Μις Υφήλιος 2011. Και πάλι η Βενεζουέλα

Στις 6 Νοεμβρίου στο Λονδίνο ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός «Μις Υφήλιος 2011». Νικήτρια αναδείχτηκε η ηλικίας 21 χρονών κάτοικος της Βενεζουέλας Ιβιάν Λουνασόλ Σάρκος Κολμενάρες. Τη 2η θέση κατέλαβε η εκπρόσωπος των Φιλιππινών (στη φωτογραφία στα αριστερά) και την 3η η διαγωνιζόμενη από το Πουέρτο Ρίκο (στη φωτογραφία στα δεξιά)..

Για ένα Έλληνα πειρατή, τη Ρωσίδα αυτοκράτειρα και το μαύρο χαβιάρι

Η ξακουστή Γαλλίδα ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ θα παρουσιαστεί στο ρόλο της Ρωσίδας αυτοκράτειρας Μεγάλης Αικατερίνης στην ταινία, τα γυρίσματα της οποίας αρχίζουν το φθινόπωρο. Πρόκειται για κοινό προϊόν της Ελλάδας, της Ουγγαρίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας.Η ταινία είναι αφιερωμένη στον Ιωάννη Βαρβάκη, ενδιαφέρουσα ιστορική προσωπικότητα, από πολλές απόψεις τυχοδιωκτική. Έλληνας πειρατής και μέλος του στενού κύκλου της..

"Ελλάδα: Η ισχυρότερη χώρα στον κόσμο.


Διαβάστε Aπώ τό NEWS 247 το σκεπτικό του (Pic)
Δημοσιεύτηκε: Νοέμβριος 02 2011 19:15 Ενημερώθηκε: Νοέμβριος 03 2011 08:48
Μετά τον καταιγισμό των αρνητικών δημοσιευμάτων που αφορούν..

«Εκλογές αποφασίζουν τα πάντα» - Βλαντιμίρ Πούτιν

Σε μια συνέντευξη με ρωσική τηλεόραση, ο πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ενωμένη Ρωσία στις προεδρικές εκλογές του επόμενου έτους, με την προϋπόθεση μια ειλικρινή αξιολόγηση του πολιτικού τοπίου της χώρας.
Δείτε την πλήρη έκδοση του συνέντευξη του Βλαντιμίρ Πούτιν στη ρωσική τηλεόραση
Η συνέντευξη ξεκίνησε με ένα κτύπημα, με έναν από τους ερωτώντες ζητούν Πούτιν χωρίς περιστροφές: «Γιατί είστε επιστροφή στο Κρεμλίνο;"Κρίνοντας από το..

Ο Πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν,νούμερο δύο Απώ τούς ποιό ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο,Κατά Τό Forbes

Ο Πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν,νούμερο δύο Απώ τούς ποιό ισχυρούς ανθρώπους  στον κόσμο,Κατά Τό Forbes Ο Πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, τα πρώτα φαβορί στις προεδρικές εκλογές του επόμενου έτους, εισήχθη από το περιοδικό Forbes ως ο δεύτερος πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο.
Το 2010, ο Πούτιν θέση νούμερο τέσσερα στον κατάλογο Forbes των πιο ισχυρών ανθρώπων.
Η ετήσια λίστα είναι ποιος είναι ποιος του μετακινούμενους και τους..

Οι συνέπειες της πλημμύρας στη Γένουα

Οι συνέπειες της πλημμύρας στη Γένουα           .ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες..

Πως φτάσαμε στη συνάντηση Παπανδρέου - Σαμαρά - Παπούλια Παπανδρέου στο Υπουργικό: «Σήμερα παραδίδω την σκυτάλη»!

«Παραδίδω σήμερα την σκυτάλη για να συγκροτηθεί μια κυβέρνηση ευρύτερης στήριξης»..

Στο τελικό στάδιο η γεώτρηση «Όμηρος» της Noble Energy στην κυπριακή ΑΟΖ

Στο τελευταίο στάδιο της γεώτρησης μπήκε η πλατφόρμα «Όμηρος» της Noble Energy με το γεωτρύπανο να πλησιάζει τις 3.500 μέτρα κάτω από το βυθό, ενώ γίνονται νέες διαδικασίες μετρήσεων, με ηχοβολήσεις και..

Δεν έφτασε στη Γάζα ο στολίσκος

Του έκοψε τον δρόμο το ισραηλινό ναυτικό
Την αναχαίτιση, χωρίς να συμβούν επεισόδια, των δύο πλοίων που κατευθύνονταν με ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας, κατάφερε το πολεμικό ναυτικό στου Ισραήλ.
ΗΠΑ
Κάλεσαν τους Αμερικανούς πολίτες να μη μετάσχουν στον στολίσκο..

Ιστορική συμφωνία Παπανδρέου - Σαμαρά ! Aύριο ο νέος Πρωθυπουργός και η νέα κυβέρνηση

Αποφασίστηκε να συγκροτηθεί μια νέα κυβέρνηση, χωρίς τον Γιώργο Παπανδρέου, με στόχο να οδηγησει τη χώρα σε αμεσα εκλογές μετά την υλοποίηση των αποφάσεων του..

Έως την Παρασκευή η έγκριση της νέας κυβέρνησης από Βουλή Υπουργός από ΠΑΣΟΚ αναπληρωτής από ΝΔ και εναλλάξ στο νέο σχήμα

Την ερχόμενη Παρασκευή  αναμένεται να έχει και τυπικά την  έγκριση της Βουλής η νέα κυβέρνηση  συνεργασίας, εφ όσον φυσικά, οι κ.κ. Γιώργος  Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς  καταλήξουν σήμερα σε συμφωνία.
Αναλυτικά, αν στην συνάντηση των κ.κ. Κάρολου Παπούλια, Παπανδρέου και Σαμαρά σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο συμφωνηθεί το πρόσωπο που θα αναλάβει την πρωθυπουργία τότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τον καλέσει προκειμένου να του δώσει..

Συμφωνία για τη συγκρότηση νέας κυβέρνησης

Η νέα κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις αποφάσεις του Ευρωπαικού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου και θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές
Συμφωνία για τη συγκρότηση νέας.. κυβέρνησης
Συμφώνησαν για την συγκρότηση νέας κυβέρνησης οι Παπανδρέου - Σαμαράς στη συνάντηση τους με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Αύριο συναντώνται εκ νέου για να οριστικοποιηθεί το όνομα του νέου πρωθυπουργού και της νέας κυβέρνησης. Αύριο επίσης θα γίνει συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Γιώργος Παπανδρέου αποχωρεί απο την Πρωθυπουργία.


ΠΗΓΗ

Γ. Παπανδρέου - Αντ.Σαμαράς: Καταλήγουν σε Λ. Παπαδήμο Με αντιπροέδρους τους κ. Ευ. Βενιζέλο και Στ. Δήμα

Αθήνα 
Οι τελευταίες κινήσεις στη σκακιέρα της πολιτικής εξελίχθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο καθώς εξέπνεανν τα κάθε λογής τελεσίγραφα από Αμερική και Ευρώπη. Τα παιγνίδια εξουσίας στην κόψη του..