H SHAKIRA στο αισθαντικό HAY AMORES και σε σέξυ φωτογράφιση








 H SHAKIRA στο αισθαντικό HAY AMORES και σε σέξυ φωτογράφιση

ΔΕΙΤΕ FOTO KAI VINDEO..

Η πρωην Μις-Κοσμος Alicia Machado γυμνη

Η Αλίσια Ματσάντο από τη Βενεζουέλα ήταν η Μις Βενεζουέλα 1995 και η Μις Υφήλιος του 1996. Ομως η... αγάπη της για το φαγητό λίγο έλειψε να της στοιχίσει τον τίτλο, γιατί εκείνη τη χρονιά, μετά τη στέψη της πήρε τόσα κιλά που ο Οργανισμός Μις..

Ο ξανθός πειρασμός που βάζει φωτιά με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις της.

Γεννημένη πριν από 20 χρόνια στην Αθήνα, η Τάμτα Μαστοράκη ασχολείται με το μόντελινγκ από 15 χρονών. Η μαμά της είναι από τη Γεωργία και ο μπαμπάς της από την Κρήτη. Σπουδάζει σχέδιο μόδας στην Αθήνα και..

Νέος τύπος μετάλλου στον πυρήνα της Γης

Στις ακραίες συνθήκες που επικρατούν βαθιά στο εσωτερικό της Γης οι επιστήμονες διαπίστωσαν τη μετάλλαξη ενός μετάλλου με ένα πραγματικά μοναδικό τρόπο. Πρόκειται για το οξείδιο του σιδήρου, το οποίο σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και..

Τιτανόσαυροι ζούσαν στην Ανταρκτική Εντοπίστηκαν απολιθώματα του γιγάντιου ζώου στην παγωμένη ήπειρο

Μια αναπάντεχη ανακάλυψη έκαναν ερευνητές από την Αργεντινή που εντόπισαν σε ένα νησί της Ανταρκτικής απολιθώματα της μεγαλύτερης σε μέγεθος οικογένειας δεινοσαύρων. Όπως φαίνεται οι τιτανόσαυροι ζούσαν..

Γυαλιά-οθόνες ετοιμάζει η Google


 Γνωστός αμερικανός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι στα εργαστήρια του γίγαντα του διαδικτύου κατασκευάζεται ένας τύπος γυαλιών που θα λειτουργούν ως οθόνη. Τα γυαλιά αυτά θα προβάλλουν εικόνες, κείμενα και βίντεο στον χρήστη ενώ θα είναι..

Η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου

Στις 22 Δεκεμβρίου το σκοτάδι θα διαρκέσει 14 ώρες και 29 λεπτά Η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου
Παρακολουθείστε ένα βίντεο της Nasa για το ταξίδι της Γης μέσα από τις τέσσερις εποχές του χρόνου..

Συνέντευξη Δεσποτόπουλου GP Δραπετσώνας;

Ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ κ. Βασίλης Δεσποτόπουλος παραχώρησε χτες συνέντευξη στο Ράδιο 9 και τη ραδιοφωνική..

Όλοι θέλουν αγώνα F1: Από τις ΗΠΑ έως την Αργεντινή!

Όπως ίσως γνωρίζετε αν έχετε παρακολουθήσει το σχετικό θέμα στο site μας η F1 ετοιμάζεται για ολική επαναφορά στις ΗΠΑ. Για το 2012 παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ο αγώνας του Ώστιν στο Τέξας..

Χαρούμενος και αισιόδοξος ο Ισπανός Αλόνσο: Θα λάμψει το άστρο της Ferrari το 2012!

Ο 30χρονος Ισπανός παραβρέθηκε τις προηγούμενες μέρες σε εορταστικές εκδηλώσεις στο Μαρανέλο για τα παιδιά των εργαζομένων της Ferrari αλλά και..

Το καταρριφθέν πάνω από το Ιράν αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος ήταν πλαστό

Την εκδοχή ότι το καταρριφθέν πάνω από το Ιράν..

Βομβαρδιστικό αεροπλάνο νέας γενιάς θα εμφανιστεί στη Ρωσία το 2020

Η διοίκηση της Αεροπορίας Μεγάλων Αποστάσεων της Ρωσίας  υπέβαλε στο αμυντικό βιομηχανικό συγκρότημα της χώρας μία αίτηση τακτικο-τεχνικού χαρακτήρα – για την κατασκευή..

Στη Ρωσία θα συναρμολογείται ισραηλινή μη επανδρωμένη ιπτάμενη συσκευή

Στο Εκατερινμπούργκ (Ουράλια) προγραμματίζεται να αρχίσει η συναρμολόγηση με σχετική άδεια του ισραηλινού μη επανδρωμένου αεροσκάφους «Φορποστ»..

Το Boeing-747-800 έχει αντέξει στις δοκιμασίες του σιβηρικού ψύχους

Στην Γιακουτία (Σιβηρία) σε  συνθήκες έκτακτα χαμηλών θερμοκρασιών έγιναν οι δοκιμές ενός νέου αμερικανικού φορτηγού αεροσκάφους - του Boeing-747-8
Κατά τις δοκιμές..

Süddeutsche Zeitung: «Ο υπουργός που δωροδοκήθηκε»

«Ο υπουργός που  δωροδοκήθηκε». Με αυτόν τον τίτλο η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung..

Ενδεχόμενες κυρώσεις στο Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα

Διπλωμάτες των χωρών που έχουν επιβάλλει μονομερείς κυρώσεις στο Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα, πέρα από εκείνες που έχει αποφασίσει το..

Αυτοκτονία, δολοφονία ή ένα τραγικό δυστύχημα; Κρεμάστηκε ο υφ. Εμπορίου της Αργεντινής

Μόλις δέκα μέρες αφότου ανέλαβε το χαρτοφυλάκιό του στη νέα κυβέρνηση της Κριστίνα Κίρσνερ, ο 33χρονος Ιβάν Χέιν βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο του..

Φιλιππίνες: Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί από τις πλημμύρες

Η τροπική καταιγίδα Ουάσι που πλήττει τις νότιες Φιλιππίνες έχει προκαλέσει το θάνατο τουλάχιστον 1.000 ανθρώπων, ενώ εκατοντάδες αγνοούνται,..

Aπό R&I Ιαπωνία: Υποβάθμιση σε AA+

Σε υποβάθμιση της αξιολόγησης για την πιστοληπτική ικανότητα της Ιαπωνίας σε ΑΑ+ από ΑΑΑ προχώρησε σήμερα ο οίκος Rating and Investment Information (R&I).
Ο ιαπωνικός οίκος επικαλείται τις ανεπαρκείς μεταρρυθμίσεις στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης και τις ασαφείς προοπτικές για την οικονομία της χώρας. Είναι η πρώτη φορά που υποβαθμίζεται το αξιόχρεο της Ιαπωνίας από εγχώριο οίκο αξιολόγησης.
πηγη

Χιλιάδες Τσέχοι στους δρόμους της Πράγας για να αποχαιρετήσουν τον Χάβελ

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους της Πράγας για να παρακολουθήσουν τη μεταφορά της σορού του Βάτσλαβ Χάβελ..

Στα 489 δισ. ευρώ τα νέα τριετή δάνεια προς τις τράπεζες Λεφτά με ουρά μοίρασε η ΕΚΤ

Μεγαλύτερη και των πιο αισιόδοξων εκτιμήσεων ήταν τελικά η ζήτηση για τα νέα τριετή δάνεια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Σύμφωνα με την..

Reuters: Ισπανικό fund αποχώρησε από το PSI

Το ισπανικό hedge fund Vega Asset Management φέρεται, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters, να αποχώρησε από τη διοικούσα επιτροπή ιδιωτών επενδυτών..