Εμπνευση και δημιουργία 35 χρόνων Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Καίτη Ταζεδάκη τιμά τους πελάτες της με ένα bazaar στο κατάστημα «Πετράδι»

Μετά από 35 χρόνια έμπνευσης και δημιουργίας, το «Πετράδι» αναστέλλει τις δραστηριότητές του στο κατάστημα της οδού Δημοκρίτου 15 στα τέλη του φθινοπώρου.

Η πρωτοπόρος στη δημιουργίας του γλυπτικού κοσμήματος στην Ελλάδα, Καίτη Ταζεδάκη, αναγνωρίζει τη σημαντική συμβολή όχι μόνο των υποστηρικτών και συνεργατών της, αλλά κυρίως των πιστών πελατών της που την οδήγησαν στην καταξίωση με την αγάπη και συνεχή προτίμηση τους επί τρεις γενεές..

H σχεδιάστρια δεν ξεχνά, όμως, να ευχαριστήσει και όλους τους πολιτσιστικούς φορείς που πίστεψαν σε εκείνη και το έργο της, όπως είναι τα Μουσεία Μπενάκη, Γουλανδρή, το Μέγαρο Μουσικής, η Εθνική Πινακοθήκη, καθώς και πολλοί άλλοι.

Θέλοντας, λοιπόν, να εκφράσει έμπρακτα την ευγνωμοσύνη της, επέλεξε να ξεκινήσει ένα bazaar, με έκπτωση ως 60% σε όλα της κομμάτια, τα οποία είναι πλέον συλλεκτικά.

Με αυτό το «ευχαριστώ» καλεί στο «Πετράδι» όλους εκείνους που συνέβαλαν στα 35 χρόνια της γόνιμης καριέρας της για να τους δει από κοντά και να τους σφίξει το χέρι. 
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...