Άνετη νίκη του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, 3-0 την Ξάνθη

Άνετη νίκη με 3-0 πέτυχε ο ΠΑΟΚ στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Τα τέρματα του δικεφάλου πέτυχαν οι Αθανασιάδης (10' πέναλτι), Ρομπέρ (54') και Λαζάρ (89').
Αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ δεν περίμενε... το δεύτερο ημίχρονο για να μπει στο παιχνίδι καθώς στο 10ο λεπτό κέρδισε πέναλτι όταν ο Κάτσε ανατράπηκε από τον Κομεσίδη και ο διαιτητής Σιδηρόπουλος υπέδειξε την «εσχάτη των ποινών» με τον Αθανασιάδη να ανοίγει το σκορ από την άσπρη βούλα (1-0)..
  • Περισσότερα Αθλητικά ΕΔΩ 
Ωστόσο, πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου (40'), η Ξάνθη έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν ο Ντάνι γύρισε την μπάλα παράλληλα στην εστία του ΠΑΟΚ, ο Μαρσελίνιο έκανε την προβολή, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γλύκου.
Ο ΠΑΟΚ «κυνήγησε» το δεύτερο γκολ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και ευτύχησε να το πετύχει στο 54', όταν ο Ρομπέρ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε με δυνατό δεξί σουτ να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Βιβιανί 2-0. Ο τελευταίος στο 80' είπε «όχι» σε σουτ του Αθανασιάδη, ενώ ένα λεπτό αργότερα απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Λόρενς. Ωστόσο, ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου, ο Λαζάρ με συρτό διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ.
Κίτρινες: Κομεσίδης, Ονουάτσι - Λίνο, Έτο, Κατσικάς, Λαζάρ
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπαξεβανίδης (71' Καζούμπα), Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι (56' Μάνταλος), Μαρκόβσκι, Πλατέλλας (56' Μαρίν), Βασιλακάκης, Ντάνι.
ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Κατσικάς, Ρομπέρ (90' Ιντζίδης), Λίνο (71' Σταφυλίδης), Φωτάκης, Λόρενς (89' Γιάννου), Λαζάρ, Κάτσε, Κουμάλο, Αθανασιάδης, Έτο

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΕΡΑΣΠΟΡ, ΑΠΕ
  •  
  • Επιμέλεια: Δημήτρης Γιαχανατζής
  • Περισσότερα Αθλητικά ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...