Steve Jobs: Όσα δεν ξέρετε για τον πρωτοπόρο της τεχνολογίας

O Steve Jobs, ο πρωτοπόρος της τεχνολογίας, μπορεί να έχει φύγει εδώ και τρία χρόνια από τη ζωή, όμως το έργο και οι ιδέες του συνεχίζουν να εμπνέουν όλους. Διαβάστε όσα δεν ξέρατε μέχρι σήμερα για τον ίδιο.

Θλίψη στο Hollywood: Πρωταγωνίστρια του Jurassic Park «έφυγε» από τη ζωή

Ο θάνατός της 40χρονης ηθοποιού συγκλόνισε σήμερα την παραμυθούπολη του Hollywood–η ίδια πέθανε μια εβδομάδα πριν αλλά τώρα έγινε γνωστό.
Πρόκειται για την όμορφη, μελαχρινή και ταλαντούχα Sarah Goldberg την οποία όλοι μας είχαμε θαυμάσει στην μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία, «Jurassic Park» και σε πολλές ακόμα δημοφιλείς σειρές, όπως τις:

AGB «Σκίζει» η Μουρμούρα του ALPHA

Aναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης και των πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών
Την ιδιαίτερη προτίμηση τους δείχνουν οι τηλεθεατές στο σίριαλ του ALPHA «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» που και χτες έσκισε.

Σύμφωνα με την AGB στο νεανικό κοινό (15-44) η Μουρμούρα σημείωσε 41,4% απέναντι από το σίριαλ του MEGA «Μάνα Χ ουρανού» το οποίο έκανε 28,6%.

Δείτε πώς ζουν τα πλουσιόπαιδα της «ελίτ» του Ιράν! Τεχεράνη όπως Μπέβερλι Χιλς

Πανάκριβα αυτοκίνητα, κομψά ευρωπαϊκά ρούχα και ρολόγια τελευταίας τεχνολογίας αποδεικνύουν ότι κάποιοι στο Ιράν ζουν σαν μεγιστάνες - Τι δείχνουν οι προκλητικές φωτογραφίες της σελίδας των «πλούσιων παιδιών της Τεχεράνης» που ανέβηκαν στο Instagram

Χόλιγουντ:Τρίτο κύμα διαρροών με γυμνές φωτογραφίες σταρ του Hollywood- Rihanna -Scarlett Johansson+ Emily Ratajkowski - Amber Heard -Jenny McCarthy-Κέλι Μπρουκ

Η ηθοποιός του Twlight Anna Kentrik στο στόχαστρο, όμως δεν λείπουν και φωτογραφίες του μοντέλου Cara Delevigne και σύμφωνα με πληροφορίες, «έρχονται» και νέες φωτογραφίες της Jennifer Lawrence
Μόλις μια μέρα μετά τα παράπονα του FBI για το νέο icloud και μια τρίτη «φουρνιά»

"Clinical Anatomy" Δεν υπάρχει κολπικός οργασμός και σημείο «G»

Δεν υπάρχει κολπικός οργασμός (και σημείο G μέσα στον γυναικείο κόλπο που τον ″πυροδοτεί″), αλλά μόνο κλειτοριδικός, σύμφωνα με μια νέα ιταλική επιστημονική μελέτη, που ισχυρίζεται ότι αποτελεί την «τελευταία λέξη» πάνω στο επίμαχο ζήτημα

Πασχάλης Τερζής: Η επιστροφή - Δείτε πως είναι μετά από τρία χρόνια απουσίας

Ο Πασχάλης Τερζής, μετά από 3 χρόνια απουσίας, μετά από τρία χρόνια μάχης με την αρρώστια, είναι καλύτερα και τραγουδά.

Επιστρέφει με δυο υπέροχα τραγούδια που οι θαυμαστές του σύντομα θα απολαύσουν. Μακάρι ο άνθρωπος να είναι καλά και να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα….

ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ Irish Times- «Ικαρία - το νησί όπου οι κάτοικοι ξεχνούν να πεθάνουν»

Δεν είναι μύθος: στην Ικαρία ένα μίγμα από χαρά, διατροφή και κοινωνική αλληλεπίδραση παρατείνουν τη διάρκεια ζωής πέρα από το φυσιολογικό. Αυτό υποστηρίζει σε άρθρο της η εφημερίδα «Irish Times» τονίζοντας πως οι Ικαριώτες ξεχνούν να πεθάνουν.

ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ Il Post- Θα γίνουν πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα;

Αναπαράγοντας σημερινό άρθρο του περιοδικού Economist με αφορμή την ψήφο εμπιστοσύνης που ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει η κυβέρνηση, το ιταλικό ενημερωτικό σάιτ εξετάζει το ενδεχόμενο για προσφυγή στις κάλπες μέσα στον Φεβρουάριο.

Γερμανικά Μέσα «Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι χειρότερη από το 2010»

Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, οι ελλείψεις στο πεδίο των μεταρρυθμίσεων και η επιδίωξη της κυβέρνησης Σαμαρά να βάλει τέλος στα μνημόνια είναι στο επίκεντρο της σημερινή επισκόπησης Tύπου.

«Η κατάσταση είναι χειρότερη από το 2010» επιγράφει το ρεπορτάζ της για την ελληνική οικονομία η αυστριακή εφημερίδα Kurier, η οποία επικαλούμενη έλληνες οικονομολόγους αναφέρει ότι «τα μέτρα λιτότητας εξόντωσαν την ιδιωτική οικονομία».

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες καταφθάνουν σήμερα στο Μιλάνο χωρισμένοι σε στρατόπεδα έτοιμα για... μάχη.

 Σε ρόλο οικοδεσπότη, ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι, θέλει να εκμεταλλευτεί τη Σύνοδο προκειμένου να προωθήσει τα σχέδιά του για μεταρρυθμίσεις στην ιταλική αγορά εργασίας. Η κυβέρνηση Ολάντ παρουσιάζεται αποφασισμένη να κοντράρει την Κομισιόν σε περίπτωση που η τελευταία επιχειρήσει να μπλοκάρει τον προϋπολογισμό της για το 2015

Ραχήλ Μακρή: Είναι ύποπτοι οι ΑΝΕΛ, κάτι δεν πάει καλά

 Για τη διαγραφή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και την πιθανή μετακίνησή της σε άλλο κόμμα-αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ- μίλησε σήμερα η Ραχήλ Μακρή.
Ραχήλ Μακρή: Είναι ύποπτοι οι ΑΝΕΛ, κάτι δεν πάει καλά

Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας το πρωί στον Σκάι : Λάθος ο ΕΝΦΙΑ και μετά τις διορθώσεις

Είναι «λάθος» ο ΕΝΦΙΑ, ακόμα και μετά τις διορθώσεις που έγιναν, όπως δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Μπακογιάννη: Λάθος ο ΕΝΦΙΑ και μετά τις διορθώσεις

Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας το πρωί στον Σκάι, υπογράμμισε πως χρειάζεται οριζόντια μείωση

Θεσσαλονίκη Χρυσαυγίτης δικηγόρος υπεξαίρεσε 11.500 ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Χρυσαυγίτης δικηγόρος της Θεσσαλονίκης, από τους πρωτεργάτες της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων και με πλούσια δράση στις τάξεις της ναζιστικής οργάνωσης, πλαστογραφούσε δικαστικές αποφάσεις και εξαπατώντας το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων «τσέπωσε» πάνω από 11.500 ευρώ.

ΟΤΕ-COSMOTE 2014: Δεκατρία χρόνια προσφοράς σε φοιτητές

Είκοσι (20) υποτροφίες ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€)1 και τριάντα (30) τιμητικές διακρίσεις ύψους τριών χιλιάδων ευρώ (3.000€)2 η καθεμία, για πρωτοετείς φοιτητές προκηρύσσουν και φέτος ο ΟΤΕ και η COSMOTE.

Wind: Στο πλευρό των σπουδαστών του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Η Wind, πιστή στη δέσμευσή της για συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία της χώρας, προχώρησε στη χορηγία του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και συγκεκριμένα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική» (ΠΜΣ-ΟΕΣ),

Μετωπική κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ, από σήμερα στη Βουλή

 Ως ευκαιρία για μετωπική σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά με τον Αλ. Τσίπρα «βλέπουν» την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή, για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο Αντ. Σαμαράς και ο Ευάγγ. Βενιζέλος, που θα επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν τη διαδικασία προκειμένου να αλλάξουν το πολιτικό κλίμα

Πώς θα πληρωθούν σε 100 δόσεις τα χρέη σε εφορίες και Ταμεία - Φτάνουν τα 90 δισ. οι ληξιπρόθεσμες οφειλές

Θέμα ημερών είναι η προώθηση της νέας ευνοϊκής ρύθμισης για αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων χρεών προς εφορίες και Ταμεία σε έως και 100 μηνιαίες δόσεις.

Μετά την αδυναμία επίτευξης συμφωνίας με την τρόικα για λύση «πακέτο» όσον αφορά το σύνολο των επιχειρηματικών οφειλών, συμπεριλαμβανομένων των «κόκκινων δανείων», η κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει στη θεσμοθέτηση νέας ρύθμισης.

Πλημμύρες και ζημιές σε πολλές περιοχές από την κακοκαιρία

Δύσκολη τη ζωή των κατοίκων έκαναν οι βροχοπτώσεις που έπεσαν χθες σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Μεγάλες ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας όπου βούλιαξαν βάρκες, χώματα κάλυψαν τους δρόμους ενώ πλημμύρισαν το νεκροταφείο και το γήπεδο της τοπικής ομάδας.

Ελλάδα Καιρός* Οι βροχές, οι καταγίδες και η πτώση της θερμοκρασίας το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού

Την Τετάρτη αναμένονται τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες στην ανατολική και νότια χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

ΠΥΡΟΣΩΛΗΝΕΣ 30 ΕΤΩΝ! Από το 1985 ήταν τα πυρομαχικά που σκότωσαν τα τρία παλικάρια στον Βόλο - Γιατί δεν είχαν αποσυρθεί;

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη κάτω υπό ποιες συνθήκες εξερράγη ο όλμος που προκάλεσε το θάνατο των τριών στρατιωτών, ενός οπλίτη θητείας και δύο επαγγελματιών οπλιτών.

Οι ειδικοί πραγματογνώμονες που επισκέφθηκαν το στρατόπεδο Γλαφυρών Βόλου έχουν αφήσει για την ώρα ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ιατροδικαστής για την τραγωδία στο Βόλο: «Συντριπτικά τα τραύματα των στρατιωτών» Βόλος: Εκτός κινδύνου ο 30χρονος υπολοχαγός

Ποιοι ήταν οι τρεις οπλίτες που έπεσαν στο καθήκον - Με στρατιωτικές τιμές σήμερα το απόγευμα οι κηδείες τους - Δείτε τα πρώτα πλάνα μετά τη φονική έκρηξη
Ο 34χρονος Τάσος Μεζάλας από το Βόλο άφησε πίσω του γυναίκα και μωρό, «Παλικάρι και ψυχή», λένε οι φίλοι του για τον 33χρονο Γιώργο Ορφανίδη από τις Σέρρες, ενώ ο 19χρονος Φώτης Ανδρικόπουλος από την Πάτρα θα απολυόταν σύντομα και ο λοχαγός του, του πρότεινε να μην πάρει μέρος στην άσκηση.

Θύελλα «Στο Κόκκινο»: Ο Αρβανίτης χαρακτήρισε εκβιασμό την απεργία των τεχνικών

Πλήθος αντιδράσεων στα social media για την τοποθέτηση του διευθυντή του σταθμού - Τι έγραψε στο Twitter του ο Άδωνις Γεωργιάδης
Αναταραχή επικρατεί στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» με αφορμή την 48ωρη απεργία που κήρυξαν τη Δευτέρα οι ηχολήπτες του ραδιοσταθμού, καθώς ήταν απλήρωτοι για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Φάρσαλα: Τσιγγάνοι έιχαν πάρει 211 χιλιάδες ευρώ για... ανύπαρκτα παιδιά!

Δήλωναν ανύπαρκτες γεννήσεις για να εισπράττουν παράνομα οικογενειακά επιδόματα
Εντυπωσιακές απάτες που κρατούν σχεδόν… δυο δεκαετίες αποκάλυψε η εξονυχιστική έρευνα που είχε ξεκινήσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου στα μαιευτήρια,