Η Vanessa Bauche ποζάρει μόνο με την κιθάρα της… Γυμνός πειρασμός από το Μεξικό

Η σέξι Μεξικανή ηθοποιός και παρουσιάστρια Vanessa Bauche γδύθηκε και κρατώντας μόνο την κιθάρα της πόζαρε για το Playboy..

ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ Σύγχρονα Zeppelin στέλνουν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν

Σύγχρονα Zeppelin στέλνουν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν Για πρώτη φορά μετά το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου, τα αερόστατα ετοιμάζονται να γυρίσουν για τα καλά στα πεδία των μαχών ή πιο σωστά... από πάνω..

Lara Stone: Από «Vogue» σε «Vogue»

Σε ένα από τα αγαπημένα μοντέλα του γυναικείου περιοδικού «Vogue» φαίνεται να εξελίσσεται η Lara Stone, καθώς δεν προλαβαίνει να τρέχει από φωτογράφηση σε φωτογράφηση..

Τα πιο ρομαντικά ξενοδοχεία του κόσμου, όπως ψηφίστηκαν από το TripAdvisor

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα ιδανικότερα ξενοδοχεία για μια ρομαντική απόδραση; Το TripAdvisor, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα παγκοσμίως για ταξίδια, συγκέντρωσε σχόλια..

"Αγριο κορίτσι" η Madonna

Φαίνεται πως το μήνυμα που προσπαθεί να στείλει η  Madonna με το νέο της single με τίτλο "Girl Gone Wild", είναι κάτι παραπάνω από σαφές. Η 53χρονη τραγουδίστρια της Pop ποζάρει στο φακό ως άγριο κορίτσι, φορώντας λίγα και καλά και ξεσηκώνει τους..

ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ SUPER ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ 2

H 30χρονη σήμερα Λιλάνα Αγγέλοβα είναι μοντέλο από τη Βουλγαρία, που φωτογραφίζεται για το περιοδικό Plyaboy διαφόρων χωρών.

Την καριέρα της ξεκίνησε από το τοπικό Big Brother και την ενίσχυσε με τις επιτυχημένες φωτογραφίσεις της στα εξώφυλλα του Playboy..

Γυμνή για το «Muse» η πληθωρική Kate Upton!

Οι «μετοχές» της Kate Upton έχουν εκτοξευτεί στα ύψη τον τελευταίο καιρό, ειδικά μετά την φωτογράφησή της για το εξώφυλλο που περιοδικού «Sports Illustrated»..

Batteship: Άργησε, αλλά κάνει σύντομα το κινηματογραφικό ντεμπούτο της η Rihanna

Πολύ σκληρή και επικίνδυνη είναι η Rihanna στην πρώτη της ταινία στο cinema, "Βattleship". Σύντομα κοντά σας ως αξιωματικός Raikes του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού..

Η χυμώδης Kate Upton «αναστάτωσε» και το Μεξικό

Η χυμώδης Αμερικανίδα καλλονή Kate Upton ανέβηκε ξανά στη πασαρέλα και αναστάτωσε το Μεξικό στο «Liverpool Fashion Fest»..

Πιο σέξι δεν γίνεται… Adriana Lima: Τι κορίτσι είναι αυτό!

Δεν την χορταίνει ο φακός! Ο λόγος για την καλλονή από την Βραζιλία Adriana Lima η οποία το τελευταίο διάστημα κάνει τη μια φωτογράφηση μετά την άλλη..

Polly Parsons: Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά της!

Είναι καυτή και πολύ χυμώδης. Ο λόγος για την Βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο Polly Parsons. H 28χρονη καλλονή φωτογραφήθηκε με μαύρα εσώρουχα για το περιοδικό Nuts και όπως ήταν αναμενόμενο άναψε φωτιές..

Πίτερ Οικονομίδης: Ο Ελληνας του Στιβ Τζομπς!

Η ζωή του Πίτερ Οικονομίδη θα μπορούσε άνετα να είναι ένα μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται από τη Νότια Αφρική, το Χονγκ-Κονγκ, το Μεξικό μέχρι τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα, πασπαλισμένο με μπόλικη διαφημιστική χρυσόσκονη, επιτελικές θέσεις σε κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου και φυσικά μια συνεργασία που δεν ξέχασε ποτέ..

Η Κίνα άρχισε να δοκιμάζει αεροπλανοφόρο με μοντέλα καταδιωκτικών και ελικοπτέρων

Στην ιστοσελίδα militaryphotos.net εμφανίστηκαν φωτογραφίες του κινεζικού αεροπλανοφόρου Shi Lang (πρώην «Varyag»), με φυσικού μεγέθους μοντέλα του..

Πρωτοφανείς εξαγωγές ρωσικών καταδιωκτικών αεροσκαφων,ελικοπτέρων.,άρμάτων μάχης

Οι εξαγωγές των ρωσικών εξοπλισμών με βάση τα αποτελέσματα  του 2012, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κέντρου Ανάλυσης Στρατηγικών και Τεχνολογιών της Ρωσίας (CAST) θα ξεπεράσει τα 14 δισεκατομμύρια δολάρια..

Η απειλή επιθέσεων στον κυβερνοχώρο δεν αφήνει ήσυχο τον επικεφαλής του Πενταγώνου

Ο επικεφαλής του Πενταγώνου Λεόν Πανέτα ομολόγησε ότι από όλες τις απειλές για την αμερικανική εθνική ασφάλεια, περισσότερο από ο,τιδήποτε τον ανησυχεί μια εν δυνάμει μεγάλης κλίμακας επίθεση στον κυβερνοχώρο..

Η εκτόξευση του ευρωπαϊκού μεταγωγικού σκάφους προς το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΔΔΣ) αναβλήθηκε

Η εκτόξευση του ευρωπαϊκού μεταγωγικού σκάφους ATV-3, που σχεδιαζόταν για τις 9 Μαρτίου, αναβλήθηκε για αόριστο χρόνο, ανακοίνωσε την Παρασκευή στο Παρίσι η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία..

Στην Αθήνα τελέστηκε δέηση στη μνήμη του συγγραφέα και δημοσιογράφου Αλέξανδρου Σχινά που "έφυγε" στις 11 Φεβρουαρίου. Ήταν ένα από τα ιστορικά στελέχη της Deutsche Welle επί δικτατορίας.

Στην Αθήνα τελέστηκε δέηση στη μνήμη του συγγραφέα και δημοσιογράφου Αλέξανδρου Σχινά που "έφυγε" στις 11 Φεβρουαρίου..

Έρευνα στην κατοικία του τέως γερμανού προέδρου Βουλφ

Δύο εβδομάδες μετά την παραίτηση του Κρίστιαν Βουλφ από το αξίωμα του προέδρου της Γερμανίας, η εισαγγελία πραγματοποίησε έρευνα στην κατοικία του, στο Γκροσμπουργκβέντελ..

Ο Πούτιν έχει άνετο προβάδισμα εκλογές της Κυριακής

Ο Ρώσος Πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται ότι σίγουρα θα κερδίσει την επανεκλογή στην ψηφοφορία της Κυριακής, με τις τρέχουσες δημοσκοπήσεις τον θέτει σε 60%. Ο επιλαχών, Κομμουνιστικό Κόμμα ηγέτης Γκενάντι Zyuganov, μονοπάτια με μόνο περίπου 15%..

Θ. Παπαγεωργίου: «Πάρτε πίσω την επιχορήγηση» Ο θιασάρχης και ηθοποιός επιστρέφει, προσβεβλημένος, τα χρήματα της Επιτροπής του ΥΠΠΟ στο θέατρο Στοά

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου, μετά την ανακοίνωση των επιχορηγήσεων από τη Γνωμοδοτική Επιτροπή του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, απέστειλε στον πρόεδρό της, Δημήτρη Τσατσούλη, επιστολή διαμαρτυρίας, επιστρέφοντας παράλληλα και τα χρήματα που προορίζονται για το θέατρο Στοά..

Σουηδική απώλεια: Ερλαντ Γιόζεφσον (1923- 2012) Ταυτίστηκε με τον κινηματογράφο του Μπέργκμαν και πέρασε από το «Βλέμμα του Οδυσσέα» του Αγγελόπουλου

Ο Ερλαντ Γιόζεφσον υπήρξε σπουδαία μορφή του θεάτρου και του κινηματογράφου της πατρίδας του της Σουηδίας Είναι σχεδόν ειρωνικό που στις 25 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν από την απονομή των 84ων βραβείων Οσκαρ, στα οποία ο 82χρονος σουηδός ηθοποιός Μαξ φον Σίντοφ ήταν υποψήφιος στην κατηγορία του Β' ανδρικού ρόλου για το «Υπερβολικά δυνατά, απίστευτα κοντά»..

«Επαναστάτες» ή ρεαλιστές ; Aνταρσία από τους Ισπανούς για το έλλειμμα

Υπαναχωρεί από την αρχική συμφωνία της χώρας του με τις Βρυξέλλες και τις απαιτήσεις των εταίρων του ο Ισπανός πρωθυπουργός και ανακοινώνει πως δεν μπορεί να «κυνηγάει» μη ρεαλιστικούς στόχους!..

Με δύσπνοια εισήχθη στο Ωνάσειο ο Ισίδωρος Κούβελος

Με δύσπνοια εισήχθη στο Ωνάσειο ο Ισίδωρος Κούβελος Με συμπτώματα δύσπνοιας εισήχθη το απόγευμα στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο ο Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος..

"ΦΡΕΝΟ" ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ Συνταγματικό και νόμιμο το τέλος ακινήτων

Αντισυνταγματική κρίθηκε από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η νομοθετική ρύθμιση που προβλέπει τη διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ σε περίπτωση που ο καταναλωτής δεν πληρώσει το ειδικό τέλος ακινήτων, το οποίο κρίθηκε πάντως από τους συμβούλους νόμιμο..

Πρώην Γερουσιαστές κατηγορούν την Σαουδική Αραβία για σχέση με τους τρομοκράτες της 11ης Σεπτεμβρίου

Ευθύνες στη Σαουδική Αραβία απέδωσαν δυο Αμερικανοί πρώην κοινοβουλευτικοί στα πλαίσια της έρευνας για τα συμβάντα της 11ης Σεπτεμβρίου, κι ένας εκ των οποίων υπαινίχθηκε πιθανούς άμεσους «δεσμούς» ανάμεσα στην κυβέρνησή της και ορισμένους από τους δράστες των επιθέσεων..

Οι «δράκοι» έκαψαν το «Ντα Λουζ»

Η Πόρτο έγινε τελικά η πρώτη ομάδα στην Πορτογαλία που πανηγύρισε στην έδρα της Μπενφίκα! Οι «δράκοι» για την 21η αγωνιστική σε παιχνίδι… διαφήμιση και με γκολ για Όσκαρ..

Πωλείται το «Καμπ Νου», με πλάνο νέου γηπέδου

Νέο σύγχρονο γήπεδο θέλει να αποκτήσει η Μπαρτσελόνα στην περιοχή που είναι το σπίτι της και στο πλαίσιο..

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα


Καλή και ευχάριστη φαίνεται ότι ήταν η διάθεση στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής εν αντιθέσει με τους διαξιφισμούς που συνήθως συμβαίνουν στην Ολομέλεια..

Η Rihanna δεν αντέχει άλλο τη μοναξιά της. Σιχαίνεται να είναι μόνη πια και επιθυμεί έναν άνδρα στη ζωή της: «Ναι είμαι μία γυναίκα μόνη.


Η Rihanna δεν αντέχει άλλο τη μοναξιά της. Σιχαίνεται να είναι μόνη πια και επιθυμεί έναν άνδρα στη ζωή της: «Ναι είμαι μία γυναίκα μόνη. Δεν είναι κάτι που με ευχαριστεί. Η ελεύθερη ζωή είνα υπερεκτιμημένη. Πάντα θέλεις να είσαι..

Μ΄ένα εντυπωσιακό animal print μπούστο και ένα περιδέραιο που έγραφα F@@@ You εμφανίστηκε στην εκπομπή «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο» η Κατερίνα Στικούδη.

Μ΄ένα εντυπωσιακό animal print μπούστο και ένα περιδέραιο που έγραφα F@@@ You εμφανίστηκε στην εκπομπή «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο» η Κατερίνα Στικούδη. Αν και ο Πέτρος Κωστόπουλος εξέφρασε το θαυμασμό του στο πρόσωπο της εκείνη είχε άλλη άποψη: «Εγώ πιστεύω ότι οι πιο ζουμερές γυναίκες είναι και πιο σέξι, αρέσουν στους άντρες πιο πολύ»..

Λίγο πριν γίνει παγκοσμίως γνωστή... H Lady Gaga... στη μηχανή του χρόνου!

Μια φωτογράφηση που έκανε η Lady Gaga το 2007, όταν ήταν γνωστή ως Stefani Germanotta, ανακαλύψαμε και σας την παρουσιάζουμε..

Η Avril Lavigne τραγουδά «Goodbye» μόνο με τα εσώρουχά της

Το κορίτσι του «Sk8er Boy», Avril Lavigne, μεγάλωσε και ομόρφυνε όπως φαίνεται και στο νέο βίντεο για το τραγούδι της «Goodbye» που ανέβασε στο..

Παρίσι και φουτουρισμός από Mugler και Gareth Pugh

Mugler
O Nicola Formichetti δεν είναι απλά ο κολλητός της Gaga και ο εμπνευστής των κραυγαλέων κουστουμιών της..