λεπτό ο Γιούπ Χάινκες είδε τον Τόνι Κρόος να τραυματίζεται σε μια φάση με τον Λίχτσταϊνερ με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί δύο λεπτά αργότερα από τον Αριεν Ρόμπεν

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Διπλό σοκ με Μέσι και Μασεράνο!

Ο Λιονέλ Μέσι εκτός ίσως και για 3 εβδομάδες, ο Χαβιέ Μασεράνο δεδομένα εκτός για 1,5 μήνα! Η Μπαρτσελόνα έφυγε λαβωμένη από το «Παρκ ντε Πρενς», στον πρώτο προημιτελικό του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2-0

«Αφεντικό» πρόκρισης με Μάτζουκιτς! (vds)

Με ηγέτη τον εξαιρετικό Μάτζουκιτς και σκόρερ τους Αλάμπα και Μίλερ, η Μπάγερν επικράτησε δικαίως της Γιουβέντους με 2-0 και απέκτησε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους «4».[

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-2

Μάτωσε ο Μέσι... και για τον Βαλδές! (vds)

Γκολ ο ματωμένος Μέσι, οφσάιντ-γκολ ο Ζλάταν, «άφαντος» ο Μπέκαμ, μοιραίος ο Βαλδές στο 90'+4'. Ετσι... Παρί Σ.Ζ. - Μπαρτσελόνα 2-2. Στο «Καμπ Νόου» κρίνεται η πρόκριση στους «8».[

ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΓΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΖΕΙ ΣΤΟ CL ΜΕ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

«Εγραψε» ιστορία ο Μπέκαμ!

Με την αποψινή συμμετοχή του στην 11άδα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμε έγινε ο πρώτος Άγγλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην στο Champions League με τέσσερις διαφορετικές ομάδες. 

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Κλοπ: «Δεν μετράει το όνομα της Μάλαγα»

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν είναι το αυριανό για την Ντόρτμουντ, σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλόπ. Ο προπονητής της Ντόρτμουντ, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της γερμανικής ομάδας με την Μάλαγα (3/4) για τους «8» του Champions League, τόνισε ότι δεν μετράει που οι Ισπανοί δεν είναι μεγάλο όνομα στην διοργάνωση και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ίσκο και τον Μανουέλ Πελεγκρίνι.

«ΕΧΘΡΟΣ» ΤΟΥ ΣΝΑΙΝΤΕΡ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Τερίμ: «Μοντέρνος και ανοιχτός άνθρωπος ο Μουρίνιο»

Μακροχρόνια φιλία με τον Ζοσέ Μουρίνιο διατηρεί ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, Φαχίμ Τερίμ, ο οποίος στην συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε τον Πορτογάλο τεχνικό ως «μοντέρνο και ανοιχτό άνθρωπο». Παράλληλα, ο Σνάιντερ αρκέστηκε στο να πει ότι ήταν μια πολύ καλή εμπειρία να παίζει υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο στην Ίντερ και δήλωσε ότι αύριο θα είναι «εχθροί» με τον Πορτογάλο τεχνικό

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Συνεχίζεται η κόντρα Μουρίνιο-Κασίγιας!

Για άλλη μια φορά ο Ζοσέ Μουρίνιο αποφάσισε να αφήσει τον Ίκερ Κασίγιας εκτός αποστολής, δίνοντας έμμεσα συνέχεια στην φημολογούμενη κόντρα τους. Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, αν και προπονείται εδώ και δέκα μέρες κανονικά, δεν θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με την Γαλατάσαραϊ (3/4).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...