Η Georgia Jagger μούσα του Cavalli

H κόρη του διάσημου τραγουδιστή Mick Jagger είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος του οίκου Just Cavalli
Τα γονίδια παίζουν σημαντικό ρόλο, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ  κόρη του τραγουδιστή του θρυλικού, μουσικού συγκροτήματος των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ, και του τοπ μοντέλου Τζέρι Χολ. Μεγαλωμένη σε ένα άκρως καλλιτεχνικό περιβάλλον, σε ηλικία 16 χρόνων, υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Independent Models, ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της στη βιομηχανία της μόδας.

Αν και μόλις 20 χρονών, η λιλιπούτεια Τζόρτζια έχει ήδη περπατήσει σε πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας και έχει κλείσει συμβόλαια με σημαντικές εταιρείες. Τα σαρκώδη χείλη της, τα κυματιστά, ξανθά μαλλιά της και το χαρακτηριστικό κενό ανάμεσα στα μπροστινά της δόντια, έχουν τραβήξει την προσοχή διάσημων φωτογράφων, όπως των Τέρι Ρίτσαρντσον, Μάριο Τεστίνο και Μάριο Σορέντι.

Τώρα, μία ακόμα σημαντική συνεργασία έρχεται να προστεθεί στο βιογραφικό της, καθώς τις τελευταίες μέρες ανακοινώθηκε ότι θα είναι το πρόσωπο του νέου γυναικείου αρώματος του οίκου, Just Cavalli.

«Ο Ρομπέρτο Καβάλι είναι καταπληκτικός σχεδιαστής. Η μάρκα Just Cavalli είναι πολύ σέξι, νεανική και χαλαρή. Κάθε κολεξιόν είναι πολύ μοντέρνα και με έντονα χρώματα. Απευθύνεται στις νεότερες γενιές ανθρώπων, που θέλουν να έχουν εμφάνιση σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας.», δήλωσε η ίδια. «Είναι το πρώτο άρωμα που διαφημίζω και είναι τεράστια τιμή για εμένα!»

«Η Georgia είναι η τέλεια επιλογή για να ενσαρκώσει το άρωμα Just Cavalli. Είναι παιχνιδιάρα και σκέτος πειρασμός» δήλωσε από την πλευρά του ο διάσημος ιταλός σχεδιαστής.

Η Τζόρτζια, η οποία κέρδισε τον τίτλο του "Model of the year" στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας το 2009, θα πρωταγωνιστήσει στην παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια του αρώματος, σε έντυπα και τηλεοπτικά μέσα. Τα τηλεοπτικά γυρίσματα επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Τζόνας Ακερλουντ και τη φωτογράφιση για την έντυπη διαφήμιση ο Μάριο Σορέντι.

* Το νέο άρωμα Just Cavalli θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Φεβρουάριο 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...