Η Lana τραγουδάει Blue Velvet Η τραγουδίστρια συνεχίζει τη συνεργασία της με τα Η&Μ, πρωταγωνιστώντας σε ένα νέο βίντεο

Είτε μας αρέσει, είτε όχι, η Λάνα Ντελ Ρέι συνεχίζει να προκαλεί αναταραχή με την ιδιαίτερη φωνή και το ρετρό στυλ της. Ο,τι και αν κάνει, αποτελεί αμέσως αντικείμενο συζήτησης και, συχνά, έντονης κριτικής. Μέχρι όμως η βιομηχανία της μόδας αποφασίσει αν θα την κλείσει στην αγκαλιά της ή αν θα την εξορίζει μια και καλή,  επιμένει να εκμεταλλεύεται την επιρροή της..

Τον Ιούλιο σας ενημερώσαμε για τη συνεργασία της 26χρονης τραγουδίστριας με τη σουηδική εταιρεία ένδυσης για μια σειρά ρούχων, στην οποία κυριαρχούν, όπως είναι αναμενόμενο τα παστέλ χρώματα, τα φλοράλ σχέδια και τα χαρακτηριστικά φουσκωτά μαλλιά της.


Επειδή βέβαια η εικόνα δεν είναι πλέον αρκετή σε όλες τις εταιρείες και τους οίκους μόδας, οι φωτογραφίες της όμορφης Ντελ Ρέι με το μελαγχολικό βλέμμα, συνοδεύονται από ένα μουσικό βίντεο, όπου η ίδια καλύπτει το μουσικό κομμάτι «Blue Velvet». Μέσα από αυτή την επιλογή τραγουδιού η σύνδεση με την περίφημη και ομώνυμη ταινία του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Λιντς είναι βέβαια άμεση, αν και για αρκετούς οι σκηνές του βίντεο φέρνουν στη μνήμη και την καλτ σειρά του, το «Twin Peaks».

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης έχει μάλιστα μιλήσει με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια σε συνέντευξη του για την τραγουδίστρια, η οποία έχει επίσης δηλώσει για την αυξημένη επιρροή που έχει ο Λιντς πάνω της. «Εχει φανταστικό χάρισμα, μοιάζει σαν να βγήκε από μια άλλη εποχή και αυτό είναι κάτι το πολύ ενδιαφέρον. Εχει κάτι που ελκύει τους ανθρώπους και δεν ήξερα πως έχει επηρεαστεί από μένα» δήλωσε σχετικά ο εκκεντρικός δημιουργός.

Συνδυασμός μόδας, καλής μουσικής και ταλέντων. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως τα H&M ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Δείτε παρακάτω το βίντεο και τα παρασκήνια των γυρισμάτων.



phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...