Μαράια Κάρεϊ: Ολη μέρα σεξ! Η Μαράια Κάρεϊ και ο σύζυγός της Νικ Κάνον θα προσπαθήσουν για ένα μωρό..

Η Μαράια Κάρεϊ και ο σύζυγός της Νικ Κάνον θα προσπαθήσουν για ένα μωρό! Οι δύο σταρ έχουν ήδη τα 21μηνών δίδυμα Μορόκαν και Μονρό και ο Νικ πρόσφατα δήλωσε ότι είναι έτοιμοι να ξαναγίνουν γονείς. Αποκάλυψε μάλιστα ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα αφιερωθεί στην προσπάθεια επέκτασης της οικογένειάς τους.


"Είχαμε πάρει babysitter για του Αγιου Βαλεντίνου. Αυτές είναι ειδικές στιγμές. Είμαστε και οι δύο αθεράπευτα ρομαντικοί." Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 και πρόσφατα δήλωσαν ότι νιώθουν ακομη πολύ ερωτευμένοι και δεν αφήνουν αυτή τη μέρα να εκδηλώνουν την αγάπη τους ο ένας στον άλλον, κάνοντας πάντα ιδιαίτερα σχέδια για τις 14 Φεβρουαρίου.

Οσο για τους ίδιους ως γονείς είπε ότι είναι πολύ αυστηροί και τα παιδιά τους είναι πολύ πειθαρχημενα. "Τους λεμε τα πάντα μία φορά. Τους λέμε να καθήσουν κάθονται, σταυρώνουν τα πόδια τους και βάζουν τα χέρια τους επάνω. Ελπιζω μόνο να κρατήσει. Εχω την πιο δυνατή φωνή στο σπίτι. Από τότε που ήταν νεογέννητα το ξέρουν.. Ακούνε τη φωνή μου και παγώνουν"...
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...