Ο Πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν,νούμερο δύο Απώ τούς ποιό ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο,Κατά Τό Forbes

Ο Πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν,νούμερο δύο Απώ τούς ποιό ισχυρούς ανθρώπους  στον κόσμο,Κατά Τό Forbes Ο Πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, τα πρώτα φαβορί στις προεδρικές εκλογές του επόμενου έτους, εισήχθη από το περιοδικό Forbes ως ο δεύτερος πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο.
Το 2010, ο Πούτιν θέση νούμερο τέσσερα στον κατάλογο Forbes των πιο ισχυρών ανθρώπων.
Η ετήσια λίστα είναι ποιος είναι ποιος του μετακινούμενους και τους..
δονητές του κόσμου - από τον κόσμο της ψυχαγωγίας με την πολιτική. Ανάμεσα σε κάποια από τα άτομα που εμφανίστηκαν στον κατάλογο ήταν Κινέζος πρόεδρος Χου Ζιντάο, ο οποίος κατέχει την τρίτη θέση πίσω από τον Πούτιν και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος κατέχει την πρώτη θέση.
Τόσο ο Ομπάμα και ο Πούτιν θα πρέπει να τρέχει για τις προεδρίες των αντίστοιχων εθνών τους το 2012, η ​​οποία θα μπορούσε να κάνει για μερικά πολύχρωμα πολιτική, αν και οι δύο ψήφισαν στο γραφείο. Παρεμπιπτόντως, ο Ρώσος Πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος σφυρηλατηθεί η επαναφορά στην αμερικανο-ρωσικών σχέσεων με τον Ομπάμα, πήρε την 59η θέση στη λίστα.
Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ παραμένει η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο στο αριθ. 4 σχετικά με τον κατάλογο, που ακολουθείται από τη Microsoft συν-ιδρυτής Bill Gates, ο Σαουδάραβας βασιλιάς Αμπντουλάχ μπιν Αμπντούλ Αζίζ, ο Πάπας Βενέδικτος XVI, Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ πρόεδρος Ben Bernanke, ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg και ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.
Σύμφωνα με το Forbes, η κατάταξη λαμβάνει υπόψη τέσσερις παράγοντες. "Πρώτον, πόσοι άνθρωποι ένα πρόσωπο έχει εξουσία πάνω? δεύτερον, τους οικονομικούς πόρους που ελέγχονται από κάθε υποψήφιο, αν δηλαδή τα έσοδα (για μια επιχείρηση), το ΑΕΠ (σε μια χώρα) ή της καθαρής θέσης (για έναν δισεκατομμυριούχο)? το τρίτο κριτήριο κρίνει κατά πόσο κάποιος υποψήφιος είναι επιρροή σε περισσότερα από ένα χώρο ή σφαίρα.
Τέλος, το περιοδικό Forbes έλαβε υπόψη «πόσο ενεργά τις ασκούν την εξουσία τους υποψηφίους." Αυτό το μέτρο αποκλείει τη «κληρονόμοι μεγάλες περιουσίες, ημι-συνταξιούχος βιομηχάνων και πρώην αρχηγούς κρατών."
Συνολικά, 70 άτομα από τον τελικό κατάλογο, ή, για να το θέσω διαφορετικά, ένα για κάθε 100 εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...