Επίθεση χάκερ στη βρετανική αντιτρομοκρατική υπηρεσία Η αστυνομία ερευνά τηλεφωνικές υποκλοπές συζητήσεων μεταξύ αξιωματικών

Λονδίνο, Αγγλία
Η βρετανική αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για περιστατικό κατά το οποίοι χάκερ που συνδέονται με την ομάδα Anonymous μπλόκαραν τηλεφωνική γραμμή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και κατέγραψαν παράνομα συζητήσεις αξιωματικών της μονάδας που συζητούσαν τη δράση τους..

Εξαγωγικό εμπάργκο του Ιράν κατά της Γερμανίας Κυρώσεις σε 100 ευρωπαϊκές εταιρείες ως ανταπάντηση στην πολιτική της ΕΕ

Το Ιράν διέκοψε τις εξαγωγές πετρελαίου προς τη Γερμανία και επέβαλε κυρώσεις σε 100 εταιρείες της ΕΕ, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις πετρελαϊκές και οικονομικές κυρώσεις που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ενωση εις βάρος του, όπως μετέδωσαν σήμερα ιρανικά μέσα ενημέρωσης..

Γιούρι Γκαγκάριν ο πρώτος άνθρωπος που ταξίδεψε στο διάστημα. 51 χρόνια πρίν

Η 12η του Απριλίου γιορτάζεται επίσημα στη Ρωσία για την πεντηκοστή φορά στην ιστορία της Διαστημικής Σαν Σήμερα: 51 χρόνια πρίν ο Γιούρι Γκαγκάριν έγινε ο πρώτος άνθρωπος που ταξίδεψε στο διάστημα..

Τα έθιμα του Πάσχα στην Ελλάδα Εθιμα και παραδόσεις ζωντανεύουν στη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας γιορτάζεται το Πάσχα με μοναδικό τρόπο. Έθιμα και παραδόσεις ζωντανεύουν και λαογραφικές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης. Το βάψιμο και το τσούγκρισμα των..

Αγιο Φως Το απόγευμα του Μ.Σαββάτου στην Αθήνα

Το απόγευμα του Μ.Σαββάτου στην Αθήνα το Αγιο Φως Στις 18.30 το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα με κυβερνητικό αεροσκάφος το Αγιο Φως από όπου στην συνέχεια θα μεταφερθεί σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας..

Το φτωχότερο Πάσχα της 10ετίας για τους Ελληνες

Το φτωχότερο Πάσχα της τελευταίας δεκαετίας, θα περάσουν φέτος οι Έλληνες, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και κυρίως λόγω της μείωσης του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή..

Για τον Ρόμπερτ η Ανάσταση δεν ήρθε ποτέ

Ως πρωταγωνιστής της σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι, υπήρξε ο πιο επιτυχημένος ως προς τη μορφή του Ιησού ηθοποιού.
Ωστόσο, αν και θα περίμενε κάποιος ότι..

Επί ποδός η Τροχαία Αρχισε η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι από τα μεσάνυχτα η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, αφού η απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατών άλλαξε τα σχέδια πολλών πολιτών και χιλιάδες είναι οι ταξιδιώτες που έσπευσαν να ταξιδέψουν αμέσως μετά την λήξη της απεργίας.
Αυξημένη είναι επίσης η κίνηση και στα εθνικά οδικά δίκτυα με την Τροχαία να βρίσκεται επί ποδός για την ομαλή έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα. Σε ισχύ έχουν ήδη τεθεί τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας, τα οποία θα κορυφωθούν από τη Μ. Πέμπτη.
Ετσι, κατά την εορταστική περίοδο, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως εξής: