Στους 13 οι νεκροί από την κακοκαιρία στον Καναδά-Xιλιάδες πολίτες έμειναν χωρίς ρεύμα (Φωτό+Βίντεο)

Ισχυρές χιονοπτώσεις και παγωμένη βροχή προκάλεσαν αναστάτωση στην οδική και στην εναέρια κυκλοφορία της χώρας, ενώ μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν από την ισχυρή κακοκαιρία στο Οντάριο που βρίσκεται στην ακτή του Ατλαντικού
Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή του από την σφοδρή κακοκαιρία που σαρώνει τον Καναδά. Πάνω από 350.000 σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα στην επαρχία Οντάριο

Ο Παναθηναϊκός «έσπασε» το αήττητο του Ολυμπιακού και πάει τελικό

Νίκη για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 67-59, επί του Ολυμπιακού και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Παράλληλα οι «πράσινοι» έβαλαν τέλος στο φετινό αήττητο σερί των 23 νικών των «ερυθρολεύκων». Στοπ στον Ολυμπιακό και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό.

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών ο σχεδιαστής του Καλάσνικοφ- vds.

Ο Μιχαήλ Καλάσνικοφ, ο σχεδιαστής του πιο δημοφιλούς όπλου στον κόσμο, πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 94 ετών.  Ο Καλάσνικοφ πέθανε στην πόλη Ιζέφσκ στα Ουράλια, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Itar-Tass. Το Καλάσνικοφ ή ΑΚ-47 όπως αποκαλείται διεθνώς είναι το πιο δημοφιλές όπλο στον κόσμο. Υπολογίζεται ότι 100 εκατομμύρια Καλάσνικοφ χρησιμοποιούνται παγκοσμίως.

FINANCIAL TIMES: Πρώτη η Ελλάδα στην παγκόσμια αγορά μετοχών-«Greek Markets reflect recovery of developed world's economies»

Στις σημαντικές αποδόσεις του χρηματιστηρίου της Αθήνας, το οποίο από τις 27 Νοεμβρίου συγκαταλέγεται στις αναδυόμενες αγορές, αναφέρεται με άρθρο της υπό τον τίτλο «Greek Markets reflect recovery of developed world's economies» η βρετανική οικονομική εφημερίδα Financial Times.

Δ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ευκαιρία να φτιάξουμε το κράτος που χάσαμε όταν σκότωσαν τον Καποδίστρια

Δημήτρης Νανόπουλος Φυσικός, Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών
Είναι παγκοσμίου φήμης φυσικός και τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών. Διετέλεσε, μεταξύ άλλων, ερευνητής στο Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών Ευρώπης (CERN) στη Γενεύη, ερευνητής στην Ecole Normale Superieure στο Παρίσι και στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ. Το 1989, εξελέγη καθηγητής στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Texas A&M, College Station.

Παίκτης της Λιλ έριξε σφαλιάρα στον Ιμπραΐμοβιτς Vds

Κόντρα με τον Ρίο Μαβουμπα είχε αυτήν τη φορά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με αποτέλεσμα ο πρώτος να ρίξει σφαλιάρα στον δεύτερο, ο ποίος έπεσε κάτω.
«Άναψαν» τα αίματα κατά τη διάρκεια του χθεσινού ντέρμπι μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Λιλ, όπου έληξε ισόπαλο (2-2).

WSJDigitalNetwork Miley's Producer Mike Will Set to Go Solo | Miley Cyrus News

When word got out that Miley Cyrus was relaunching her music career, producer Mike Will handed her the mega-hit "We Can't Stop." Megan Buerger joins Lunch Break with a look at the 24-year-old's high-flying career and solo turn.

Χριστούγεννα με βροχές και νοτιάδες-Ο καιρός στις γιορτές

Ανήμερα των Χριστουγέννων προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους στα ανατολικά και νότια με βροχές, σύμφωνα με την ΕΜΥ
Με βροχές, κρύο και ισχυρούς νοτιάδες θα υποδεχθούμε τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με την
Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Πιο αναλυτικά, αύριο Τρίτη, προβλέπονται νεφώσεις και από το μεσημέρι βροχές στα νοτιοδυτικά που βαθμιαία θα επεκταθούν στα υπόλοιπα κεντρικά και νότια.

Εκτός εαυτού ο Ερντογάν απειλεί: «Θα σας κόψω τα χέρια»

-Χάος στην Τουρκία: Μίζες, συλλήψεις, διαδηλώσεις και… απειλές -Το σκάνδαλο των «ρουσφέτ» απειλεί να γκρεμίσει τον Τούρκο πρωθυπουργό - «Όποιος τολμήσει να μας κάνει κακό, θα του κόψουμε τα χέρια» λέει ο Ταγίπ Ερντογάν για τους αντιπάλους του

Reuters Russian Santas collect toys for cancer patients

Santas march through Moscow to collect gifts for children who will have to spend New Year's Eve at a cancer clinic. Gavino Garay reports.

Reuters: Apple in major China i-phone deal

Apple announces a major deal with China Mobile to sell its iPhone products through the world's biggest network of mobile phone users. Sarah Toms reports.

euronews Χοντορκόφσκι: Αλληλέγγυος στους πολιτικούς κρατούμενους

Συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους παραχώρησε από το Βερολίνο όπου βρίσκεται, ο Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, μετά την απονομή χάριτος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρώην μεγιστάνας δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό των υπολοίπων πολιτικών κρατουμένων στη Ρωσία, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα ασχοληθεί με την πολιτική.

euronews Ισπανία: Μοίρασε εκατομμύρια ευρώ το εορταστικό λαχείο

Χαμόγελα στην Ισπανία από τα μεγάλα κέρδη του «Ελ Γκόρντο».
Εκατομμύρια πολίτες συμμετείχαν κι εφέτος στην κλήρωση του χριστουγεννιάτικου λαχείου με τα μεγαλύτερα κέρδη στον κόσμο.

Έντονη η συγκίνηση στην πόλη Μονδραγόν της Χώρας των Βάσκων, κάτοικοι της οποίας κέρδισαν 180 εκατομμύρια ευρώ. Πρόσφατα 2 χιλιάδες εργάτες απολύθηκαν από τη μεγαλύτερη βιομηχανία της πόλης.

Σούπερ Λίγκα Παναθηναϊκός: Κέρδισε την Ξάνθη 2-1 και... γιορτάζει.. ( Φώτο-Βίντεο )

Ένας νεανικός και... ελληνικός Παναθηναϊκός πρόσφερε θέαμα κόντρα στην Ξάνθη και αδικείται από το «φτωχό» 2-1. Δύο γκολ από τον Αμπέιντ στην πρώτη ανατροπή για το «τριφύλλι» μετά από 1,5 χρόνο.Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2013 ο Παναθηναϊκός.