Σοκαριστικές αποκαλύψεις για Κ.Βελόπουλο από πρώην στενό συνεργάτη του: «Διέδιδε βρωμιές για την Λατινοπούλου από ψεύτικα προφίλ»

 Ένα τηλεφωνικό μήνυμα που έστειλε ο αρχηγός της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος με αποδέκτες δημοσιογράφους, και που έχει προκαλέσει αντιδράσεις για το περιεχόμενό του έδωσε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος ο οποίος να σημειωθεί υπήρξε στενός συνεργάτης και παρουσιαστής του Alert επί σειρά ετών.

Ο Άρης Σπίνος καταγγέλλει ότι το μήνυμα περιείχε χυδαίο περιεχόμενο για την ευρωβουλευτή Αφροδίτη Λατινοπούλου και τον επιχειρηματία Ευάγγελο Μυτιλιναίο.

Παρά το αφήγημα Μητσοτάκη, στην Ευρώπη ο πληθωρισμός πέφτει ενώ στην Ελλάδα ανεβαίνει

 Παρά το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη ότι ο πληθωρισμός στην Ελλάδα μειώνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση της Eurostat στην Ελλάδα ο ετήσιος πληθωρισμός εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί στο 3,1% τον Αύγουστο, έναντι 3% τον Ιούλιο.

Ήταν πριν λίγες ημέρες που ο πρωθυπουργός ισχυριζόταν ότι «ο πληθωρισμός υποχωρεί, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο μήνα οι αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων στην πατρίδα μας έπεσαν κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο».

Αρης -Αστέρας Τρ. 1-1: Μοιρασιά σε άδειο γήπεδο

 Αρης και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν γκολ (1-1) και βαθμούς στην 3η αγωνιστική της Super League σε ένα ματς που έγινε χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων.

Το πρώτο ημίχρονο των δυο ομάδων θα ξεχαστεί σίγουρα με ελάχιστες φάσεις και πολλές μονομαχίες στο κέντρο.

Ανατολική Γερμανία: Η ακροδεξιά προ των πυλών σε Θουριγγία – Σαξονία – Κρίσιμες οι σημερινές εκλογές

 Εάν στις σημερινές κρατιδιακές εκλογές στη Θουριγγία και στη Σαξονία επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις, θα αναδειχθεί με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο η δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων – κυρίως στην Ανατολική Γερμανία – για την παραδοσιακή πολιτική, η οποία εμφανίζεται όλο και πιο αδύναμη απέναντι στα μεγάλα προβλήματα των καιρών. 

Πέρασε από τη Λαμία με υπογραφή Ελ Κααμπί (highlights)

                 Με τον Μαροκινό επιθετικό να πετυχαίνει τα δύο πρώτα του γκολ στη φετινή σεζόν, ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από την Φθιώτιδα, επικρατώντας με 3-0 του αξιόμαχου συνόλου του Μαρίνου Σατσιά, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, διατηρώντας το απόλυτο των νικών έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Πειραιώτες, καθώς έκαναν το τρία στα τρία στη Super League της σεζόν 2024-25 και πηγαίνουν στην πρώτη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, έχοντας εννέα βαθμούς, βρισκόμενοι στο… ρετιρέ της βαθμολογίας.

Διώρυγα του Παναμά: Ρεκόρ διέλευσης για το μεγαλύτερο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων

 Το MSC Marie κατέρριψε χθες το ρεκόρ για το μεγαλύτερο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που πέρασε από τη διώρυγα του Παναμά στα 110 χρόνια της λειτουργίας της, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια αρχή.

Το υπό σημαία Λιβερίας πλοίο, χωρητικότητας 17.640 εμπορευματοκιβωτίων, έχει μήκος 366 μέτρα και πλάτος 51 μέτρα. Το κόστος διέλευσης ξεπέρασε το 1,3 εκατ. δολάρια.

Στη Θεσσαλία τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός – Παρουσιάζει τα αντιπλημμυρικά έργα

 Κοντά στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας θα βρεθεί τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός.

 Αναμένεται να εστιάσει στη στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων καθώς επίσης στην αντιπλημμυρική θωράκιση και τα έργα αποκατάστασης των δομών υγείας, του οδικού δικτύου και των σχολικών μονάδων.

Στι μεταξύ μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων των δήμων Βόλου και Νοτίου Πηλίου που επηρεάστηκαν δυσμενώς από το ακραίο φαινόμενο με τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό Κόλπο

Η Ουκρανία θα χάσει το Ντονμπάς μετά τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων στο Ποκρόφσκ

 Η Ουκρανία ετοιμάζεται να χάσει το Pokrovsk πρωτού η Ρωσία πάρει όλο το υπό έλεγχο

Φωτογραφία: Russian Ministry of Defense αδειοδοτείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Αναφοράς 4.0

"" Υπάρχει η αίσθηση ότι δεν υπάρχει σχέδιο", είπε ο Ολεξίι Γκοντσαρένκο.

Ο αξιωματούχος κάλεσε τον άμαχο πληθυσμό του Krasnoarmeysk ) να εγκαταλείψει αμέσως την πόλη.

Η Ουκρανία να χάσει τον Ντονμπάς μετά την παράδοση του Ποκρόβσκ

Η Ουκρανία βομβαρδίζει το Belgorod της Ρωσίας με Τσέχικες βόμβες διασποράς Vampire MLRS

 Το βράδυ της 31ης Αυγούστου, η Ουκρανία βομβάρδισε την πόλη Μπέλγκοροντ και τα περίχωρά της με πυρομαχικά διασπορά. 31 ενήλικες και έξι παιδιά τραυματίστηκαν, δήλωσε ο κυβερνήτης Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ.

Σχετικά με εμάς τίστηκαν επίθεση με πυραύλους της Ουκρανίας

Φωτογραφία: Pravda.Ru από την Daria Aslamova

Η επίθεση διασποράς από το Vampire MLRS.

“Ο αριθμός των νεκρών ανέβηκε στους 5. Μία γυναίκα και τέσσερις άνδρες πέθαναν επί τόπου από τα τραύματά τους πριν φτάσει το ασθενοφόρο”, έγραψε Γ κλάντκοφ.