Δεύτερη επιλεκτική λίστα υποκλοπών–Η κυβερνητική «μαφία» αντιμέτωπη με άλλη «μαφία»διαπλεκόμενων-αντιπολιτευόμενων συμφερόντων

 Βρώμικος τόπος υποκλοπών και συμμοριών η Ελλάδα από κυβερνητικά μαφιόζικα κέντρα, διαπλεκόμενες – ολιγαρχικές συμμορίες και «αντιπολιτευόμενες» κλίκες εντός και εκτός κυβερνητικού κόμματος και κατεστημένων αντιπολιτευόμενων κομμάτων.

Πιστοί στις αρχές του αιμοσταγούς Λαυρέντη Μπέρια αρχηγού της σοβιετικής NKVD, ότι οι πρώτοι που παρακολουθούσε  η κυβέρνηση με το λογισμικό Predator ήταν τα δικά της στελέχη, διαφημιστές και δημοσιογράφοι, αποδεικνύεται από την δεύτερη λίστα Βαξεβάνη.

Εξοντωτικές ποινές στους παράγοντες του Ολυμπιακού για τις δηλώσεις κατά Μητσοτάκη!

 «Ρήμαξαν» τους παράγοντες του Ολυμπιακού για τις δηλώσεις τους κατά της κυβέρνησης μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Το Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκα τιμώρησε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους με έξι μήνες τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά και 3,5 το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο. 

Εκκρεμεί η πειθαρχική δίωξη σε Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Βρέντζο για τις δηλώσεις που έκαναν μετά το παιχνίδι, θέμα που θα εκδικαστεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Γονατίζουν οι πολίτες λόγω ακρίβειας-Χάνουν 130€ μηνιαίως ανά μέλος οικογένειας

 «Φούσκα» το «καλάθι του φτωχού». Ανάγκη εθνικοποίησης ανασυγκρότησης και δημόσιου ελέγχου του τομέα ενέργειας παράλληλα με την επιβολή πλαφόν στα βασικότερα είδη διατροφής και υποστήριξης των νοικοκυριών.

Ένα 50ευρω δεν φτάνει για τα βασικά! Η αγοραστική δύναμη των πολιτών συρρικνώνεται.

Άνευ προηγουμένου καταστάσεις βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, καθώς «γονατίζουν» λόγω της ακρίβειας σε ρεύμα, καύσιμα και τρόφιμα, με το «καλάθι του φτωχού» να αποδεικνύεται σε μια «φούσκα».

Αυστραλία: Kρουαζιερόπλοιο με 800 επιβάτες με κορονοϊό κατέπλευσε στο Σίδνεϊ – Τους επέτρεψαν να αποβιβαστούν Οι αρχές του Σίδνεϊ επέτρεψαν σε επιβάτες που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό να αποβιβαστούν από το πλοίο μετά την άφιξή τους

 Το κρουαζιερόπλοιο Majestic Princess, με 4.600 επιβάτες εκ των οποίων οι 800 μολύνθηκαν με κορονοϊό κατέπλευσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με την Marguerite Fitzgerald, πρόεδρο της εταιρείας Carnival Australia η πλειονότητα των νοσούντων εμφανίζει ήπια συμπτώματα και έχουν απομονωθεί στις καμπίνες τους.

Οι αρχές επέτρεψαν σε επιβάτες θετικούς στον κορονοϊό να αποβιβαστούν από το πλοίο μετά την άφιξή τους και τους συμβούλευσαν να μην παίρνουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για το σπίτι τους, σύμφωνα με τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Ψάχνουν γυναίκα, ύποπτη για την επίθεση με τους 6 νεκρούς

 Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 53 τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το μεσημέρι στην πολυσύχναστη οδό Ιστικλάλ, στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για βομβιστική επίθεση που προκλήθηκε από δέμα που αφέθηκε στο σημείο. Οι Αρχές μάλιστα ερευνούν το ρόλο μιας γυναίκας, ύψους περίπου 1,65, καθώς έχει απαθανατιστεί να αφήνει κάτι ύποπτο στο σημείο όπου σημειώθηκε νωρίτερα η έκρηξη. Μάλιστα, εντοπίστηκε και ένα δεύτερο ύποπτο δέμα στο Μπέγιογκλου, αλλά εξουδετερώθηκε με πυροκροτητή.

«Θερμή» αναμέτρηση νορβηγικού P-3 Orion με το ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο SSBN «Knyaz Vladimir» (vid)

 Ένα νορβηγικό αεροσκάφος ναυτικής περιπολίας P-3 Orion και ένα ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο είχαν ένα «θερμό» τετ-α-τετ στη Θάλασσα Μπάρεντς πριν λίγες ημέρες, σύμφωνα με ένα βίντεο που τράβηξε το πλήρωμα του ρωσικού υποβρυχίου.

Στο βίντεο, ένα νορβηγικό αεροσκάφος P-3 Orion, της Lockheed Martin, φαίνεται να πραγματοποιεί ελιγμούς σε χαμηλό ύψος και να ρίχνει μία ηχοσημαδούρα μπροστά από το ρωσικό πυρηνoκίνητο υποβρύχιο «Knyaz Vladimir».

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Θάλασσα Μπάρεντς όταν το ρωσικό υποβρύχιο είχε βγει στην επιφάνεια και επέστρεφε από την αποστολή του.

Φωτιά στο πυρηνοκίνητο υποβρύχιο HMS Victorious

 Το πυρηνικό υποβρύχιο κλάσης HMS Victorious S29 Vanguard του Βασιλικού Ναυτικού το οποίο βρισκόταν σε μια μυστική αποστολή στον Βόρειο Ατλαντικό, αναδύθηκε στην επιφάνεια και επέστρεψε στη βάση του μετά από πυρκαγιά, αναφέρουν βρετανικές πηγές.

Πηγές του Βασιλικού Ναυτικού ανέφεραν στη Sun ότι κάθε μέλος του πληρώματος που βρίσκονταν στο υποβρύχιο των 3 δισεκατομμυρίων λιρών έλαβε εντολή να αναλάβει δράση αφού ο πλοίαρχος κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Την ώρα του συμβάντος το υποβρύχιο έφερε πυρηνικούς πυραύλους Trident 2.

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για χρήση EMP- Ν.Μεντβέντεφ: “Θα χρησιμοποιήσουμε τα όπλα μαζικής καταστροφής στην ώρα τους” – Εκκένωση της Κακχόβκα

 Για πρώτη φορά Ρώσος ανώτατος αξιωματούχος μιλά για δεδομένη χρήση όπλων μαζικής καταστροφής και παραδέχεται πως η Ρωσία θα “τα χρησιμοποιήσει στην ώρα τους”.

Οι δηλώσεις Μεντβέντεφ έρχονται μετά την υστερία σε βρετανικούς και αμερικανικούς κύκλους για επικείμενη χρήση όπλου που θα προκαλέσει ηλεκτρομαγνητικό παλμό EMP με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Σε δύο εξελίξεις που έχουν σημασία, προχώρησε η Μόσχα: Oι Ρώσοι όρισαν ως προσωρινή Διοικητική πρωτεύουσα της Χερσώνας το Γκενιτσέσκ πολύ μακριά από το μέτωπο και ο Ρώσος Διοικητής της Κακχόβκα, στην αριστερή όχθη του Δνείπερου,

Μεταφέρονται 5.000 Πολωνοί σε Ζαπορίζιε και Ugledar μετά την σφαγή Ουκρανών

 Πάνω από 5.000 Πολωνοί στρατιώτες μεταφέρονται στα μέτωπα της Ζαπορίζιε και του Ugledar (αιτία η απώλεια Pavlovka), μετά τις απανωτές ουκρανικές ήττες και την μεγάλη συντριβή που υπέστη το Κίεβο. Όπως αποκάλυψε χτες το WarNews247, οι Ρώσοι δεν τους θεωρούν πλέον μισθοφόρους αλλά τακτικές μονάδες του πολωνικού Στρατού.

Και οι δύο περιοχές θα παίξουν καίριο και αποφασιστικό ρόλο στις μετέπειτα πολεμικές εξελίξεις στην Ουκρανία. Οι Πολωνοί θα προσπαθήσουν να οργανώσουν επιθετικές επιχειρήσεις στην Ζαπορίζιε καθώς οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες.

Ρωσία: Το Genishek γίνεται η προσωρινή διοικητική πρωτεύουσα της περιφέρειας Xερσώνα

 Η προσωρινή πρωτεύουσα της Περιφέρειας Kherson μεταφέρθηκε στο Genichesk, όπου εδρεύουν βασικές κυβερνητικές υπηρεσίες, δήλωσε ο τοπικός αξιωματούχος, Alexander Fomin.

«Σήμερα, το Genichesk, όπου βρίσκονται όλες οι βασικές κυβερνητικές υπηρεσίες είναι μια προσωρινή διοικητική πρωτεύουσα της περιφέρειας Kherson», είπε.

Το Genichesk είναι μια πόλη-λιμάνι στην Αζοφική Θάλασσα, γνωστή για τα θέρετρα της.

Η αποχώρηση από την Xερσώνα

Welt: Ο πραγματικός λόγος της επικράτησης των Ουκρανών στη Χερσώνα

 Η Ουκρανία δεν θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει μόνη της τη νίκη στη μάχη για τη νότια πόλη, σχολιάζει η Welt. Τα όπλα από το εξωτερικό έκριναν τη μάχη – συμπεριλαμβανομένων εκείνων από τη Γερμανία.

Αλλά η Χερσώνα ήταν μια ιδανική περίπτωση που είναι δύσκολο να επαναληφθεί.
Η απροθυμία του στρατηγού Σεργκέι Σουροβίκιν να μιλήσει ήταν αισθητή καθώς έβγαζε τη μία λέξη μετά την άλλη με στακάτο τρόπο. “Μετά από μια συνολική αξιολόγηση της κατάστασης, προτείνω να μετακινηθεί η άμυνα στην αριστερή όχθη του ποταμού Ντνίπρο”, δήλωσε ο Ρώσος αρχιστράτηγος, για να προσθέσει: “Η παραμονή των στρατευμάτων σε μια περιορισμένη περιοχή στην άλλη πλευρά δεν έχει καμία προοπτική”.

Για χτύπημα σοκ μιλούν ΝΑΤΟϊκοί-H Ουκρανία θα ψηθεί με ηλεκτρομαγνητικό παλμό

 Eτοιμάζουν τους υπερηχητικούς Zircon (εικόνα)

Για χτύπημα που θα προκαλέσει σοκ και Δέος στον ουκρανικό Στρατό κάνουν λόγο Βρετανοί και Αμερικανοί οι οποίοι επιβεβαιώνουν το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του WarNews247 και τονίζουν πως ο ρωσικός Στρατός θα κτυπήσει με ειδικό όπλο που θα προκαλέσει ηλεκτρομαγνητικό παλμό EMP.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Financial Times, η εφημερίδα “The Sun” και οι “Τhe Times” δύο μήνες μετά την αποκάλυψη του WarNews247 αναφέρουν ότι μονάδες Spetsnaz φέρουν ειδικό εξοπλισμό ενώ το κτύπημα μπορεί να γίνει μέσω των πυραύλων Zircon.

Ώρες κρίσης: Τα «7» σενάρια ένοπλης σύγκρουσης με την Τουρκία

 Μία Ελλάδα η οποία είναι οικονομικά πιεσμένη μετά από δώδεκα χρόνια συνεχούς οικονομικής καταστροφής και αμυντικά σαφώς αδυνατισμένη παρά τις τελευταίες προσθήκες των γαλλικών Rafale (οι ελλείψεις και των τριών Κλάδων μετά από 20 χρόνια μη αγοράς οπλικών συστημάτων θέλουν πολλά χρόνια και χρήματα για να καλυφτούν) 
θα κληθεί σύντομα να αντιμετωπίσει την Τουρκία όταν θα επιχειρήσει να διεξάγει έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Β.Σολοβιόφ: «Η Ρωσία πρέπει να προετοιμάζεται για πόλεμο στην Ευρώπη»

 «Πήραμε επώδυνες αποφάσεις αλλά αυτό δεν μεταβάλλει τους στόχους μας»

«Η Ρωσία πρέπει να προετοιμάζεται για ένα ολοκληρωτικό πόλεμο στην Ευρώπη απατώντας με σιδερένια γροθιά στο ΝΑΤΟ».

Αυτό υποστήριξε ο γνωστός Ρώσος δημοσιογράφος και παρουσιαστής στην κρατική ρωσική τηλεόραση Βλαντίμιρ Σολοβιόφ.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η Ρωσία πρέπει να ξεκινήσει μια προετοιμασία για ολοκληρωτικό πόλεμο στέλνοντας το ΝΑΤΟ πέσω στα σύνορα που είχε το 1998.

O Έλληνας Τ.Καλακάνης νέος διευθύνων σύμβουλος του Twitter; – Τι είπε στον Ε.Μασκ

 Ποιος είναι ο ομογενής επενδυτής τεχνολογίας

O Έλληνας ομογενής Τζέισον Καλακάνης, ένας ανερχόμενος επενδυτής τεχνολογίας, έχει ενταχθεί στην ηγετική ομάδα του Twitter θα είναι όπως όλα δείχνουντο «δεξί χέρι» του Έλον Μασκ και ο νέος διευθύνων σύμβουλος του δημοφιλούς social media.

Ο ίδιος ο Έλον Μασκ φαίνεται αποφασισμένος να ξαναφτιάξει το Twitter όπως το οραματίζεται, με κάποια βοήθεια από άτομα του έμπιστου στενού

Sputnik: «Δυτικές φαρμακευτικές έκαναν χρήση ρινικών ναρκωτικών τους Ουκρανούς στρατιώτες»

 Νέα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για το τι βρέθηκε στο έδαφος του Λουγκάνσκ

Το Κίεβο δοκίμασε ρινικά αναλγητικά φάρμακα που αναπτύχθηκαν από τη Δύση για το ΝΑΤΟ, σε πολλά εργαστήρια στα κατεχόμενα από την Ουκρανία εδάφη στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ (LPR), μια πηγή αποκάλυψε στο Sputnik.

«Αποκαλύφθηκε ένα σχέδιο στην περιοχή του Λουγκάνσκ, όπου δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες διενεργούσαν τυφλά τεστ του τελευταίου ρινικού αναισθητικού που περιέχει φάρμακο για τις ανάγκες της Ουκρανίας και των συμμάχων της στο ΝΑΤΟ, είπε η πηγή.