Πάλτροου: Χρειάζομαι ένα ηρεμιστικό Xanax κι ένα ποτήρι κρασί για να χαλαρώσω!

Θεωρείται βασίλισσα του ευ ζην. Ο λόγος για την Γκουίνεθ Πάλτροου που προσέχει όσο τίποτα στον κόσμο τι τρώει και γυμνάζεται εντατικά. Η ηθοποιός μιλώντας στο αμερικανικό σάιτ Wenn, μιλάει για τον τρελό ρυθμό ζωής αλλά και για το πώς διαχειρίζεται το άγχος της.

Η 23χρονη Ρωσίδα του Instagram με τα ακριβά γούστα

Η νεαρή Julia Stakhiva από τη Ρωσία αυτοαποκαλείται «πλουσιόπαιδο» και φροντίζει να επιδεικνύει μέσω Instagram, στον προσωπικό της λογαριασμό, τα ακριβά της γούστα.
Η ίδια ισχυρίζεται, σύμφωνα με τη βρετανική Sun, ότι ξοδεύει περίπου 200.000 λίρες το χρόνο σε ψώνια και έχει πάνω από 100 τσάντες που κοστίζουν 4.000 λίρες η μία. Η 23χρονη φοιτήτρια μόδας της οποίας οι γονείς είναι ιδιοκτήτες μιας εταιρείας παραγωγής τροφίμων,

TripAdvisor: Αυτά είναι τα Κορυφαία Νησιά - Κόσμος

Εάν «παράδεισος» για εσάς είναι να βλέπετε την ανατολή από την κορυφή ενός ηφαιστείου ύψους 3 χιλιομέτρων, να κολυμπάτε κάτω από καταρράκτες, να κάνετε πεζοπορία σε κρατήρες και να χαλαρώνετε σε παραλίες λευκής, κόκκινης ή ακόμα και μαύρης άμμου, τότε το Μάουι σας περιμένει.

TripAdvisor: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ελληνικά νησιά για διακοπές το 2016 (Photos)

Την λίστα με τα 10 καλύτερα ελληνικά νησιά για διακοπές το 2016 δημοσίευσε η πλατφόρμα του TripAdvisor, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των εκατομμυρίων χρηστών του.
Δείτε τα 10 καλύτερα νησιά για διακοπές το 2016, σύμφωνα με το TripAdvisor: