Ξανά μαζί Πάτινσον - Στιούαρτ

Οι απανταχού θαυμαστές της σειράς του «Λυκόφωτος» μπορούν να ηρεμήσουν. Οι πρωταγωνιστές Ρόμπερτ Πάτινσον και Κρίστεν Στιούαρτ φαίνεται ότι είναι ξανά μαζί μετά το καλοκαιρινό σκάνδαλο που λίγο έλειψε να κοστίσει την καριέρα εκείνης και να διασύρει το ακριβό..
φραντσάιζ στον βούρκο της αμαρτίας.. Οι απανταχού θαυμαστές της σειράς του «Λυκόφωτος» μπορούν να ηρεμήσουν.

Η Ριάνα φαίνεται πως είναι η αγαπημένη του ευρωπαϊκού κοινού,

Μεγάλο φαβορί Η Ριάνα φαίνεται πως είναι η αγαπημένη του ευρωπαϊκού κοινού, καθώς αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία ΜΤV τα οποία θα απονεμηθούν στις 11 Οκτωβρίου, στη Φρανκφούρτη..

Άνετη νίκη του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, 3-0 την Ξάνθη

Άνετη νίκη με 3-0 πέτυχε ο ΠΑΟΚ στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Τα τέρματα του δικεφάλου πέτυχαν οι Αθανασιάδης (10' πέναλτι), Ρομπέρ (54') και Λαζάρ (89').
Αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ δεν περίμενε... το δεύτερο ημίχρονο για να μπει στο παιχνίδι καθώς στο 10ο λεπτό κέρδισε πέναλτι όταν ο Κάτσε ανατράπηκε από τον Κομεσίδη και ο διαιτητής Σιδηρόπουλος υπέδειξε την «εσχάτη των ποινών» με τον Αθανασιάδη να ανοίγει το σκορ από την άσπρη βούλα (1-0)..
  • Περισσότερα Αθλητικά ΕΔΩ 

Τα κορίτσια του James Bond

Τα προωθητικά video-blogs των μπλοκμπάστερ συνήθως είναι γεμάτα αβρότητες και δηλώσεις του τύπου «είμαι τυχερός που συμμετέχω στην ταινία», «δε θα μπορούσα να έχω βρει καλύτερους συνεργάτες» και το τελευταίο βίντεο από την παραγωγή του Τζέιμς Μποντ με επίκεντρο τους γυναικείους χαρακτήρες δεν αποτελεί εξαίρεση..

Η Georgia Salpa αναστάτωσε για ακόμα μια φορά τον αντρικό πληθυσμό με το καλλίγραμμο κορμί και το εντυπωσιακό της μπούστο!

Η ελληνικής καταγωγής σεξοβόμβα συμμετέχει στο video clip ενός ροκ συγκροτήματος με τίτλο «Last Night».
Οι σκηνές είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές και αισθησιακές. Η Salpa είναι guest star και μόνο με την εμφάνιση της τα κλικ στο διαδίκτυο για το συγκεκριμένο κομμάτι έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!!

Σερβία: Το πιο μοναχικό… σπίτι του κόσμου!

Ο ποταμός Drina διαρρέει τη Σερβία σε μήκος 350 περίπου χιλιομέτρων και αποτελεί ιδανικό βιότοπο σπάνιων πτηνών και ζώων, με πλούσια βλάστηση στις όχθες του.
 Αν και δεν είναι πλωτός, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή «αξιοθέατα» των Βαλκανίων, όπου συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος κόσμου που επιδίδεται σε ράφτινγκ και καγιάκ στα νερά του

«Με τη δημοκρατία δεν παίζουν»

«Ο κ. Κεδίκογλου, σε μια κοινότυπη κατά τα άλλα δήλωση του, αποφεύγει να τοποθετηθεί στο μείζον που προέκυψε από τη χθεσινή ανακοίνωση της Ν.Δ., στο εάν τελικά υιοθετεί τις εμφυλιοπολεμικές ιαχές περί νέων Δεκεμβριανών», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.
«Ας διαλέξει ιδιότητα και ας μας απαντήσει. Με τη δημοκρατία δεν παίζουν», καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.πηγη
Περισσότερα Πολιτικά ΕΔΩ

Αρνείται η Google να ξεκλειδώσει συσκευή Android για λογαριασμό του FBI

Αν και γνωρίζαμε ότι το κλείδωμα του Android είναι εξαιρετικά ασφαλές, δεν πιστεύαμε ότι ούτε καν τα αρμόδια τμήματα του FBI δεν θα μπορούσαν να το ξεκλειδώσουν. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Το FBI ζήτησε από την Google να ξεκλειδώσει το android κινητό του Dante Dears, ο οποίος σύμφωνα με..

Εμπνευση και δημιουργία 35 χρόνων Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Καίτη Ταζεδάκη τιμά τους πελάτες της με ένα bazaar στο κατάστημα «Πετράδι»

Μετά από 35 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας, το «Πετράδι» αναστέλλει τις δραστηριότητές του στο κατάστημα της οδού Δημοκρίτου 15 στα τέλη του φθινοπώρου.

Η πρωτοπόρος στη δημιουργίας του γλυπτικού κοσμήματος στην Ελλάδα, Καίτη Ταζεδάκη, αναγνωρίζει τη σημαντική συμβολή όχι μόνο των υποστηρικτών και συνεργατών της, αλλά κυρίως των πιστών πελατών της που την οδήγησαν στην καταξίωση με την αγάπη και συνεχή προτίμηση τους επί τρεις γενεές..

Η Lana τραγουδάει Blue Velvet Η τραγουδίστρια συνεχίζει τη συνεργασία της με τα Η&Μ, πρωταγωνιστώντας σε ένα νέο βίντεο

Είτε μας αρέσει, είτε όχι, η Λάνα Ντελ Ρέι συνεχίζει να προκαλεί αναταραχή με την ιδιαίτερη φωνή και το ρετρό στυλ της. Ο,τι και αν κάνει, αποτελεί αμέσως αντικείμενο συζήτησης και, συχνά, έντονης κριτικής. Μέχρι όμως η βιομηχανία της μόδας αποφασίσει αν θα την κλείσει στην αγκαλιά της ή αν θα την εξορίζει μια και καλή,  επιμένει να εκμεταλλεύεται την επιρροή της..

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τον Χρήστο Βασιλόπουλο, που άφησε πίσω του την Ελλάδα και τη μικρή της οθόνη και μετακόμισε στο Λος Άντζελες.

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τον Χρήστο Βασιλόπουλο, που άφησε πίσω του την Ελλάδα και τη μικρή της οθόνη και μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Ο γοητευτικός ηθοποιός κατάφερε να κλείσει έναν από τους βασικούς ρόλους στη νέα σειρά του HBO, ενός από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Αμερικής, «Banshee». Σκηνοθέτης και παραγωγός είναι ο ελληνικής καταγωγής και βραβευμένος με Emmy για τη σειρά «HOUSE M.D.», Greg Yaitanes, ενώ δημιουργός είναι ο Allan Ball, συγγραφέας των επιτυχιών «American Beauty» και «True Blood»..

Ένας γάμος γεμάτος χλιδή και πλούτο. (Βίντεο)

Σίγουρα δεν γνωρίζουν τι σημαίνει κρίση. Και σίγουρα δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει...εκπτώσεις στον γάμο της κόρης του. Ο λόγος για τον Σουλτάνο του Μπρουνέι που πάντρεψε την 32χρονη κόρη του πριγκίπισσα Χαφιζαζ με τιμή και δόξα και πολύ χρήμα. 1.700 καλεσμένοι πέρασαν τις πύλες του παλατιού και τίμησαν με την παρουσία τους τον γάμο αυτό...
Γαμπρός ο 29χρονος Ρουζαϊνί φυσικά από...ευκατάστη οικογένεια και αυτός!..

Χίλαρι Κλίντον: «Τρομοκρατική η επίθεση στο προξενείο της Βεγγάζης»

Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον αναγνώρισε την Παρασκευή  ότι η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου εναντίον του προξενείου των ΗΠΑ στη Βεγγάζη ήταν πράγματι μια «τρομοκρατική επίθεση», επιβεβαιώνοντας αυτό που παραδέχτηκε την  Πέμπτη ο Λευκός Οίκος μετά από ημέρες  αντικρουόμενων δηλώσεων..

Γιουχαΐστηκαν από τους τρίτεκνους Χρυσή Αυγή και Κασιδιάρης

Τις αποδοκιμασίες πολιτών δέχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη, έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, στο σημείο ήταν συγκεντρωμένα εκείνη την ώρα μέλη συλλόγων τρίτεκνων οικογενειών που διαμαρτύρονταν για την περικοπή των επιδομάτων.Πηγη


Περισσότερα Πολιτικά ΕΔΩ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ Η μεγάλη... βουτιά του Ρόμνεϊ

Στο διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές, ο Ρόμνεϊ σχεδιάζει να αυξήσει την παρουσία του στις Πολιτείες-κλειδιά Είμαι ο μόνος που μπορεί να «βοηθήσει τους φτωχούς και τη μεσαία τάξη», δηλώνει τώρα ο Μ. Ρόμνεϊ. Διαβεβαιώνει ότι η εκστρατεία του «αφορά το 100% των Αμερικανών», για να διασκεδάσει τις συνέπειες που είχε το σχόλιό του για τους ψηφοφόρους του Ομπάμα.

Οι ελληνικές παρουσίες στο top-400 των πλουσίων στις ΗΠΑ

Οι ελληνικές παρουσίες στο top-400 των πλουσίων στις ΗΠΑ Έξι ομογενείς, η συνολική περιουσία των οποίων ξεπερνά τα 14 δισεκατομμύρια δολάρια, «φιγουράρουν» στον ετήσιο κατάλογο των 400 πιο πλούσιων Αμερικανών πολιτών που δημοσίευσε το περιοδικό «Forbes».Πρώτος από πλευράς των ομογενών, όπως αναφέρει ο «Εθνικός Κήρυκας» της Νέας Υόρκης, είναι ο..

Πακιστάν: 15 νεκροί στις διαδηλώσεις για τον Μωάμεθ

Δεκαπέντε άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και περίπου 200 τραυματίστηκαν σήμερα, κατά τη διάρκεια βίαιων διαδηλώσεων κατά της αμερικανικής παραγωγής αντιισλαμικής ταινίας "Η αθωότητα των μουσουλμάνων".
Πακιστάν: 15 νεκροί στις διαδηλώσεις για τον Μωάμεθ
Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Καράτσι και πέντε στην Πεσαβάρ κατά την διάρκεια των αιματηρών διαδηλώσεων. Δεκάδες φέρεται να είναι οι τραυματίες, εκ των οποίων ορισμένοι είναι σε κρίσιμη κατάσταση..

Ιταλία: Σάλος με φωτογραφίες από ρωμαϊκό πάρτι τοπικών αρχόντων Οι αποκαλύψεις απειλούν ακόμη και την τοπική κυβέρνηση του Λάτσιο

Ενα ακόμη σκάνδαλο κλονίζει τον πολιτικό βίο της Ιταλίας. Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στον ιταλικό και ξένο Τύπο, παρουσιάζουν τοπικούς άρχοντες να συμμετέχουν σε ένα ξέφρενο «τόνγκα» πάρτι, ντυμένοι με ρωμαϊκές χλαμύδες και τηβέννους, ταΐζοντας ο ένας τον άλλον σταφύλια και πίνοντας κρασί από αμφορείς.

Μαλλιοτράβηγμα δύο αεροσυνοδών καθυστέρησε πτήση για 4 ώρες Οι πιλότοι σταμάτησαν το αεροπλάνο, όταν οι δύο γυναίκες άρχισαν να παίζουν ξύλο

Οι πιλότοι πτήσης της American Eagle αναγκάστηκαν να στρέψουν το αεροπλάνο και να επιστρέψουν στην πύλη αναχώρησης στο αεροδρόμιο Κένεντι της Νέας Υόρκης, εξαιτίας τσακωμού δύο αεροσυνοδών.

Παρουσιάστρια του «Next Top Model» η Irina Shayk

Έχει κάνει την εμφάνισή της στο χώρο του μόντελινκ εδώ και περίπου δύο χρόνια και έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα αγαπημένα μοντέλα των μεγάλων σχεδιαστών ρούχων. Η Irina Shayk έχει προσφέρει απίστευτες φωτογραφίσεις, δείχνει ότι οι πασαρέλες της ανήκουν, ενώ έχει καταφέρει να έχει στο πλευρό της έναν άσσο της μπάλας, τον Cristiano Ronaldo..