Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο, Christine Lagarde στο CNBC Vid

Christine Lagarde, διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ, λέει στο CNBC Η Ελλάδα χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να συνεχίσει προσαρμογές τις, χρειάζεται να γίνει, αλλά σε ένα λογικό χρονικό ορίζοντα..

Η έγκυος Shakira επί σκηνής!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη μέρα που η Shakira αποκάλυψε πως η ίδια και ο σύντροφός της και ποδοσφαιριστής, Pique, περιμένουν το πρώτο τους παιδί και τώρα εμφανίστηκε για πρώτη φορά επί σκηνής, δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα. ..

Η Claudia Romani ξαναχτυπά!

Το ένα καυτό χτύπημα μετά το άλλο. Ο λόγος για την Claudia Romani η οποία δεν χορταίνει τις παραλίες. Το μοντέλο- παρουσιάστρια από την Ιταλία φόρεσε ένα μαύρο μαγιό και έδειξε τα πλούσια κάλλη της. Το 30χρονο μοντέλο έχει δηλώσει ότι τρελαίνεται..

Η Lewis καρφώνει την Rihanna

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post, η Βρετανίδα τραγουδίστρια Leona Lewis ισχυρίζεται ότι η Rihanna της έκλεψε το τραγούδι «We found love»..

Οι συναυλίες των Rolling Stones

Οι θρυλικοί Rolling Stones επιστρέφουν προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών τους με 4 συναυλίες. Μόλις το ανακοίνωσε ο Sir Mick Jagger.
Οι Rolling Stones θα ανέβουν και πάλι στο stage για να ξεσηκώσουν το κοινό τους, μετά από πέντε χρόνια..

Ο δεσμός της Taylor με τον Reagan

Είναι κοινό μυστικό ότι η ερωτική ζωή της Elizabeth Taylor ήταν πλούσια! Σίγουρα το απωθημένο της δεν ήταν οι άνδρες! Τώρα, ένα χρόνο μετά το θάνατό της, κυκλοφορεί ένα βιβλίο που προχωράει σε αποκαλύψεις και μάλιστα καθόλου κολακευτικές...

Δυο κυρίες ραπάρουν δίχως αύριο

Δύο πρωταγωνίστριες του Hollywood που έγιναν γνωστές για τη φινέτσα και την ασυναγώνιστη θηλυκότητά τους,  οι Cameron Diaz και Gwyneth Paltrow, έδειξαν μια πιο… άγρια πλευρά, επιδιδόμενες σε ένα ξέφρενο rap video –έκπληξη, αφιερωμένο στην καλή τους φίλη Chelsea Handler..

Πωλείται το σπίτι του Elvis Presley

Ένα ένα τα υπάρχοντα του βασιλιά του rock n' roll, Elvis Presley βγαίνουν στο σφυρί. Μετά τον τάφο και τη Βίβλο του - είναι οι πιο πρόφατες πωλήσεις - πωλητήριο έβαλε και το σπίτι του στο Beverly Hills..

Τα 10 πιο hot τραγούδια στον κόσμο άυτή την έβδομάδα






Τα καλύτερα τραγούδια στον κόσμο...

MERCEDES A-CLASS Με έμφαση στη σπορ εμφάνιση

Η νέα Mercedes A-Class κυκλοφορεί πλέον και στην ελληνική αγορά με τιμή από 23.900 ευρώ (από 26.500 ευρώ οι ντίζελ εκδόσεις). Το νέο μοντέλο που πλασάρεται δίπλα στη νέα BMW1 και το Audi A3 αφήνει την πολυμορφική του «ταυτότητα» και χαρακτηρίζεται περισσότερο για τη σπορτίβ εμφάνισή του...

Προβάδισμα στον Ομπάμα δίνει νέα δημοσκόπηση

Τρεις εβδομάδες απομένουν ως τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ και οι δύο υποψήφιοι εξακολουθούν να δίνουν μια μάχη στήθος με στήθος, με τον απερχόμενο πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να διατηρεί ωστόσο ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου του, Μιτ Ρόμνεϊ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση..

Ο Πένια Νιέτο δηλώνει πρόθυμος να βοηθήσει την Ισπανία να εξέλθει από την κρίση

Ο εκλεγμένος πρόεδρος του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο εκδήλωσε σήμερα Δευτέρα από τη Μαδρίτη την στήριξή του στην προσπάθεια που καταβάλλει η Ισπανία, τέταρτη μεγαλύτερη οικονομική δύναμη στην ευρωζώνη, για να εξέλθει από την κρίση, προτρέποντας τους Ισπανούς επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα του..

Spiegel: Το Ιράν σκόπευε να μολύνει τον Περσικό εάν δεχόταν επίθεση

Ακρως απόρρητο σχέδιο του Ιράν να προκαλέσει ηθελημένη και μαζική διαρροή πετρελαίου από πετρελαιοφόρο πλοίο στην είσοδο του Περσικού Κόλπου για να «τιμωρήσει» τη Δύση για την επιβολή κυρώσεων στην Τεχεράνη σχετικά με το πυρηνικό της πρόγραμμα, φέρεται να σχεδίαζε το θεοκρατικό καθεστώς της Τεχεράνης..

Βαρκελώνη: Απειλές προς Μαδρίτη για το καταλανικό ζήτημα

Με «διεθνοποίηση» του Καταλανικού ζητήματος απειλεί ο πρόεδρος της Καταλονίας Αρτούρ Μας, σε περίπτωση που το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ισπανίας απαγορεύσει τον νέο νόμο περί δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία που θα έρθει στο τοπικό κοινοβούλιο..

Κυρίαρχος ο Πούτιν από Βαλτική μέχρι Κασπία

Αν η γεωγραφική θέση είναι πεπρωμένο, τις χώρες της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ τις έχουν καταδικάσει, τρεις αιώνες τώρα, τα σύνορα με τη Ρωσία. Φιλικές ή εχθρικές, οι σχέσεις είναι μοιραίες, θεμέλιο του δόγματος Πούτιν για κυριαρχία στο «εγγύς εξωτερικό»..

Βασίλη Αρχίποφ: ο άνθρωπος που έσωσε τον κόσμο από τον Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο

Γιά δεκατρείς ημέρες , τον Οκτώβριο του 1962, ο κόσμος κράτησε την αναπνοή του, γιατί η ΕΣΣΔ και οι ΗΠΑ βρισκόταν στο χείλος ενός πυρηνικού πολέμου.
Όμως, ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα εμφανιστεί την Τρίτη στό κανάλι 5 uk. αποκαλύπτει ότι ήταν οι ενέργειες ένός άνθρωπου μόνος του έσωσε τον πλανήτη από την απόλυτη καταστροφή.Βασίλη Αρχίποφ, ένα σοβιετικό submariner, πέθανε και ταπεινωμένος καί απόβλητος, παρά το γεγονός οτι είχε αποτρεψη τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο..

Τουρκία: Δεύτερο αεροσκάφος στο έδαφος για ύποπτο φορτίο προς Συρία


Αρμενικό αεροπλάνο «προσγείωσαν» στο αεροδρόμιο του Ερζερούμ οι τουρκικές αρχές και έχουν ξεκινήσει έρευνα στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, το αεροπλάνο είχε προορισμό το Χαλέπι της Συρίας..

Η Κate Upton και τα κουτάβια Αυτό είναι το καινούριο βίντεο του πιο ωραίου μοντέλου σήμερα

H Κate Upton είναι μια από τις αγαπημένες γυναίκες του ΒΗΜΑΜΕΝ. Τις έχουμε αφιερώσει πολλά posts άλλωστε..

Η Georgia Jagger μούσα του Cavalli

H κόρη του διάσημου τραγουδιστή Mick Jagger είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος του οίκου Just Cavalli
Τα γονίδια παίζουν σημαντικό ρόλο, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ  κόρη του τραγουδιστή του θρυλικού, μουσικού συγκροτήματος των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ, και του τοπ μοντέλου Τζέρι Χολ.

Οι τσάντες για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2012-2013

Κάθε χειμώνα επικρατεί η άποψη ότι οι τσάντες της σεζόν πρέπει να είναι πιο απλές, πιο σκούρες και περισσότερο πρακτικές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και βαρετές, σωστά;
Σήμερα θα δούμε τις τάσεις της μόδας για της τσάντες της σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2012-2013..

Κάνε τα καλοκαιρινά σου ρούχα, "φθινοπωρινά"!

Οι μέρες του Αυγούστου και του Σεμτεμβρίου πέρασαν  γρήγορα, τόσο για όσες ξεκουράζονται σε κάποια παραλία, όσο και για όσες βρισκόμαστε ήδη πίσω στην καθημερινή ρουτίνα. Οι βραδιές γίνονται όλο και πιο δροσερές και δεν θ’ αργήσουν και οι δροσερές μέρες, εκείνες που με λύπη σου αποχωρίζεσαι οριστικά το ραντέ φορεματάκι και τα ανοιχτά σου σανδάλια. Τι να κάνουμε βρε κορίτσια έχει ο καιρός γυρίσματα..

Οι σχεδιαστές «ζωγραφίζουν» τη μόδα του χειμώνα με το χρώμα του πάθους

Η Νικόλ Κίντμαν «καθιέρωσε» το κόκκινο χρώμα στις επίσημες εμφανίσεις της. Με μακριά, πυρόξανθα μαλλιά, πορσελάνινο δέρμα και φλογερό λιπ γκλος έμοιαζε με φιγούρα του Μποτιτσέλι. Η διάσημη ηθοποιός επέλεγε πάντα φορέματα του αγαπημένου της John Galliano. Ο οίκος Dior είχε ανακαλύψει την μούσα του. Always in red!.

Τσεχία: Διαβουλεύσεις για συνεργασία Σοσιαλδημοκρατών και Κομμουνιστών

Διαβουλεύσεις για συνεργασία στη διακυβέρνηση των περισσότερων περιφερειών της Τσεχίας, ανάμεσα σε Σοσιαλδημοκράτες και Κομμουνιστές, δρομολογούνται από σήμερα, μία ημέρα μετά τις χθεσινές περιφερειακές εκλογές στη χώρα..

Λιθουανία: Προβάδισμα του Εργατικού Κόμματος στις βουλευτικές εκλογές

Στη Λιθουανία το έως σήμερα αντιπολιτευόμενο Εργατικό κόμμα πλειοψηφεί με 19,8%, στο σημερινό πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών, σύμφωνα με το πρώτο κατά σειράν έξιτ-πολ της δημόσιας τηλεόρασης στο Βίλνιους.

Σκωτία: Υπογράφεται τη Δευτέρα η συμφωνία-πλαίσιο για δημοψήφισμα ανεξαρτησία της

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, αναμένεται αύριο Δευτέρα, στο Εδιμβούργο, να υπογράψει με τον "Πρώτο Υπουργό" της Σκωτίας, τον Αλεξ Σάλμοντ, μια συμφωνία, στο πλαίσιο της οποίας --το τελευταίο τμήμα του '14-- επιτρέπεται στη Σκωτία να γίνει το δημοψήφισμα ..

«Κόλαση» στο συγκρότημα του Μπόμπολα

Νέα αναστάτωση στο συγκρότημα Μπόμπολα με την αστυνομία να παρεμβαίνει, παίρνοντας εντολές από τους εργοδότες στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου.
Οι εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm, κατήγγειλαν ότι ενώ βρίσκονταν σε επίσημη απεργία, με απόφαση της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ), μετά από εντολή της εργοδοσίας και χωρίς εισαγγελική παρουσία, αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν χθες βράδυ στο κτίριο και με βίαιο τρόπο τους έβγαλαν έξω..

Κώστας Αρβανίτης: «Με έχουν απειλήσει στελέχη κομμάτων και κυβέρνησης»!

 Παρά τα πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η Πρωινή Ενημέρωση του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κατσίμη, ο δημοσιογράφος μίλησε στο περιοδικό Super TV χωρίς περιστροφές για το πώς αισθάνεται στην ΕΡΤ, αυτές τις εβδομάδες...

Βέλγιο: Μεγάλοι νικητές των τοπικών εκλογών οι αυτονομιστές Φλαμανδοί

Οι μεγάλοι νικητές των σημερινών τοπικών εκλογών (ενός γύρου) στο Βέλγιο είναι οι αυτονομιστές Φλαμανδοί, της 'Νέας Φλαμανδικής συμμαχίας(N-VA)', σε όλες τις περιφέρειες σε ποσοστά κυμαινόμενα μεταξύ 20%-30% ιδίως, όμως, στο δήμο της Αμβέρσας.

Ιράν: Σταματούν οι εισαγωγές μη "ουσιωδών αγαθών"

Η ιρανική κυβέρνηση, την ώρα που φανερώνονται καθημερινά, πλέον, οι επιπτώσεις στον πολίτη από τις δυτικές κυρώσεις και ενώ τα "πετροδολάρια" από το ιρανικό πετρέλαιο φθίνουν διαρκώς, ανέφερε σήμερα ότι "με σκοπό την εξοικονόμηση του συναλλάγματος σταματούν οι εισαγωγές μη- ουσιωδών αγαθών"

Επικρίσεις στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Φρανσουά Ολάντ επέστρεψε από χθες τη νύκτα στο Παρίσι.

Ο πρόεδρος Ολάντ τόνισε στην Κινσάσα πως "είναι απολύτως απαράδεκτη η κατάσταση στη Λ.Δ.Κονκγκό στο πεδίο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ως προς τον σεβασμό των δικαιωμάτων της αντιπολίτευσης"..

Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου.. Σχετικά με την Ανάρτηση.Κορυφαίος δήμαρχος του μήνα παγκοσμίως ο Γιάννης Μπουτάρης!

Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Η είδηση που κυκλοφόρησε στα blogs (και άλλα ΜΜΕ) σε κάποια παρουσιάζεται εντελώς «κλινικά και ουδέτερα», σε άλλα διακρίνει κανείς μια σαφή ειρωνική διάθεση και σε άλλα αφήνονται…υπονοούμενα…

Κατέρινα Λέχου: «Μου αρέσουν οι ωραίες γυναίκες, όχι οι ωραίοι άνδρες»

Η αλήθεια είναι πως μας άφησε για λίγο άφωνους η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Λέχου, όταν στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ALPHA «Μες στην καλή χαρά», δήλωσε: «κολλάω όταν βλέπω ωραίες γυναίκες»

Έσπασε το φράγμα του ήχου με άλμα από τη στρατόσφαιρα. (Φωτό+Βίντεο)

Άλμα από ύψος 37 χιλιομέτρων πραγματοποίησε ο αυστριακός αλεξιπτωτιστής Felix Baumgartner καταρρίπτοντας το ρεκόρ ελεύθερης πτώσης, βουτώντας με υπερηχητική ταχύτητα προς την επιφάνεια της Γης. Ο 43χρονος Αυστριακός έγινε ο πρώτος που σπάει το φράγμα του ήχου χωρίς πτητικό μέσο,.

Βουτιά από τη στρατόσφαιρα! Ολοταχώς ετοιμάζεται για το υπερηχητικό ρεκόρ ελεύθερης πτώσης από τη στρατόσφαιρα ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ

Φορώντας μια ειδική στολή συμπίεσης ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ θα πηδήξει στο κενό απότη στρατόσφαιρα, στο μεγαλύτερο άλμα που έγινε ποτέ.
Στις 16 Αυγούστου του 1960 ο πιλότος της αμερικανικής αεροπορίας Τζο Κίτινγκερ φόρεσε μια στολή αστροναύτη, σκαρφάλωσε στη γόνδολα ενός αερόστατου, ανέβηκε στα 31.333 μέτρα επάνω από τη Γη και... πήδηξε. Η μεγαλύτερη βουτιά που έγινε ποτέ από τον ουρανό διήρκεσε 4 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα..

Δείτε την Τόνια Σωτηροπούλου ημίγυμνη δίπλα στον Daniel Craig!

Λίγες μόλις ημέρες απέμειναν πριν την πρεμιέρα του «Skyfall», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου 2012 στο Λονδίνο..

Ο Ανδρέας Καψάλης έκανε πρόταση γάμου στην Έλενα Παπαρίζου!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Έλενα Παπαρίζου που φαίνεται πως έχει βρει το άλλο της μισόστα μάτια του αγαπημένου της Ανδρέα Καψάλη.

Το ζευγάρι έχει κλείσει έξι μήνες σχέσης και ο γνωστός αρχιτέκτονας της έκανε πρόταση γάμου..

Νέο πανίσχυρο δορυφόρο εκτόξευσαν οι ΗΠΑ

Από το ακρωτήριο Κανάβεραλ της πολιτείας της Φλόριδα εκτοξεύθηκε χθες πύραυλος με στρατιωτικό δορυφόρο, που είναι εξοπλισμένος με πανίσχυρα συστήματα πλοήγησης, μετέδωσε το Associated Press..