Κίνα: Στόλος 500 νέων ηλεκτρικών λεωφορείων κυκλοφορεί στην πόλη Τιαντζίν

Ένας στόλος 500 ηλεκτρικών λεωφορείων κινείται στους δρόμους της Τιαντζίν, της μεγάλης βιομηχανικής πόλης στη βόρεια Κίνα. Τα λεωφορεία, που παράγονται από κοινοπραξία της Tianjin Bus Group και της αυτοκινητοβιομηχανίας BYD που έχει την έδρα της στη Σεντζέν, έχουν τη δυνατότητα να κινούνται για περισσότερα

Σε αποπληθωρισμό βυθίστηκε η Ιταλία για πρώτη φορά μετά το 1959

Σε αποπληθωρισμό βυθίστηκε η Ιταλία, σε ότι αφορά το σύνολο των στοιχείων που αφορούν την κατανάλωση του 2016, όπως αναφέρει το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής Istat. 
Συνολικά, οι τιμές αγαθών και υπηρεσιών παρουσίασαν μείωση του 0,1% σε σχέση με το 2015.

IIF: Πάνω από το 325% του ΑΕΠ αυξήθηκε το παγκόσμιο χρέος το 2016

To παγκόσμιο χρέος αυξήθηκε πάνω από το 325% του παγκόσμιου ΑΕΠ (Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος) πέρυσι, καθώς το δημόσιο χρέος σημείωσε μεγάλη άνοδο, σύμφωνα με έκθεση του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (Institute for International Finance).
Η έκθεση του IIF διαπιστώνει ότι το παγκόσμιο χρέος αυξήθηκε περισσότερο από 11 τρισ. δολάρια στο πρώτο 9μηνο του 2016, φθάνοντας τα 217 τρισ. δολάρια, και ότι σχεδόν το μισό της αύξησης αυτής αντιστοιχούσε στο δημόσιο χρέος (γενικής κυβέρνησης).

Η Ζιζέλ θέλει να γίνει από σούπερ μόντελ… τραγουδίστρια Δείτε την να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει

Στροφή στην καριέρα της θέλει να κάνει από ό,τι φαίνεται το σούπερ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν με την είσοδο του 2017.
Έτσι η λαμπερή σταρ της πασαρέλας ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ξεδιπλώνει τις ικανότητές της στο τραγούδι. Κρατώντας μία κιθάρα και έχοντας ως φόντο το ηλιοβασίλεμα (ή την ανατολή) δίπλα στα νερά της πισίνας και στο βάθος να φαίνεται η θάλασσα η 36χρονη καλλονή ερμήνευσε το τραγούδι «Trem-Bala» της Άνα Βιλέλα.

Τζάνετ Τζάκσον-Μαμά στα 50 της χρόνια έγινε..

Το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ώρες η 50χρονη, διάσημη τραγουδίστρια, Τζάνετ Τζάκσον!
«Η Τζάνετ Τζάκσον και ο σύζυγός της Ουισάμ Αλ Μάνα είναι ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του νέου τους γιου Έισα Αλ Μάνα στον κόσμο», ανέφερε ο εκπρόσωπος της

O Loeb σάρωσε στο stage 2 του Rally Dakar 2017 O θρύλος του WRC πήρε τα ηνία στα αυτοκίνητα & ο Toby Price πέρασε 1ος στις μοτοσυκλέτες.

Tim Sturtridge - 04/01/2017 Αν οι αγωνιζόμενοι βρήκαν δύσκολη την εναρκτήρια ειδική διαδρομή του φετινού Rally Dakar, τότε τα ατελείωτα 803 χιλιόμετρα από τη Ρεζιστένσια προς το Σαν Μιγκέλ ντε Τουκουμάν στην Αργεντινή, τους εξόντωσαν! Η δεύτερη ημέρα περιελάμβανε 275 χιλιόμετρα 
 ** ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ **