ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ AΠΟ ΤΗ REAL GR ΣΤΟ ΠΛΑΝΕΤ ΣΤΑΡΣ.



EIΗΣΕΙΣ Real.gr

 +     Lifestyle
                                 

......
 Πάνω από 70.000 ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ
...Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ιπποκράτους. Δηλώσεις Βενιζέλου. Σε Συνέδριο 6.000 αντιπροσώπων οδεύει το ΠΑΣΟΚ.


Στην Πορτογαλία ο Δ. Κούρκουλας
 
Τηλεφωνική επικοινωνία Αβραμόπουλου - Αναστασιάδη
 
«Ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης λένε ψέματα»
 
«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, αντέχει και αλλάζει»

 Μέτρα για τους αδύναμους δανειολήπτες προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ
Το ότι η κυβέρνηση είναι πίσω ακόμα και από το ΔΝΤ στο ζήτημα της ανακούφισης των υπερχρεωμένων δανειοληπτών καταδεικνύει το μέγεθος της πολιτικής της εμμονής σε μια λάθος μνημονιακή στρατηγική που καθημερινά ισοπεδώνει την κοινωνία και την οικονομία, αναφέρεται σε σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

«Για μια ακόμη φορά, αντί η κυβέρνηση να εκμεταλλευτεί παραδοχές από την πλευρά του ΔΝΤ έτσι ώστε να προχωρήσει στην παραμικρή αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής, προωθεί σχέδιο για τη ρύθμιση των δανείων κομμένο και ραμμένο σαφέστατα στα μέτρα των τραπεζών. Για μια ακόμη φορά αδιαφορεί για τις ανάγκες των ασθενέστερων και μεσαίων στρωμάτων, αλλά και των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, που ασφυκτιούν από την πολιτική της λιτότητας και της φορολογικής εξόντωσης» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει:

«Οι βασικές αρχές της πρότασης νόμου που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την ολική διαγραφή υποχρεώσεων δανειοληπτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας και για τη μείωση των μηνιαίων καταβολών, έτσι ώστε να μην ξεπερνούν το 30% του μηνιαίου διαθέσιμου εισοδήματος και το υπόλοιπο ποσό άνω του 30% της ετήσιας υποχρέωσης του δανειολήπτη να διαγράφεται οριστικά, συνιστούν αναγκαίες ρυθμίσεις που δεν στοχεύουν μόνο στην ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και των επαγγελματιών, αλλά συνολικά στην παροχή ρευστότητας και στην ανάκαμψη της οικονομίας».


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για την άφιξη της τρόικας 
Το θέμα της έλευσης του υψηλόβαθμου κλιμακίου της τρόικας, στις αρχές Μαρτίου, στην Αθήνα σχολίασαν σε ανακοίνωσή τους, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες,

«Ενώ η κυβέρνηση, ενόψει της άφιξης της Τρόικας, προετοιμάζει και νέα αντιλαϊκά μέτρα, προκειμένου να μην της βγάλουν κίτρινη κάρτα οι δανειστές, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη ότι ο ελληνικός λαός σύντομα θα της βγάλει κόκκινη κάρτα για την αντικοινωνική της μνημονιακή πολιτική», τόνισε ο Νότης Μαριάς.  Ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης αλλά και των κομμάτων που την στηρίζουν, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε προσυνεδριακή εκδήλωση του κόμματός του στη Λαμία.

Σχολιάζοντας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, την έκθεση του ΔΝΤ περί επίτευξης του στόχου κατά 50% μέχρι τώρα, είπε: «δηλαδή ο στόχος της εξαθλίωσης της χώρας και των πολιτών, της παραγωγής και της ανάπτυξης έχει επιτευχθεί μόνο κατά 50%».

Παράλληλα, επιτέθηκε και στον υπουργό οικονομικών Ι. Στουρνάρα τον οποίο κατηγόρησε για «εμπαιγμό του ελληνικού λαού» λέγοντας ότι «ο κ. Στουρνάρας ως πρόεδρος του ΙΟΒΕ το 2010 μας έλεγε ότι πρέπει να ψηφίσουμε το μνημόνιο προκειμένου να μπούμε στην ανάπτυξη στο τέλος του 2012».

Και συνέχισε: «Στην αναθεώρηση του μνημονίου μας μιλάνε για το τέλος του 2014, με την ανεργία να ξεπερνά το 30%. Εγώ ρωτάω το 30% του ελληνικού λαού μέχρι το τέλος των 2014 πώς θα ζήσει κύριοι της κυβέρνησης και της τρόικας; Πώς θα ζήσουν τα παιδιά του ανέργου που δεν έχει αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να θρέψει την οικογένειά του;».

Ο Πάνος Καμμένος αμφισβήτησε όμως και αυτές τις δεσμεύσεις τονίζοντας πώς «πάλι δεν λένε την αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι θέλουν να πάμε έτσι μέχρι το 2040». Επανέφερε στο προσκήνιο τις δηλώσεις του κ. Μέργου τονίζοντας πως «αυτή είναι η αλήθεια. Δεν είναι κάτι νέο. Το έχουν υπογράψει. Έχουν βάλει την προσωπική τους υπογραφή ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος» και μάλιστα εκτίμησε πως «είναι αυτό που λέει: ότι ο βασικός μισθός πρέπει να πέσει στα επίπεδα της Πορτογαλίας και πιο κάτω. Δηλαδή στα 400 ευρώ και καλύτερα λέει μέσα στα 350 ευρώ. Αυτός είναι ο σχεδιασμός της εξαθλίωσης».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προέβλεψε πως «σε λίγο καιρό οι εισπρακτικές εταιρείες θα αναλάβουν να εισπράττουν φόρους και χαράτσια που δεν μπορεί κανείς να πληρώσει».

«Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα της αντίστασης», κατέληξε ο κ. Καμμένος σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «η γιαγιά μου που ήταν από το Γαλαξίδι έλεγε ότι "αν δεν κλοτσήσει ο γάιδαρος δεν τον ξεφορτώνω". Είναι ώρα να κλοτσήσει ο γάιδαρος. Και γάιδαρος είναι ο ελληνικός λαός που πρέπει να ξεφορτωθεί αυτή τη στιγμή, μια ξένη χούντα και μια συγκυβέρνηση που ακολουθεί πιστά τις εντολές της και που έχει οδηγήσει την ελληνική οικογένεια στην απόγνωση και έχει φέρει τις εισπρακτικές εταιρείες στα σπίτια των νοικοκυραίων».


Αυθημερόν η απόδοση ΦΠΑ από όλες τις επιχειρήσεις
Την online σύνδεση όλων των ταμειακών μηχανών των καταστημάτων με τις τράπεζες και με το σύστημα taxis, καθώς και την καθημερινή απόδοση ΦΠΑ από όλες τις επιχειρήσεις εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών για την αύξηση των εσόδων.

Ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής», ανέφερε τον τρόπο που θα λειτουργήσει το εν λόγω σύστημα. Συγκεκριμένα, όταν μια συναλλαγή γίνεται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα κρατά το κράτος τον ΦΠΑ που αντιστοιχεί στην απόδειξη ή το τιμολόγιο και όταν αργότερα θα υποβάλει ηλεκτρονικά ο επιτηδευματίας περιοδική δήλωση ΦΠΑ, θα του επιστρέφεται μέρος του ποσού βάσει των πραγματικών συναλλαγών (αγορών-πωλήσεων).

Σε περίπτωση που κάποιος δεν χρησιμοποιεί κάρτα, αλλά μετρητά θα υπάρχει άμεση διασύνδεση της ταμειακής μηχανής με τον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης και την επόμενη ημέρα θα γίνεται η μεταφορά του ποσού, το οποίο αντιστοιχεί στον ΦΠΑ που αφορά κάθε απόδειξη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στο υπουργείο Οικονομικών μελετούν τη θεσμοθέτηση κινήτρων, ώστε το πλαστικό χρήμα να κυριαρχήσει στις αγοραπωλησίες προϊόντων και υπηρεσιών.

Παράλληλα, το σχέδιο του υπουργείου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής περιλαμβάνει δράσεις και για:

-την «αποκάλυψη» των πραγματικών ιδιοκτητών 6.500 off-shore εταιρειών με ακίνητα

-τη φορολόγηση 24.700 πολιτών που φέρονται να έχουν βγάλει «μαύρο χρήμα» σε τράπεζες του εξωτερικού

-τη σύγκριση πραγματικών δαπανών και εσόδων, για να φανούν τα αληθινά εισοδήματα όλων των φορολογουμένων

-το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών φοροφυγάδων

-τον εντοπισμό των ανασφάλιστων ΙΧ, προκειμένου να πληρωθούν οι αναλογούντες φόροι και τέλη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το υπουργείο μελετάει κίνητρα για τους πολίτες, ώστε να ζητούν αποδείξεις. Μάλιστα, ένα από αυτά θα είναι ο αριθμός κάθε απόδειξης που θα λαμβάνει ο φορολογούμενος, να αποστέλλεται από τον καταναλωτή με μήνυμα sms από κινητό σε μια βάση δεδομένων του υπουργείου Οικονομικών. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιείται ηλεκτρονική κλήρωση. Εφόσον κληρώνεται ο αριθμός της απόδειξης, τότε το κράτος θα επιστρέφει μέρος αυτής ή ολόκληρο το ποσό.

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 

Καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα  
Καλοκαιρινό είναι σήμερα το σκηνικό του καιρού καθώς η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές της χώρας θα φθάσει και τους 20 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά και βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ από το απόγευμα στα βορειοδυτικά αναμένονται σποραδικές καταιγίδες.

Ηλιοφάνεια και θερμοκρασία έως 19 βαθμούς τα χαρακτηριστικά του καιρού στην Αττική. Οι άνεμοι πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ.

Τοπικές βροχές από το απόγευμα αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ. 

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Μακεδονία που το απόγευμα θα ενταθούν . Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί
άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές σε βόρειο Ιόνιο, ήπειρο και δυτική στερεά. Από το απόγευμα στις βορειότερες περιοχές θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες οι οποίες τη νύχτα θα είναι τοπικά ισχυρές. Λίγες νεφώσεις στη δυτική Πελοπόννησο άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. θερμοκρασία: από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: λίγες νεφώσεις στις βορειότερες περιοχές όπου μετά το απόγευμα θα σημειωθούν στη Θεσσαλία τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 στα νοτια τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 6 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου και στη βόρεια Κρήτη έως 22 βαθμούς.
άνεμοι: νοτιοανατολικοί 5 με 6 και από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: στο ανατολικό Αιγαίο αίθριος . Στα Δωδεκάνησα αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 5 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ και πιθανόν τη νύχτα στα βόρεια 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 8 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες

Τη Δευτέρα 25/02 περιμένουμε αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία και στα κεντρικά νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις. Οι
Άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα διατηρηθεί η θερμοκρασία στα νοτια.

Την Τρίτη (26/02), στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές στα βορειοανατολικά τις πρωινές ώρες. Στα δυτικά και κεντρικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα στο Ιόνιο. Χιονιά θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ που το βραδύ θα στραφούν σε δυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα βορειοδυτικά. 

 



Άνοιξαν οι κάλπες στην Κύπρο
Οι κάλπες άνοιξαν στις επτά το πρωί, τοπική ώρα και σε περίπτωση που δεν δοθεί παράταση, θα κλείσουν στις έξι το απόγευμα, με διάλειμμα μιας ώρας μεταξύ δώδεκα και μία το μεσημέρι.

Γύρω στις οκτώ το βράδυ αναμένονται τα επίσημα τελικά αποτελέσματα και δύο ώρες αργότερα θα γίνει από τον Γενικό Έφορο Εκλογών η ανακήρυξη του νέου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, στο κλειστό στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος- Ελευθερία», στην Λευκωσία.

Ο νέος πρόεδρος , ο οποίος θα κυβερνήσει την Κύπρο μέχρι το 2018, θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του το απόγευμα της Πέμπτης με την ορκωμοσία και την ομιλία του στην Βουλή των Αντιπροσώπων. 

 H Realnews αυτής της Κυριακής
 Με τίτλο: "Δεν πουλάμε σε ασύμφορες τιμές", που προέρχεται από την αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Τ. Αθανασόπουλου, κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Ο πρόεδρος του Ταμείου αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας αποκαλύπτει στην "R" ολόκληρο το σχέδιο των αποκρατικοποιήσεων, καθώς και τη στρατηγική που θα επιλεγεί για Ελληνικό, ΟΠΑΠ, ΔΕΠΑ, ΕΥΑΘ και 34 κρατικά ακίνητα. Το Δημόσιο αναμένει, εντός του 2013, να εισρεύσουν στα ταμεία του 2,6 δισ. ευρώ. Ο κ. Αθανασόπουλος μιλάει για τη διαφάνεια των διαγωνισμών και τη συμμετοχή της χώρας στα μελλοντικά κέρδη των επενδυτών.

To κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Διαφάνεια και συναίνεση!". Αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Οι κινήσεις που θα γίνουν, τόσο σε ό,τι αφορά τις αποκρατικοποιήσεις όσο και σε ό,τι αφορά την εκμετάλλευση πιθανών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, πρέπει να είναι αποτελεσματικές, προσοδοφόρες και κυρίως πρέπει να έχουν ευρύτατη πολιτική και λαϊκή συναίνεση. Το θέμα είναι κρίσιμο και επομένως εθνικό".

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα: "Να μην κοιμούνται ήσυχοι όσοι υποκινούνται από τη διαπλοκή". "Ο κ. Σαμαράς υιοθετεί ως τελευταία γραμμή επιβίωσης τον ακροδεξιό λαϊκισμό". "Πράξη εθνικής μειοδοσίας αποτελεί ο συμψηφισμός των πιθανών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων με το χρέος του μνημονίου".

- Γιάννης Βρούτσης, υπουργός Εργασίας: "Να στηρίξουμε τις 400.000 οικογένειες που δεν έχουν κανέναν εργαζόμενο".

- Η αλήθεια για τις βουλευτικές αποζημιώσεις. Πόσο μειώθηκαν από το 2009 μέχρι σήμερα και τι ισχύει για το αφορολόγητο των 300 της Βουλής.

- Το ημερολόγιο του Λάκη Γαβαλά από τη φυλακή.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: "Και εσύ λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς την 24η Φλεβάρη!".

Επίσης, διαβάστε τη σελίδα του ΚΥΡ, ο οποίος με το πενάκι του σχολιάζει και σατιρίζει την επικαιρότητα.

Ακόμη....
Από τότε που γεννήθηκα ζω στο βάθος του τούνελ. Στην άκρη του οποίου έβλεπε φως ο μακαρίτης ο Ανδρέας. Οτι μια ζωή θα πληρώνω τον λογαριασμό για το φως, το είχα καταλάβει εγκαίρως. Οτι θα πληρώνω όμως και φόρο πρώτης (και τελευταίας) κατοικίας για το τούνελ, το κατάλαβα μόλις τώρα. Σε ευχαριστώ, ω Αντώνη!
(Από την "Πράβδα" του Στάθη)

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:
- Η Ελληνίδα σταρ Αννα Βίσση μιλά αποκλειστικά στην "R": "Προτιμώ μόνη και... βασίλισσα". "Ο έρωτας που θα ήθελα πλέον στη ζωή μου θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί". Οι "Δαίμονες" της ζωής της, το κακό timing για σχέση, ο επαγγελματισμός και οι μικρές ανασφάλειες.

- Οι "μικροί ήρωες" του Σάκη Ρουβά. Ο δημοφιλής Ελληνας τραγουδιστής είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την παρουσίαση κοινωνικής εκπομπής σε τηλεοπτικό κανάλι.

- Ζέτα Μακρυπούλια: Η μελαγχολία της μετά τον τελικό. Τα συναισθήματα της παρουσιάστριας για το τέλος του σόου και τα σχόλια για τους νικητές των τριών Dancing with the Stars.

- Γιώργος Ντάβλας: "Ετσι μου άνοιξαν όλες οι πόρτες".

- Αριάνα Σαβάλας: "Για 7 χρόνια είχα τον καλύτερο πατέρα".

- Ηλίας Μαμαλάκης: Ο Mr Chef αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του και μιλά για τους "αρχιμάγειρες" της ελληνικής πολιτικής κουζίνας.

- Εφτιαξαν την ερωτική τους φωλιά: Αθηνά Οικονομάκου και Ησαΐας Ματιάμπα έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.










Ολομέτωπη επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Στουρνάρα
Κατάθεση ερώτησης για το λάθος του ΔΝΤ και non paper από την Κουμουνδούρου για τα όσα υποστήριζε ο Γ.Στουρνάρας ως επικεφαλής του ΙΟΒΕ.




Όχι σε «fast track» συνέδριο
Γ.Στουρνάρας σε Τσίπρα: Κομίζεις γλαύκας στην Αθήνα
Ν.Τσούκαλης: Επιεικώς απαράδεκτη η δήλωση Μέργου
«Καμία επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί στο βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων»
ΚΚΕ: Προκλητικά κυνικές οι δηλώσεις του Γ.Μέργου
«Να τον χαίρονται τον κ. Μέργο»
Ενστάσεις ΝΔ στο νομοσχέδιο περί ναρκωτικών
Συνάντηση Παναγιωτόπουλου - Λιβιεράτου
ΚΚΕ: Απροκάλυπτη εχθρότητα της κυβέρνησης προς τους αγρότες
Συνοχή γεμάτη «αγκάθια»

Πώς κάναμε τις ληστείες στην Κοζάνη
Σε κείμενο τους οι τέσσερις συλληφθέντες αναφέρουν πως διέπραξαν τις ληστείες στην Κοζάνη. Υποστηρίζουν επίσης ότι κακοποιήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Βέροιας και ενώ φορούσαν χειροπέδες.




MIG: «Άλλος ένας κύκλος συκοφαντικής δυσφήμισης έκλεισε οριστικά»
«Η επιχειρηματικότητα αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας»
Σε κλείσιμο σχολών προσανατολίζεται το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Διαμαρτυρία αγροτών στα διόδια Μοσχοχωρίου
Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε φορτηγά
Εντοπίστηκε ο ένας τουρίστας - Αγνοούνται δύο






Δημιουργείται ο μεγαλύτερος διοργανωτής κρουαζιέρας στην Ελλάδα

PHGH






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...