Τα 10 πιο ακριβά σπίτια του κόσμου - Ποιοι κατοικούν σε αυτά (photos)

Τα δέκα πιο ακριβά σπίτια του κόσμου ξεχωρίζουν για την απίστευτη χλιδή τους, για την αρχιτεκτονική τους τους τεράστιους εξωτερικούς χώους και τους κήπους τους, αλλά και από τους ζάπλουτους ενοίκους τους. 
10. MOUNTAIN HOME ROAD, WOODSIDE, Καλιφόρνια (117.5 εκατ. δολ.).

Ομπάμα: Μετά το Λευκό Οίκο, μεταξύ... Μέκκας του γκολφ και βίλας των 4,3 εκατ. δολ.! (photos+video)

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Αμερικάνων Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ο μόνος όπως φαίνεται που σκέφτεται να μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε δύο πόλεις, όταν θα αρχίσει και επισήμως την προεδρική θητεία του.
Όταν ο νυν πρόεδρος Ομπάμα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο όλα δείχνουν ότι η οικογένειά του θα μοιράζεται σε δύο κατοικίες, η μία στην Ουάσινγκτον και η δεύτερη στην Καλιφόρνια.
Σύμφωνα με πηγές της New York Post , ο Ομπάμα αγόρασε πρόσφατα μια εκπληκτική βίλα στο Rancho Mirage της Καλιφόρνια.

Ποια e-shops συμμετέχουν στην «κυκλική απάτη» του ΦΠΑ

Σοβαρός προβληματισμός επικρατεί στο υπουργείο Οικονομικών καθώς έχει διαπιστωθεί ότι χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα εμπλέκονται στη λεγόμενη «κυκλική απάτη» του ΦΠΑ.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Καθημερινής, η απάτη στήνεται μέσω e-shops τα οποία προμηθεύονται σε χονδρική τιμή ηλεκτρονικές συσκευές και

Κάτι.. τρέχει στο Μινιόν - Γιατί άλλαξε όψη (photos)

Νέα όψη απέκτησε το ιστορικό κτίριο του Μινιόν στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην Ομόνοια. Το μουντό τσιμεντένιο κτίριο που «σκουριάζει» εδώ και χρόνια στην οδό Πατησίων, «μεταμορφώθηκε» χάρη στην ανάρτητη ενός γιγαντιαίου πανό, που είναι έργο τέχνης φιλοτεχνημένο από γνωστό ζωγράφο, με στόχο να δοθεί μια αναπάντεχη εικόνα δροσιάς στο ταλαιπωρημένο κέντρο της πόλης.
Ζωντανά χρώματα, ένα τεράστιο κόκκινο καρπούζι, μπλε ρυάκια, κι ένα χαριτωμένο γουρουνάκι παραπέμπουν σε...

«Αναζωπύρωση» του ενδιαφέροντος των Ελλήνων για xριστουγεννιάτικες διακοπές- Πού θα πάνε φέτος

Αύξηση 65% στις online κρατήσεις εισιτηρίων και ταξιδιωτικών πακέτων από τους Έλληνες για την περίοδο των Χριστουγέννων, σύμφωνα με στοιχεία Travelplan.gr
Η αυξητική τάση που καταγράφηκε στο πρώτο εννεάμηνο του 2016 στις online κρατήσεις ταξιδιωτικών πακέτων από Έλληνες φαίνεται πως θα συνεχιστεί δυναμικά μέχρι το νέο έτος καθώς σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία του ελληνικού ταξιδιωτικού οργανισμού Travelplan.gr,

Η κατάρρευση της λίρας από το Brexit έχει κοστίσει 1.5 τρισεκατομμύρια λίρες

Ο λογαριασμός του Brexit για τα νοικοκυριά της Μεγάλης Βρετανίας ήρθε και είναι ιδιαίτερα τσουχτερός.
Υπολογίζεται πως η απόφαση για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση κοστίζει στη χώρα 1.5 τρισεκατομμύρια δολάρια ή 1.2 τρισεκατομμύρια λίρες.

Τα νούμερα προέρχονται από έκθεση της Credit Suisse, ενώ σύμφωνα με άλλα στοιχεία, του Global Wealth Report,

Μαχήτρια της ζωής η τραγουδίστρια Anastacia Futu-Vds.

Η 48χρονη, πλέον, τραγουδίστρια Anastacia παλεύει από το 2003 με τον καρκίνο του μαστού. Η ιστορία της έχει δώσει θάρρος σε πάρα πολλές γυναίκες παγκοσμίως καθώς η γνωστή καλλιτέχνης διαγνώστηκε με καρκίνο το 2003, το καταπολέμησε με μαστεκτομή και στη συνέχεια, δέκα χρόνια μετά, το 2013 εμφάνισε πάλι καρκίνο στο στήθος.

Συνέλαβαν τον 16χρονο γιο της Madonna με κατοχή κάνναβης!

Πονοκέφαλος για την Madonna αφού ο 16χρονος γιος της Rocco συνελήφθη από την αστυνομία, ύστερα από έρευνα που έκανε κοντά στο σπίτι του, στο Primrose Hill του βόρειου Λονδίνου.

Στην κατοχή του βρέθηκε κάνναβη, με την αστυνομία να έχει ειδοποιηθεί από τους γείτονες πως μια παρέα νεαρών καπνίζει έντονα και προκαλεί προβλήματα. 

Ο Ομπάμα βράβευσε τους κορυφαίους ( Foto.Vds )

O Μπαράκ Ομπάμα έδωσε ένα μεγάλο σόου στην τελετή βράβευσης 21 προσωπικοτήτων από τον χώρο των τεχνών, της τεχνολογίας, του θεάματος και του αθλητισμού.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Νταϊάνα Ρος, Τομ Χανκς, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, Έλεν ντε Τζένερις, Νταϊάνα Ρος, Μπρους Σπρίνγκστιν, Mπιλ Γκέιτς και Μάικλ Τζόρνταν.

Κινηματογραφική ληστεία στο Παρίσι

Θύματα ληστείας έπεσαν δύο γυναίκες από το Κατάρ, οι οποίες είχαν μόλις φθάσει αεροπορικώς στο αεροδρόμιο του Μπουρζέ, βόρεια του Παρισιού.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο οδηγός του οχήματος όπου επέβαιναν κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο κοντά στις πύλες της πρωτεύουσας.

Λιώνει... ο Βόρειος Πόλος..Οι θερμοκρασίες του αέρα είναι έως 20 βαθμοί Κελσίου πάνω από τις αναμενόμενες για μήνα Νοέμβριο

 Οι ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες στις αρκτικές περιοχές πέριξ του Βορείου Πόλου, τόσο στη θάλασσα όσο και στην ατμόσφαιρα, οι οποίες εμποδίζουν τον σχηματισμό των πάγων, προβληματίζουν τους επιστήμονες.

Κάτι παράξενο φαίνεται να συμβαίνει στον αρκτικό κύκλο, σύμφωνα με στοιχεία από δορυφόρους και επίγειους μετεωρολογικούς σταθμούς, και οι επιστήμονες δεν έχουν κάποια άλλη πρόσφορη εξήγηση πέρα από την κλιματική αλλαγή.