To νέο μεσαίο SUV της Mercedes αποκτά έκδοση AMG GLC43

Η GLC είναι το καινούργιο μεσαίο SUV της Μercedes και αν το όνομα δεν σας ακούγεται γνωστό είναι γιατί με την ευκαιρία της αντικατάστασής της η γωνιώδης και όχι και τόσο επιτυχημένη στα μέρη μας GLK άλλαξε και επωνυμία, προσαρμοζόμενη στην καινούργια ονοματολογία της γερμανικής εταιρείας.
< Πέρα από καινούργιο όνομα η GLC έχει και νέα, πιο σύγχρονη και σαφώς πιο ελκυστική εμφάνιση, ενώ η γκάμα της εμπλουτίζεται με την πάροδο του χρόνου και με επιπλέον εκδόσεις.

Τα καινούργια αυτοκίνητα δεν θα έχουν χειρόφρενο, αναπτήρα, κλειδί και CD

Η αυτόνομη οδήγηση είναι σίγουρα το επόμενο colpo grosso της αυτοκίνησης, αλλά ακόμα απέχει μερικά χρόνια από την υλοποίησή της, ενώ όπως γίνεται συνήθως με τις τεχνολογικές καινοτομίες, αρχικά θα είναι διαθέσιμη από ένα επίπεδο τιμής και πάνω.


Μαζί της θα φέρει και μια αναδιάταξη των εσωτερικών των αυτοκινήτων μας, που θα έχουν τη δυνατότητα να μετατρέπονται σε «σαλόνια» όταν το έλεγχο θα τον ασκεί το σύστημα. Μέχρι όμως να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο θα παρεμβληθούν κάποια ενδιάμεσα, από τα οποία θα απουσιάζουν στοιχεία που τα έχουμε συνηθίσει εδώ και χρόνια.

Comicdom Con Athens 2016: Το μεγάλο διεθνές φεστιβάλ comics στην Ελλάδα επιστρέφει ακόμη μεγαλύτερο

Από την παρθενική εμφάνισή του, το 2006, μέχρι σήμερα, το Comicdom Con Athens, άλλαξε τα εγχώρια δεδομένα, και παρότι γνώρισε μιμητές, παραμένει το σημαντικότερο διεθνές φεστιβάλ comics στην Ελλάδα, προσελκύοντας στην περσινή 10η διοργάνωσή του, περισσότερους από 12.000 επισκέπτες.
Μπαίνοντας θριαμβευτικά στη δεύτερη δεκαετία του, το Comicdom Con Athens ανανεώνει το ραντεβού του στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι) και επεκτείνεται σε δυο νέους χώρους: το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος (Σίνα 31) και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50).

Δέκα τεχνολογικοί μύθοι που πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε

Τελικά, να φορτίζουμε το κινητό μας όλη τη νύχτα; Περισσότερα megapixels ίσον καλύτερη κάμερα;

Με κλειστά τα μάτια μπροστά στη φρίκη: Ο Αρκάς για το μακελειό στις Βρυξέλλες

Το Μάνεκεν Πις, το διάσημο μπρούτζινο άγαλμα των Βρυξελλών, κλείνει τα μάτια του μπροστά στη φρίκη των βομβιστικών επιθέσεων.
Αυτό είναι το σχόλιο του Αρκά για το μακελειό στη βελγική πρωτεύουσα. 

Απίστευτο! Από πού «σκάει» μυθική πρόταση για τον Ιμπραΐμοβιτς

Το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το καλοκαίρι, ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει από το Παρίσι και εδώ και καιρό οι υποψήφιοι μνηστήρες (μεταξύ αυτών οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν, Μπάγερν και Άρσεναλ) έχουν σχηματίσει ουρά για χατήρι του.
Φαίνεται όμως ότι στην κούρσα της απόκτησης του Σουηδού σούπερ σταρ ετοιμάζεται να μπει και ένας... νέος πανίσχυρος παίκτης προερχόμενος από την Ασία!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Θυελλώδεις άνεμοι και ισχυρές καταιγίδες

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα Τετάρτη με θυελλώδεις ανέμους και κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά:
Επιδείνωση του καιρού σήμερα Τετάρτη (23-03-2016) με κυρία χαρακτηριστικά:

Βρέθηκε ζωντανός ο επί 11 χρόνια αγνοούμενος σύντροφος της Ολίβια Νιούτον Τζον - Ζει με τη νέα αγαπημένη του

Να χαίρει πλήρως υγείας και να κάνει τη ζωή του βρέθηκε ο εδώ και 11χρόνια αγνοούμενος σύντροφος της Ολίβια Νιούτον Τζον. Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε ζει σε ένα ψαροχώρι στο Μεξικό μαζί με τη νέα του αγαπημένη.
Σύμφωνα με το Woman’s Day ο Κορεάτης Patrick McDermott, που ήταν ζευγάρι με τη διάσημη Αυστραλή ηθοποιό για εννιά χρόνια, είχε εξαφανιστεί τον Ιούνιο του 2005 σε ένα ταξίδι για ψάρεμα με το σκάφος «Ελευθερία» ενώ ήταν 48 χρονών.

10 χρόνια Twitter: Τα δέκα πιο δημοφιλή tweets της 10ετίας

Μια πολύ συγκεκριμένη Δευτέρα, μία δεκαετία ακριβώς πριν ένα νέος επιχειρηματίας έγραψε ιστορία γράφοντας αυτές τις πέντε λέξεις: “just setting up my twttr”. Το πρώτο tweet του Τζακ Ντόρσεϊ έχει περάσει στην ιστορία του διαδικτύου ως το παρθενικό τιτίβισμα που άλλαξε τον ρου της ιστορίας και αυτό είναι πολύ εξωφρενικά κυριολεκτικό.

Σε πρώτο πλάνο το κορμί της Gemma Atkinson Δείτε τις φωτογραφίες της

Φορώντας ένα ροζ μπικίνι και με το καλογυμνασμένο της κορμί να κλέβει τις εντυπώσεις, η Gemma Atkinson απολαμβάνει τις διακοπές της στην Marbella της Ισπανίας.
Η 31χρονη ηθοποιός, μοντέλο και τηλεοπτική περσόνα από τη Βρετανία, μπορεί να έχει πολλούς τίτλους, αλλά κυρίως είναι σέξι και το ξέρει! Ο φακός την εντόπισε σε πισίνα ξενοδοχείου να λιάζει το υπέροχο κορμί της και να βουτάει στα νερά για να δροσιστεί.

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς λατρεύει τον… μουσακά Στην Ελλάδα το «ησυχαστήριό» του

Οι ελληνικές καταβολές του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς δεν κρύβονται… Μιλάει λίγα ελληνικά, λατρεύει τα γεμιστά και τα τηγανητά καλαμαράκια, τον ήλιο και τη θάλασσα. Ο βραβευμένος ηθοποιός μια χώρα έχει στην καρδιά του και σε αυτή τη χώρα θα ήθελε να φέρει τα παιδιά του για διακοπές. Ποια είναι αυτή;
Η Ελλάδα, στην οποία ο Κάμπερμπατς έχει περάσει ένα μεγάλο κομμάτι της παιδικής του ηλικίας

Ο Isaac Mizrahi στη Νέα Υόρκη της μόδας και του πανηδονισμού των 80ς

Η συλλογική εμμονή μας με τη γοητεία των supermodels της δεκαετίας του ογδόντα και του ενενήντα δεν δείχνει να φθίνει μέσα στο πέρασμα των χρόνων. Το αντίθετο μάλιστα. Στην πραγματικότητα, με κάθε χρόνο που περνά, η εποχή και τα πρόσωπα που την όρισαν φαντάζουν ακόμη πιο μυθικά. Σε καιρούς πριν τα κοινωνικά δίκτυα επιδείξουν την παρεμβατική τους φύση οι θιασώτες του στιλ έβλεπαν στιγμιότυπα από τα παρασκήνια σπάνια και φευγαλέα.