Σε δημοπρασία τουαλέτες της Νταϊάνα

Η συλλογή με τις τουαλέτες της Νταΐάνα είχε πουληθεί αρχικά σε φιλανθρωπικό γκαλά στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο του 1997, λίγους μήνες πριν από τον αιφνίδιο θάνατό της τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς.

Beyonce:Ξεπούλησε σε 10 λεπτά!

Το πρωί του Σαββάτου διατέθηκαν προς πώληση και τα τελευταία εισιτήρια για τις συναυλίες της Beyonce στη Βρετανία και 10 λεπτά αργότερα είχαν ξεπουληθεί.

Βουλγαρία: «Χειμώνας λαϊκής οργής» με χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στη Βουλγαρία συμμετείχαν σήμερα σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της φτώχειας που μαστίζει τη χώρα και ευθύνεται για την πτώση της κυβέρνησης. Ο κεντροδεξιός πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ παραιτήθηκε την Τετάρτη

Νέος πατριάρχης της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, ο Νεόφυτος

Ο μητροπολίτης της παραδουνάβιας περιφέρειας Ρούσε στη Βόρεια Βουλγαρία, Νεόφυτος, εξελέγη νέος πατριάρχης της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας(ΒΟΕ), με 90 ψήφους «υπέρ», 47 «κατά» και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο από το Πατριαρχικό Εκλογικό Συνέδριο αρχιερέων και χριστιανών προσωπικοτήτων της Βουλγαρίας.

Το Yahoo γίνεται πιο γρήγορο

Η Yahoo! ανανεώνει την αρχική της σελίδα με σκοπό να την κάνει πιο γρήγορη και πιο φιλική στο χρήστη όταν αυτός σερφάρει από το smartphone ή το tablet του.

Ιταλία «Άσπρη» μέρα με σούπερ Τοροσίδη.

Η Ρόμα με «χρυσό» σκόρερ τον Τοροσίδη που πέτυχε γκόλαρα, απέδρασε από το χιονισμένο Μπέργκαμο κερδίζοντας 3-2 την Αταλάντα και βάζοντας πλώρη για Ευρώπη. Νίκη και για την «Γιούβε» με 3-0 την Σιένα. Μεγάλη νίκη για την Ρόμα, η οποία ήταν η πρώτη της εκτός έδρας στο 2013.

Video: Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα αυτοκινήτων

Με άσχημο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για το εξαιρετικά δημοφιλές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πρωτάθλημα NASCAR. Σήμερα διεξάγονται τα 500 μίλια της Daytona για το Sprint Cup, τη κορυφαία δηλαδή κατηγορία.

Ο Νίκος Αναστασιάδης νέος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με ποσοστό 57,48%

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, που στηρίχθηκε από το ΔΗΚΟ και το ΕΥΡΩΚΟ, είναι ο έβδομος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με τα επίσημα τελικά αποτελέσματα ο κ. Αναστασιάδης έλαβε 236.965 ψήφους, ποσοστό 57.48% Ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ Σταύρος Μαλάς εξασφάλισε 175.267 ψήφους, ποσοστό 42.52%.

Με ελικόπτερο προσπάθησε να αποδράσει ο βαρυποινίτης Π. Βλαστός

Συναγερμός στις φυλακές Τρικάλων μετά από κινηματογραφική απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού με ελικόπτερο! Οι φρουροί των φυλακών πυροβόλησαν, οι σφαίρες βρήκαν το ελικόπτερο με αποτέλεσμα ο πιλότος να το προσγειώσει ανώμαλα στο προαύλιο των φυλακών.

To Facebook ετοιμάζει data center αποθήκευσης φωτογραφιών

Στο Facebook είναι αποθηκευμένες ήδη 240 δισ. φωτογραφίες, αλλά μόνο έναμικρό ποσοστό, περίπου στο 8% από όσες είναι ανεβασμένες βρίσκονται στο επίκεντρο των χρηστών και πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμες.

Νέα υπηρεσία από το Twitter

Αν μη τι άλλο έχει κάνει δυναμική αρχή αφού έχει προκαλέσει αντιδράσεις κι αρνητικά σχόλια προτού καν λανσαριστεί. Ο λόγος για μια νέα υπηρεσία του Twitter, τη LivesOn, η οποία σχετίζεται ακριβώς με αυτό που φαντάζεσαι ακούγοντάς τη, δηλαδή την αθανασία. Έχει ως στόχο να προσφέρει διαδικτυακή αθανασία σε όποιο χρήστη του Twitter αποφασίσει να την αξιοποιήσει.

Σε πλήρη ανάπτυξη η επέκταση των πληρωμών μέσω smartphones

Η επέκταση των ανέπαφων πληρωμών, μέσω κινητών τηλεφώνων βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό η CaixaBank, η Gemalto, η Telefónica και η Visa Europe θα παρουσιάσουν την ερχόμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη, στην έκθεση «GSMA Mobile World Congress», μια εφαρμογή πληρωμών, που θα διατεθεί σε 3.500 επισκέπτες τής έκθεσης.

iPhone με ηλιακή ενέργεια;

Ανεβάζοντας κάθε φορά τον πήχη όλο και ψηλότερα, πώς θα μπορούσε η Apple να κάνει την έκπληξη στα αποκαλυπτήρια του iPhone του μέλλοντος; Ίσως με μία συσκευή που θα τροφοδοτείται από τον ήλιο. Για κάτι τέτοιο τουλάχιστον προϊδεάζει το γεγονός ότι ο αμερικανικός όμιλος κατοχύρωσε πατέντα για μία οθόνη αφής που λειτουργεί παράλληλα και ως ηλιακό πάνελ.

Vigay Iyer: Ο κορυφαίος τζαζίστας του 2011 στη Στέγη, στην πρώτη του εμφάνιση στη χώρα μας

Ο ινδικής καταγωγής Αμερικανός Βιτζέυ Άυερ, έρχεται με το τρίο του, τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Πρόκειται για έναν πλέον χαρισματικούς μουσικούς της νεότερης γενιάς.

Μαράια Κάρεϊ: Ολη μέρα σεξ! Η Μαράια Κάρεϊ και ο σύζυγός της Νικ Κάνον θα προσπαθήσουν για ένα μωρό..

Η Μαράια Κάρεϊ και ο σύζυγός της Νικ Κάνον θα προσπαθήσουν για ένα μωρό! Οι δύο σταρ έχουν ήδη τα 21μηνών δίδυμα Μορόκαν και Μονρό και ο Νικ πρόσφατα δήλωσε ότι είναι έτοιμοι να ξαναγίνουν γονείς. Αποκάλυψε μάλιστα ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα αφιερωθεί στην προσπάθεια επέκτασης της οικογένειάς τους.

«Δεν ασχολούμαι πολύ τώρα τελευταία με τον έρωτα»

Η Νικολέτα Ράλλη μετά τον χωρισμό της από τον γυναικολόγο, έχει ρίξει όλη της την προσοχή στην δουλειά της. «Δεν ασχολούμαι και πολύ τώρα τελευταία με τον έρωτα.

Η Σέριλ Κόουλ ξέρει να κάνει πάντα τη διαφορά.Μας δείχνει το νέο της τατουάζ!

Η Σέριλ Κόουλ ξέρει να κάνει πάντα τη διαφορά. Έτσι στην πρώτη της εμφάνιση στην περιοδεία των Girls Aloud Ten - η καστανή σέξι τραγουδίστρια έδειξε στο κοινό και όχι μόνο το νέο της τατουάζ.

Το ταίρι της βρήκε η Rihanna στο πρόσωπο της Kate Moss.Γυμνές και καυτές μπροστά στον φακό

Το ταίρι της βρήκε η Rihanna στο πρόσωπο της Kate Moss μια που και οι δύο ξέρουν πώς να προκαλούν και να αδιαφορούν για τον πανικό που προκαλούν. Οι δυο τους πιο γυμνές και πιο sexy από ποτέ βρίσκονται μπροστά στον φωτογραφικό φακό του Mario Testino για χάρη του περιοδικού V Magazine και δίνουν άλλη διάσταση στη λέξη... προκλητικό!

Νίκι Μινάζ: Είμαι υποχρεωμένη να τους πληγώνω!

H Νίκι Μινάζ θεωρεί ότι είναι υποχρεωμένη να πληγώνει τον κόσμο στο American Idol. Η σταρ μιλούσεγια το στάδιο του παιχνιδιού που ονομάζεται 'ξαφνικός θάνατος' στο οποίο για δύο βδομάδες, σε κοι μισοί υποψήφιοι αποχωρούν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ AΠΟ ΤΗ REAL GR ΣΤΟ ΠΛΑΝΕΤ ΣΤΑΡΣ.



EIΗΣΕΙΣ Real.gr

 +     Lifestyle
                                 

......