«ΚΛΕΙΔΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ» Ρόμπεν: «Το πάθημα με Αρσεναλ να μας γίνει μάθημα»

Η Μπάγερν πανηγύρισε μια δίκαιη νίκη επί της Γιουβέντους με 2-0 στο Μόναχο και πήρε κεφάλι για πρόκριση στους «4» του Champions League. Ο Αριεν Ρόμπεν που μπήκε στο ματς ως αλλαγή αντικαθιστώντας τον Τόνι Κρόος που τραυματίστηκε σοβαρά, τόνισε μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA ότι οι Βαυαροί δεν θα πρέπει να την ξαναπατήσουν όπως έκαναν στον προηγούμενο γύρο με την Αρσεναλ.


Οι Γερμανοί είχαν νικήσει με 3-1 στο Λονδίνο, επαναπαύτηκαν στις δάφνες του θριάμβου τους και λίγο έλειψε να γίνει «κηδεία» στον επαναληπτικό με τους «κανονιέρηδες» να αγγίζουν το θαύμα, αλλά να μην το πραγματοποιούν.

«Πιστεύω ότι είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και συνολικά παίξαμε πολύ καλά. Το να σκοράρεις στα 30 πρώτα δευτερόλεπτα ήταν ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να ξεκινήσουμε το ματς. Ελέγξαμε το παιχνίδι, κυριαρχήσαμε και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Ηταν δύσκολο να σας πω την αλήθεια το να μπω στο ματς στο πρώτο τέταρτο. Δεν πρόλαβα να κάνω ζέσταμα κι έπρεπε να προσαρμοστώ άμεσα στο ματς» είπε αρχικά ο Ολλανδός και πρόσθεσε:

«Θα περιμένουμε και θα δούμε αν το 2-0 είναι αρκετό για να πάμε στους «4». Ήδη έχουμε δεχτεί μία προειδοποίηση. Όταν παίξαμε με την Αρσεναλ νικήσαμε 3-1 στο Λονδίνο κι όλοι πιστέψαμε ότι είχε τελειώσει η υπόθεση-πρόκριση. Φυσικά κι άπαντες δυσαρεστηθήκαμε από το κακό αποτέλεσμα στη ρεβάνς που έγινε στην έδρα μας, αλλά ήταν ένα καλό μάθημα» κατέληξε.

Από την πλευρά του ο κίπερ των Γερμανών, Μάνουελ Νόιερ είπε: «Δεν περίμενα να σκοράρουμε τόσο γρήγορα, ούτε και η Γιούβε το περίμενε. Σοκαρίστηκαν και αυτό ήταν καλό για μας. Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Αν δείτε όμως την τροχιά της μπάλας ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσει. Το ξέρω από τις προπονήσεις ότι τα σουτ του Αλάμπα είναι φαρμακερά».

Τέλος ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ τόνισε: «Κάτι μου λέει ότι χρειαζόμασταν κι άλλο ένα γκολ. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες για να κάνουμε το 3-0, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι δεν δεχτήκαμε γκολ και η άμυνά μας πήγε πολύ καλά. Το Τορίνο δεν είναι εύκολη έδρα και η Γιούβε θα έχει διαφορετικό πρόσωπο, καθώς θα παίζει και μπροστά στο κοινό της. Είμαστε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Κλειδί θα αποτελέσει ένα γκολ εκτός έδρας».
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...