«Εκλογές αποφασίζουν τα πάντα» - Βλαντιμίρ Πούτιν

Σε μια συνέντευξη με ρωσική τηλεόραση, ο πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ενωμένη Ρωσία στις προεδρικές εκλογές του επόμενου έτους, με την προϋπόθεση μια ειλικρινή αξιολόγηση του πολιτικού τοπίου της χώρας.
Δείτε την πλήρη έκδοση του συνέντευξη του Βλαντιμίρ Πούτιν στη ρωσική τηλεόραση
Η συνέντευξη ξεκίνησε με ένα κτύπημα, με έναν από τους ερωτώντες ζητούν Πούτιν χωρίς περιστροφές: «Γιατί είστε επιστροφή στο Κρεμλίνο;"Κρίνοντας από το..
μήκος της την απάντησή του, το ζήτημα είναι ότι ο Πούτιν φαίνεται να έχει ο ίδιος ζήτησε σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.«Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές," άρχισε σκεπτικά, "Ποτέ δεν φιλοδοξούσε σε αυτή τη θέση. Αρχικά, όταν η προσφορά αυτή έγινε, εξέφρασα σαφώς αμφιβολίες για την ικανότητά μου να χειριστεί ένα τέτοιο τεράστιο φόρτο εργασίας και την τεράστια ευθύνη (που καθορίζεται) την τύχη του έθνους. "Αφού δέχτηκε τις ευθύνες, ωστόσο, ο Πούτιν δήλωσε ότι εργάστηκε για τίποτα λιγότερο από "τα μέγιστα αποτελέσματα."Ο Πούτιν πήρε στη συνέχεια το θέμα με την πολιτική αντιπολίτευση, η οποία είναι συχνά ακούγεται θέση σε κυκλοφορία την κοινοτοπία: «Είναι τόσο άσχημα, τα πράγματα δεν μπορεί να πάρει χειρότερα."
Τα πράγματα θα μπορούσε να επιδεινωθεί
"Διαφωνώ με όσους λένε« δεν μπορεί να πάρει χειρότερα, " η ρωσική πρωθυπουργός είπε, πριν από την ολίσθηση σε ένα σύντομο μάθημα ιστορίας της Ρωσίας the1990s περίπου.«Θα ήθελα να υπενθυμίσω αριστερό κοινό μας, δηλαδή το Κομμουνιστικό Κόμμα και αριστερές ρίζες, από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 ... Οι άνθρωποι έλεγαν, ότι δεν μπορεί να πάρει χειρότερα." Και όμως εκεί ήρθε! Η δεκαετία του 1990 χαρακτηρίστηκε από την πλήρη κατάρρευση του συστήματος κοινωνικής φροντίδας, εργοστάσια, ακόμη και ολόκληρο το έδαφος βιομηχανίες να σταματήσει. Οι άνθρωποι δεν παίρνουν τις συντάξεις τους, τα επιδόματα και οι μισθοί για τους μήνες. Υπήρχαν φορές που οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι και στρατιώτες έπρεπε να περιμένουν μέχρι και έξι μήνες για να πάρουν τα χρήματά τους. Έγκλημα ήταν ανεξέλεγκτη. Τα πράγματα ήταν τόσο τεταμένη ότι η χώρα οδεύει προς εμφύλιο πόλεμο. "Ο Πούτιν επέσυρε την προσοχή σε ένα από τα κυρίαρχα στιγμές νωρίς προεδρίας του, όταν αναγκάστηκε να σβήσει το κάψιμο πυριτιδαποθήκη στον Καύκασο.«Πρέπει να λέμε τα σύκα σύκα και θυμηθείτε τη σφαγή στην περιοχή του Καυκάσου, η αεροπορία και το βαρύ εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των δεξαμενών, αναπτύχθηκαν," είπε. "Έχουμε ακόμα πολλά προβλήματα που υπάρχουν, επίσης, από την άποψη της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας, αλλά, ευτυχώς, δεν είναι ό, τι είχαμε στο παρελθόν. "Το παραμικρό λάθος κίνηση, δήλωσε ο Πούτιν, και η Ρωσία θα μπορούσε να βρεθεί αντιμέτωπος με παρόμοιες δύσκολες στιγμές."Γι 'αυτό θα ήταν πολύ προσεκτικοί σχετικά με φράσεις όπως« δεν μπορεί να πάρει χειρότερα, » προειδοποίησε. "που προκλήθηκε από δύο ή τρία λάθη, αυτό το τελευταίο θα μπορούσε να είναι πίσω με ένα συντριπτικό χτύπημα πριν να περιμένουν για μια απάντηση."
Ο Πούτιν πήρε τότε σκόπιμη στοχεύουν σε εκείνους που πρότειναν ότι η Ρωσία βρίσκεται σε μια περίοδο στασιμότητας, παρόμοια με αυτή που όταν «σοβιετικό ηγέτη Λεονίντ Μπρέζνιεφ ήταν στην εξουσία.""Δεν θέλω να ακούγεται πάρα πολύ κρίσιμη, γιατί υπήρχαν πολλές επιτυχίες», δήλωσε ο Πούτιν. "Αλλά στην πραγματικότητα, δεν θυμάμαι καμία από τις μεταπολεμική σοβιετική ηγέτες που θα ήταν τόσο σκληρά εργαζόμενους, όπως ο ίδιος ή ο υφιστάμενος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Δεν θυμάμαι κανένα. "
«Εγώ δεν άλλαξε το Σύνταγμα"
Υπερασπίζοντας την απόφαση να τρέχει εκ νέου για την προεδρία, ο Πούτιν τόνισε την ιστορική εμπειρία των άλλων χωρών (οι Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Γαλλία, για παράδειγμα), τονίζοντας ότι τα πάντα γίνονται σύμφωνα με το ρωσικό Σύνταγμα.«Εγώ δεν προσπάθησε να παραμείνει στην εξουσία, αν και θα μπορούσα να εκμεταλλεύονται με ευκολία τη συνταγματική πλειοψηφία του κυβερνώντος κόμματος Ενωμένη Ρωσία να τροποποιήσει το Σύνταγμα," δήλωσε ο Πούτιν. "εγώ δεν άλλαξε το Σύνταγμα για να ταιριάζουν σε έναν άνθρωπο μόνο - τον εαυτό μου ".«Ήθελα ο κόσμος να αντιληφθεί ότι δεν θα υπήρχε τραγωδία σε μια φυσική αλλαγή της εξουσίας", πρόσθεσε.Ο Πούτιν υπενθύμισε τους συνομιλητές του ότι η Ρωσία εξακολουθεί να προσπαθεί να πάρει και πάλι στο προσκήνιο μετά από μία από τις πιο ταραγμένες περιόδους της μακράς ιστορίας της."Έχουμε ήδη μέσω αυτού που θα μπορούσε να ονομαστεί η κατάρρευση ενός κράτους - η Σοβιετική Ένωση διαλύθηκε," άρχισε. "Ποια ήταν η Σοβιετική Ένωση; Βασικά, είναι η Ρωσία? Ήταν απλά ονομάζεται ένα διαφορετικό όνομα. Περάσαμε μέσα από την αναταραχή της δεκαετίας του 1990 και μόνο κατά την τελευταία δεκαετία έκανε να αρχίσουμε να σταθούν ξανά στα πόδια μας, παρέχοντας για οικιακή ειρήνη και την τάξη και την εξισορρόπηση της κατάστασης. Η Ρωσία είναι σε απελπιστική ανάγκη από μια περίοδο της βιώσιμης ανάπτυξης. "Μιλώντας για το τι κίνητρο είχε και Ντμίτρι Μεντβέντεφ να εργάζονται σε συντονισμό μεταξύ τους, ο Πούτιν είπε ότι υπάρχει μια γενική αίσθηση κατά το χρόνο που "κάτι ήταν διαφαινόμενη" για το οικονομικό ορίζοντα."Φυσικά, δεν προβλέπω ότι θα πληγεί από μια κρίση, αλλά είδαμε ότι κάτι είχε αρχίσει να διαγράφεται, κάτι που συνέβαινε για την παγκόσμια οικονομία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια κρίση," εξήγησε ο Πούτιν. "Μπορούμε να καταλάβει τότε, θεωρήσαμε ότι ... Γι 'αυτό και αποφάσισε να περάσει από την επόμενη τετραετή θητεία μαζί, και αν καταφέρει να το περάσει με επιτυχία, θα είμαστε σε θέση να κάνει τις προτάσεις μας με τη διαμόρφωση του δύναμη για την κοινωνία - με τους ρόλους ο καθένας από εμάς θα παίζουν, σχετικά με τις κατευθυντήριες αρχές και ο δρόμος που θα λάβουν χώρα μας μαζί. "Ο Ρώσος πρωθυπουργός τόνισε, ωστόσο, ότι σε τελική ανάλυση, θα είναι "έως και τους πολίτες της Ρωσίας να εγκρίνει αυτές τις προτάσεις στο εκλογικό κέντρο ή όχι.""Εκλογές αποφασίζουν τα πάντα", τόνισε.
Μεντβέντεφ «φυσική επιλογή» για να οδηγήσει Ενωμένη Ρωσία
Όταν ρωτήθηκε γιατί αποφασίστηκε ότι ο πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ θα οδηγούσε τις Ηνωμένες Ρωσία εισιτήριο για τις επικείμενες εκλογές, ο Πούτιν τόνισε για την επιτυχία του τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην εφαρμογή ζωτικής σημασίας έργα."Ως πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ ήταν σε θέση να εφαρμόσει μια σειρά από σημαντικά έργα τα οποία πριν από το οποίο υπήρχε μόνο στα χαρτιά και έμεινε μέσα σε δωμάτια υπουργός," δήλωσε ο Πούτιν. "Τους εισάγεται στο δημόσιο τομέα και την πρακτική . Αυτά τα πράγματα είχαν αρχικά διατυπωθεί στο πρόγραμμα ανάπτυξης που εκπόνησε για τη χώρα μας μέχρι το 2020, «Περιφέρειες 2020 Πρόγραμμα» το περίφημο ".Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνεται η ανάπτυξη των δημοκρατικών θεσμών, τη διαφοροποίηση της οικονομίας και τον εκσυγχρονισμό της, το οποίο προηγουμένως υπήρχε στην αίθουσα της εξουσίας ως "μόνο στα λόγια.""Ο πρόεδρος Μεντβέντεφ πρέπει να λάβει πίστωση για τη λήψη αυτών των λέξεων από πίσω από τα παρασκήνια συζητήσεις και υπουργικές δωμάτια και εισαγωγή τους στο δημόσιο τομέα και την πρακτική εργασία," εξήγησε ο Πούτιν. "Έτσι, θα είναι φυσικό, αν Ντμίτρι Μεντβέντεφ ηγείται του Κόμματος Ενωμένης Ρωσίας λίστα, αν οι ψηφοφόροι προσέλθουν στις κάλπες υπέρ αυτού του εισιτηρίου και είμαστε σε θέση να σχηματίσουν μια βιώσιμη κοινοβούλιο στο οποίο Ενωμένη Ρωσία διατηρεί τον ηγετικό της ρόλο. "Σε μια τέτοια κατάσταση, Ντμίτρι Μεντβέντεφ θα μπορούσε να αποτελέσει μια βιώσιμη κυβέρνηση να εφαρμόσει από κοινού τις πολιτικές που έχουμε θέσει στην ημερήσια διάταξή του, πρόσθεσε. Ο Πούτιν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη δημιουργία του Λαϊκού Μετώπου κινήματος, το οποίο επινοήθηκε για να φέρει νέα ταλέντα στην Ενωμένη Ρωσία, καθώς και αριθμοί κερδίζουν στις βουλευτικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 4 Δεκέμβρη του 2011. «Έπρεπε να βάλει μαζί τη λίστα των Ενωμένη Ρωσία, και είπα τότε ότι θα θέλαμε να επιστήσουμε νέους ανθρώπους για να λίστα του κόμματος, αξιοποιώντας το δυναμικό του Λαϊκού Μετώπου, με την προσέλκυση νέων ανθρώπων με φρέσκες ιδέες και την ενέργεια για την εφαρμογή αυτών ιδέες, " είπε. "Από τα 600 ονόματα στον κατάλογο, περισσότεροι από τους μισούς δεν έχουν ποτέ λάβει μέρος σε ομοσπονδιακές εκλογές, που σημαίνει ότι έχουμε καταφέρει να ενημερώσετε εισιτήριο του κόμματος κατά περισσότερο από 50 τοις εκατό."Είχε προβλέψει ότι 20 με 25 τοις εκατό της αξίας του εισιτηρίου θα προέρχονται από τα μη μέλη της Ενωμένης Ρωσίας, αλλά ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί στο ένα τρίτο, πρόσθεσε.
Η "μοναξιά" που έρχεται με τη δύναμη
Ένα άλλο ερώτημα που απευθύνονται σε Πούτιν με επίκεντρο τα συναισθήματα του «μοναξιά» της πολιτικής εξουσίας, η οποία εξήγησε Πούτιν έρχεται με την αναγκαιότητα της "διατήρησης ατόμων που βρίσκονται σε απόσταση." "Μοναξιά τους δεν σχετίζεται με την πολιτική προσωπικού? Δεν έχει τίποτα να κάνει με τους διορισμούς και ανασχηματισμούς," το κορυφαίο ρωσικό εξήγησε."Εξέχοντες πολιτικοί παράγοντες δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν κοντά τους», δήλωσε ο Πούτιν, διότι είναι σημαντικό να μην "ευνοεί ορισμένες άτομα άνω των άλλων." αποφάσεις, είπε, δεν μπορεί να βασίζεται σε "προσωπική συμπάθεια?" θα πρέπει να βασίζονται σε "επαγγελματικά , αμερόληπτη ανάλυση και τη θέληση να αναλάβει την ευθύνη. ""Αν δεν σας πειράζει να μου μιλούν με ειλικρίνεια," Ο Πούτιν συνέχισε, «είμαστε όλοι μόνο τα ανθρώπινα, και ο καθένας θέλει το μερίδιό τους από τα οφέλη που είναι κοντά σε κάποιον στην εξουσία που παρέχει. Είμαι υποχρεωμένος να το θέσω απλά, αλλά είναι αλήθεια. Δεν έχει ο καθένας ακολουθεί αυτό, φυσικά. Μερικοί άνθρωποι, ειδικά προσωπικές γνωριμίες, έχουν το δικό τους ηθικό κώδικα και ποτέ δεν έρχονται σε μένα με τα αιτήματα. Ζουν τη ζωή τους, τη διαλογή από τα δικά τους προβλήματα, αλλά στον πειρασμό να ζητήσει από την κορυφαία επίσημη βοήθεια είναι πάντα εκεί, έτσι πρέπει να κρατήσουν τους ανθρώπους σε απόσταση. Αυτό είναι που προκαλεί η μοναξιά που αναφέρατε. "Όσο για την προθυμία να απαλλαγούμε από τους ανθρώπους που έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικές, ο Πούτιν επανέλαβε ότι η Ρωσία έχει ανάγκη από πολλούς νέους ανθρώπους στην κυβέρνηση και το κοινοβούλιο, ενώ προσέχοντας να μην πάει στη θάλασσα."Την ίδια στιγμή, δεν μπορούμε να πάμε στα άκρα," προειδοποίησε. "Πρέπει να υπάρχει ένας βαθμός διαδοχής στην εξουσία, δεν μπορούμε να αρχίσετε να παίζετε παιχνίδια. Δεν μπορούμε να πάμε και να απορρίψει το Κοινοβούλιο μόνο και μόνο επειδή κάποιος από την τηλεόραση ή κάποια εκτύπωση, δήλωσε ο δημοσιογράφος θα πρέπει να. Αυτό δεν θα ήταν σοβαρό. "Ο Πούτιν στη συνέχεια δανείστηκε ένα απόσπασμα από το αεροδρόμιο Charles De Gaulle, ο Γάλλος ηγέτης ο οποίος υπογράμμισε τη δυσκολία της απόφασης όταν συμβούλεψε: «Πάντα να επιλέξουν το πιο δύσκολο τρόπο, ποτέ δεν θα βρει αντιπάλους εκεί."
Στην υπεράσπιση του γερακιού
Ο Πούτιν είχε τότε κληθεί να εξηγήσει γιατί η Δύση να τον θεωρεί ως ένα «γεράκι», καθώς και τις σκέψεις του για την "επαναφορά" των σχέσεων Ρωσίας-ΗΠΑ, η οποία έχει υποστεί μια οπισθοδρόμηση των καθυστερήσεων."Λοιπόν, το γεράκι είναι ένα καλό πουλί», ο Πούτιν απάντησε με απότομο το εμπορικό σήμα του, η οποία ποτέ δεν παύει να ψυχαγωγήσει το κοινό."Αλλά βεβαίως δεν έχετε περιστέρι," τη συνέντευξη, στη συνέχεια, απάντησε."Είμαι ένας άνθρωπος και δεν μου αρέσουν τα κλισέ," Πούτιν πυροβόλησε πίσω sternly. "εξωτερικής πολιτικής μας, στο παρελθόν και σήμερα, ήταν μελετημένη και αποσκοπούν στη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την ανάπτυξη της Ρωσίας. Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε να έχουμε φιλικές σχέσεις με όλους τους εταίρους μας. "Είναι φυσικό ότι η Ρωσία θα υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντά της, αλλά έχουμε πάντα σεβασμό των άλλων, όταν το κάνουμε αυτό και σχεδιάζουμε να υποστηρίζουν ότι στο μέλλον, πρόσθεσε. Ερωτηθείς για τη γνώμη του σχετικά με την «πολιτική αβεβαιότητα» στη χώρα, ο Πούτιν τόνισε το υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης που οι άνθρωποι τοποθετούνται στον πρόεδρο, ενώ ο ίδιος και η Ενωμένη Ρωσία."Πιστεύω ακράδαντα ότι το πιο σημαντικό πράγμα για τους πολιτικούς σήμερα δεν είναι επίσημη κατάταξη τους, αλλά και την εμπιστοσύνη του λαού", είπε. "Αυτός είναι ο λόγος που είμαι εδώ σήμερα. Είναι η βάση, το θεμέλιο που ήμουν σε θέση να χρησιμοποιήσει για να κάνει τη δουλειά μου αποτελεσματικό, και πιστεύω το έργο της ρωσικής κυβέρνησης ήταν αρκετά αποτελεσματική κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, παρά την κρίση. "

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...