Αυτοί είναι οι βουλευτές που εκλέγει το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών το ΜέΡΑ25 εκλέγει 9 βουλευτές.
Το ΜέΡΑ25 αν και μπαίνει στη Βουλή δεν εκλέγει βουλευτή στο Επικρατείας.
Σύμφωνα με το ΥΠΕΣ οι βουλευτές που εκλέγονται σε κάθε νομό είναι οι εξής:

Ισχυρές τραπεζικές πιέσεις προκαλούν μεγάλη πτώση στο ΧΑ

Σημαντικές πιέσεις δέχονται οι τιμές των μετοχών, με επίκεντρο τους τραπεζικούς τίτλους, οδηγώντας την αγορά σε υποχώρηση κάτω από τα επίπεδα των 880 μονάδων.
Εκτός διαπραγμάτευσης βρίσκεται η μετοχή του ΟΠΑΠ με απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθώς αναμένονται σημαντικές ανακοινώσεις από την εταιρεία.

Πολάκης: Σφακιανοί, ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, ο Παύλος Πολάκης, στέλνει ένα «μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά» του, στους Σφακιανούς και παραθέτει τις ψήφους που συγκέντρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ορκίστηκε ο πρωθυπουργός - Το απόγευμα η σύνθεση της κυβέρνησης

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε λίγο πριν από τις 13.00 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την οικογένειά του, όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Πρόσωπα-κλειδιά στον μηχανισμό Μητσοτάκη

Πέρα από τα ονόματα που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, τα περισσότερα εκ των οποίων «ακούγονται για να καούν», όπως επιμένουν οι εντός των τειχών της Πειραιώς, υπάρχουν ορισμένες σταθερές που στελεχώνουν τον προσωπικό μηχανισμό του πρωθυπουργού.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται αποφασισμένος να «μετακομίσει», εγκαταλείποντας το δυσλειτουργικό Μαξίμου. Η έδρα του πρωθυπουργού θα είναι εφεξής, όπως λέγεται, το κτήριο της Βασιλίσσης Σοφίας (πρώην Υπ. Ψηφιακής Μεταρρύθμισης).

EΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 : Οι 300 της νέας Βουλής

Οι κάλπες έκλεισαν, οι πολίτες αποφάσισαν και αυτοί είναι οι 300 βουλευτές της νέας Βουλής.
Με καταμετρημένο το 99,86% των ψήφων η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 39,85% και εκλέγει 158 βουλευτές, με τον ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει 31,53%, εκλέγοντας 86 βουλευτές.

Τρίτο κόμμα το ΚΙΝΑΛ, το οποίο συγκέντρωσε το 8,10%, εκλέγοντας 22 βουλευτές. Εκτός Βουλής έμεινε η Χρυσή Αυγή, καθώς απέσπασε ποσοστό 2,93%.