Αυτά είναι τα δώδεκα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2014

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός «Mr and Mrs Smith» που ειδικεύεται στα boutique hotels ανέδειξε τα δώδεκα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2014
Μετά από ψηφοφορία των πελατών του το βρετανικό πρακτορείο ταξιδίων και ξενοδοχείων ανέδειξε τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2014.

Η παρουσία του Ολυμπιακού στα Ηνωμένα Έθνη και τη UNICEF


Για την παρουσία της αντιπροσωπείας του που παρέστη στις εργασίες για την 25η επέτειο της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού στα Ηνωμένα Έθνη και την UNICEF ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Οι εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη ολοκληρώθηκαν χθες. Την πειραϊκή ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Κριστιάν Καρεμπέ, που συμμετείχε στην πρωινή συνάντηση κορυφής που διοργάνωσε η UNICEF.

Ιορδανία: Συνελήφθη ο αναπληρωτής επικεφαλής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας


Στη σύλληψη του αναπληρωτή επικεφαλής της οργάνωσης Μουσουλμανική Αδελφότητα προχώρησαν την Πέμπτη οι αρχές της Ιορδανίας με την κατηγορία της «όξυνσης των σχέσεων με μια φιλική χώρα».

Τρίτη εστία γρίπης των πτηνών στην Ολλανδία

Ο ιός της γρίπης των πτηνών εντοπίστηκε σε τρίτη φάρμα πουλερικών στην Ολλανδία, ανακοίνωσαν οι αρχές, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν γνωρίζουν αν πρόκειται εκ νέου για μια «υψηλής παθογένειας μορφή».
Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε επίσης ότι το στέλεχος H5N8 που είναι «πολύ παθογόνο» για τα ζώα, αλλά συνιστά πολύ μικρό κίνδυνο για τον άνθρωπο ευθύνεται για τη μόλυνση μιας δεύτερης φάρμας, στο Τερ Ααρ της κεντρικής Ολλανδίας.

Παρατείνεται μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου η αποχή των δικηγόρων


Tην παράταση της αποχής των δικηγόρων για ακόμη 10 μέρες, αποφάσισε η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος που συνήλθε σήμερα εκτάκτως στην Αθήνα.

Καρατζαφέρης: Αστειότητες και αθλιότητες τα περί μίζας - Έμπλεξαν μαζί μου

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το θέμα των off shore και τις μίζες που φέρεται να πήρε για τα εξοπλιστικά - «Θα απαντήσουμε την ημέρα και την ώρα και με την προτεραιότητα που πρέπει»
Μετά την απόφαση να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη για το θέμα των off shore και τις μίζες που φέρεται να πήρε για τα εξοπλιστικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης επέλεξε να μιλήσει μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι ΑΡΤ

Αήττητος στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, 77-76 τη Βαλένθια

Παρά τα αμυντικά λάθη και το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 63-70 λίγο πριν το τέλος, ο Ολυμπιακός με μπροστάρη τον Σπανούλη επέστρεψε και έκανε το 6/6 στην Ευρώπη
Ο Ολυμπιακός έκανε με πολύ μεγάλη δυσκολία το 6/6 αφού νίκησε τη Βαλένθια με 77-76 και συνεχίζει αήττητος την πορεία του στην Ευρωλίγκα.

Ευρωλίγκα: Εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού στην Πολωνία, 79-69 την Τούροφ

Συγκεντρωμένος και με με καλά διαστήματα κατάφερε να κάνει το 4-2 και να διεκδιεκί την πρόκρισή του στους 16 στο παιχνίδι με την Μπάγερν
ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ο Παναθηναϊκός άρχισε με 1/8 προσπάθειες εντός πεδιάς, αλλά δεν άργησε να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στο καλάθι και να μετατρέψει σε κέρδος του την επιπολαιότητα της Τούροφ στην άμυνα.