Οι Beyoncé, Kendrick Lamar και Adele Top Υποψήφιοι για Grammy 2023

 Η Beyoncé, ο Kendrick Lamar και η Adele θα διεκδικήσουν πολλά βραβεία στα 65α βραβεία Grammy , που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Φεβρουαρίου 2023.

Η Beyoncé ηγήθηκε όλων των υποψηφιοτήτων φέτος, κερδίζοντας εννέα για το διάσημο άλμπουμ της, Renaissance . 

Το Mr. Morale and the Big Steppers του Lamar τον βοήθησαν να κερδίσει οκτώ υποψηφιότητες, ενώ η Adele και η Brandi Carlile ισοφάρισαν με επτά για τους δίσκους τους, 30 και In These Silent Days , αντίστοιχα.

Το Ισραήλ προειδοποιεί τον Ουκρανό πρεσβευτή για την ψηφοφορία στον ΟΗΕ

 Της Έμιλυ Ρόουζ

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (Reuters) - Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι κάλεσε τον Ουκρανό πρεσβευτή για ντύσιμο την Τρίτη, αφού το Κίεβο ψήφισε υπέρ ψηφίσματος για την έναρξη διεθνούς έρευνας για την παρατεταμένη κατοχή της Δυτικής Όχθης από το Ισραήλ.

Το ψήφισμα, που εγκρίθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα, ζητά από το Διεθνές Δικαστήριο (ICJ) να εξετάσει «επειγόντως» την «παρατεταμένη κατοχή, τον εποικισμό και την προσάρτηση του παλαιστινιακού εδάφους από το Ισραήλ», που είπε ότι παραβιάζει τους Παλαιστινίους. δικαίωμα στην αυτοδιάθεση.

Στο Ισραήλ ορκίζεται το νέο κοινοβούλιο, το πιο δεξιό στην ιστορία.

 Israel-Politics

Τα μέλη της ισραηλινής Κνεσέτ ακούν κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας των Ισραηλινών βουλευτών στην Κνεσέτ, το κοινοβούλιο του Ισραήλ, στην Ιερουσαλήμ, Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022. Ισραηλινοί βουλευτές ορκίστηκαν στην Κνεσέτ, την Τρίτη, μετά τις εθνικές εκλογές στις αρχές του μήνα. (Abir Sultan/Pol Photo via AP)
ASSOCIATED PRESS